Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Oy kullanmak için memleketine yada o şehre gitmek zorunda olan insanlara askıda bilet uygulaması var minikcim.
Bazı partiler ve devlet de bilet yardımında bulunuyor.
Gidiş dönüş masrafları karşılanacak.

Oy kullanmak için memeleketine yada o şehre gitmek zorunda olan insanlara askıda bilet uygulaması var minikcim.
Bazı partiler ve devlet de bilet yardımında bulunuyor.
Gidiş dönüş masrafları karşılanacak.
boyle bisey varsa oy potansiyeline gore bilgi veririm

Ben artik herseye olan inancimi kaybettim noeghty ya hevesimi hirsimi umudumu hep guclu tuttum ama ..şoyle yazmistim hep adil bir secim olursa kk kazanacak ..secim adilmiydi ki ? yada bir sonraki secim ne kadar adil olacak ?
Uzun zamandır yapılan seçimler hep şaibeli. Hiç umudunuz olmasa bile gidip vatandaşlık görevinizi yerine getirmeniz gerekiyor. Lütfen çok rica ediyorum oyunuzu kullanın.

Uzun zamandır yapılan seçimler hep şaibeli. Hiç umudunuz olmasa bile gidip vatandaşlık görevinizi yerine getirmeniz gerekiyor. Lütfen çok rica ediyorum oyunuzu kullanın.
belki bugun ruhum cekilmistir ondan yersiz konusuyorumdur .secim sonuclari aciklanirken ozellikle burdan uzak kaldim o sinirim hala gecmemis olabilir noeghty

Bunlar kadınlar kulübüne bi girseler yaptığımız yorumları görseler hepimizin hayatıyla oynarlar heralde Fatih Altaylı’yı Habertürk den almak ne ya

Ben de onu anlamadım.
Ve 13 gün sonraki seçim için ne gibi önlemler düşünüyorlar açıklasalar.
Müşahitler yerinde duracak mı emin olsalar orda da sıkıntıları var bence
Şimdi seçim sonuçlanmadı tamam isterlerse 2. Seçime kadar itiraz edip haklarını alsınlar ama 2. Seçimdede böyle olursa bunlar başa geçer hemen istedikleri kadar itiraz edilsin ömrü billah kimse indiremez tayibi ordan.

Tabii ki baştan fark etmeleri gerekir bir şey oluyorsa

Evet mültecilerin de etkisi vardır. Mesela Hatay’da mültecilerin göç etmesine izin verilmemiş. Hatay’daki arkadaşa sordum doğru dedi.
Göç etmesine izin verilmemiş derken başka şehirlere mi başka ülkeye gitmelerine mi izin verilmemiş? Şaibeler dışında mülteci oylarının da büyük etkisi var ne yazık ki. Oy kullanma hakları olmasa Kılıçdaroğlu çok rahat kazanırdı.

Şu anki haberlerden sonra artık yüzde yüz eminim ki kk kazandı ama oylar çalındı.Onlar 49.bilmem kac alsaydı onu yükseltir bititrirdi.

Nevşinin kanalında Ruşen Takva çok ilginç bir iddiada bulundu.
İlk seçimde Rte 49*5 eyvallah dedi çünkü amaç ilk seçimde mv çoğunlugunu almak için "çalmak", zaten meclis çoğunluğu akp de iken rte çok rahat ikinci turu alırım hesabını yapıyor.

Bu arada CHP nin sistemi yüzde 60 dan sonra verileri alamadığı için ysk nın bilgilerini sistemlerine girmiş.
Toplamda 20 bin sandıkta chp nin temsilcisi filan yok muş !

Cok dogru bir tespit. Vekil çoğunlugunu saglayacak kadar caldılar.

Deprem Twiti depremzedelerden 2. Turda oy yok videoları dolaşmaya başlayınca gelmiş.
Eger gerçekten böyle ise daha büyük sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…