Gencecik insanların geleceğinden bahset,korkularından bahset.
Bir kadın olarak korkularından bahset.
Çocuklarının geleceğinden bahset.
Kkdaki kadınların endişelerinden bahset.
Belki değişir
Siz daha inatçı olunesim oyunu sinana verdi israr ediyom kk ye ver deneyelim diyorum ne inatci hayir diyo
Daha 13 gün var yanına yanaşma yanasinca söz verdir sonra op koklaesim oyunu sinana verdi israr ediyom kk ye ver deneyelim diyorum ne inatci hayir diyo
Ne kadar adil yarışıyoruz değil mi?Düzeltilen durum bu. Ysk sistemi kapalı bir yerde itiraz edilse ve sonuç alınsa bile biz bunu göremeyiz. Ysk henüz sayfasını açmadı.
Lütfen yapmayın böyle. Şimdi değilse ne zaman sandığa gideceğiz. Şuan üzgün, kırgın hatta sinirli olabilirsiniz ama lütfen hemen karar vermeyin. Sandığa küsmeyin.Ankette istedigim şık yoktu kk ya oy vermistim ama bu sefer ya gitmeyecegim gidersem de gecersiz oy kullanacagim anket de secenegim olmadigi icin boyle yazayim .
Başarabilirsin vazgecme. Hüdaparın videolarını izlet,eğitimden, ekonomiden ve 10 yıl sonrasına neler olabilecegınden bahset.Bu secimin bir parti bir kişi için değil,demokrasi için öneminden bahset. Yapabilirsin.esim oyunu sinana verdi israr ediyom kk ye ver deneyelim diyorum ne inatci hayir diyo
Neden?Ankette istedigim şık yoktu kk ya oy vermistim ama bu sefer ya gitmeyecegim gidersem de gecersiz oy kullanacagim anket de secenegim olmadigi icin boyle yazayim .
Kayınpederim kaynanama seni boşarım dedi kurana el bastırdı kadını vermek zorunda bıraktıesim oyunu sinana verdi israr ediyom kk ye ver deneyelim diyorum ne inatci hayir diyo
Ben artik herseye olan inancimi kaybettim noeghty ya hevesimi hirsimi umudumu hep guclu tuttum ama ..şoyle yazmistim hep adil bir secim olursa kk kazanacak ..secim adilmiydi ki ? yada bir sonraki secim ne kadar adil olacak ?Lütfen yapmayın böyle. Şimdi değilse ne zaman sandığa gideceğiz. Şuan üzgün, kırgın hatta sinirli olabilirsiniz ama lütfen hemen karar vermeyin. Sandığa küsmeyin.
Miniğim yine tüm bu duyguların altından kalkar gücünü inancını toplarlar demokrasi gereğini yaparBen artik herseye olan inancimi kaybettim noeghty ya hevesimi hirsimi umudumu hep guclu tuttum ama ..şoyle yazmistim hep adil bir secim olursa kk kazanacak ..secim adilmiydi ki ? yada bir sonraki secim ne kadar adil olacak ?
Ben de hayal kırıklığına uğradım ama ne olursa olsun Atatürk’ün bize sağladığı seçme ve seçilme hakkımı sonuna kadar kullanmak için sandığa gideceğim.Ben artik herseye olan inancimi kaybettim noeghty ya hevesimi hirsimi umudumu hep guclu tuttum ama ..şoyle yazmistim hep adil bir secim olursa kk kazanacak ..secim adilmiydi ki ? yada bir sonraki secim ne kadar adil olacak ?
Adalet bu ülkeyi terk edeli uzun zaman oldu.Ne kadar adil yarışıyoruz değil mi?
Evet mültecilerin de etkisi vardır. Mesela Hatay’da mültecilerin göç etmesine izin verilmemiş. Hatay’daki arkadaşa sordum doğru dedi.Millet ittifakının aleyhine kullanılacak söylemlerden biri de depremzedeler için sarf edilen cümleler olacak. Seçimde sonuçlar belli olunca hayal kırıklığıyla çok yanlış cümleler dolaştı ortalıkta. Cumhur ittifakı terörü kullandığı gibi bunları kullanacak. Keşke herkes sağ duyulu olsaydı… ve dediğiniz gibi tiwit paylaşma yetmez kimler okuyor bunları. Amcam teyzem tiwitter takip etmiyor. Propaganda sürecinde de deprem bölgelerine ağırlık verilmedi. Oralara gidilmeli. Ayrıca ordaki cumhurdaki oy fazlalığının sebebi mülteci nüfusunun da fazla olmasıdır bence. Daha bugün dört şehidimiz varbunlar da cumhurun malzemesi olacak ateşi körüklemek için
supersinnnnnDaha 13 gün var yanına yanaşma yanasinca söz verdir sonra op kokla
Benim kadınlığım hayrına bu seferlik ver ne olacak de
Gidicekler minik herkeş işini gücünü bırakıp parasını ayarlayıp gerekırse trenle gerekirse ortak yakıt alarak bi sekılde gidecek. Bu vazgeçiş dilini bırakalım aman diyeyim.Bir de sunu konustuk bugun .mesela okulumda olan adiyaman ve kahramanmarastan gelen depremzedeler yasadiklari yere gitmisler di oy vermek icin bir cogu bugun geri donduler ..
ayni sekilde uni ogrencileri ..oy kullandigi ikmetgah ve calsitigi/okudugu/yasamini surdurdugu yere tekrar gidemeyecek olan bir cok insan var
ve bu genclerin bir cogunun oy potansiyeli belli kk idi ..
bir ogrencinin yol masrafi en az 600 tl bugunlerde
etrafimda ayni bu durumu yasayan bir cok kisi 2. tur a gidemeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?