aynen aynenÇok isabetli anket olmuş farkı merakla bekliyorum
Eline sağlık diyeyimBenim totem yaptım
Çok mantıklı totem ama buna aldanan çok olurdu son gün totem yapalımDeğiştirdim anketi yanıltmayım totemimi başka türlü yaparım artık.
Ysk bizlere hala kapalı, chp kendi orada gördüklerini yansıtıyor diye biliyorum.Ysk verisi sabah açılmamıştı ben baktığımda.
Link atabilir misin.
Chp sayfasında baktığımda zafer partisi oylaeı görünmüyordu. Bir de ordan kontrol edeceğim.
Diğeri kim acabaDeğiştirdim anketi yanıltmayım totemimi başka türlü yaparım artık.
Bilmem. Kara Murat hanginiz çıksın ortayaDiğeri kim acaba
Adam kitlesini nasıl biliyor amaBişey dicem buna gerçekten inandınız mı?
Şaka yapıyorum diyin.
Hala 1 oy duruyor değişmedi mi acabaAnkette totem yaptım. Bu sefer ankette yenilip seçimi tam tersine çevireceğim:):)
İtirazlar sonucu o durum düzeltildi.Buna göre kk nin da oyları çalınmış olamaz mı?Yurtdışında kk ya yüksek oy çıkan yerlerde oy verme işlemi 2 güne düşürülmüş.Hee yerde çalıyorlar ya.
Ama oy oranı gram değişmediİtirazlar sonucu o durum düzeltildi.
Yok değişti iki oy olmuştu sonradanHala 1 oy duruyor değişmedi mi acaba
Düzeltilen durum bu. Ysk sistemi kapalı bir yerde itiraz edilse ve sonuç alınsa bile biz bunu göremeyiz. Ysk henüz sayfasını açmadı.Yurtdışında kk ya yüksek oy çıkan yerlerde oy verme işlemi 2 güne düşürülmüş.
Gencecik insanların geleceğinden bahset,korkularından bahset.esim oyunu sinana verdi israr ediyom kk ye ver deneyelim diyorum ne inatci hayir diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?