Oy kullanmak için memleketine yada o şehre gitmek zorunda olan insanlara askıda bilet uygulaması var minikcim.Bir de sunu konustuk bugun .mesela okulumda olan adiyaman ve kahramanmarastan gelen depremzedeler yasadiklari yere gitmisler di oy vermek icin bir cogu bugun geri donduler ..
ayni sekilde uni ogrencileri ..oy kullandigi ikmetgah ve calsitigi/okudugu/yasamini surdurdugu yere tekrar gidemeyecek olan bir cok insan var
ve bu genclerin bir cogunun oy potansiyeli belli kk idi ..
bir ogrencinin yol masrafi en az 600 tl bugunlerde
etrafimda ayni bu durumu yasayan bir cok kisi 2. tur a gidemeyecek
boyle bisey varsa oy potansiyeline gore bilgi veririmOy kullanmak için memeleketine yada o şehre gitmek zorunda olan insanlara askıda bilet uygulaması var minikcim.
Bazı partiler ve devlet de bilet yardımında bulunuyor.
Gidiş dönüş masrafları karşılanacak.
aynen canimGidicekler minik herkeş işini gücünü bırakıp parasını ayarlayıp gerekırse trenle gerekirse ortak yakıt alarak bi sekılde gidecek. Bu vazgeçiş dilini bırakalım aman diyeyim.
İlk turda da vardı minikcim ama çok kişi duymamış olabilirboyle bisey varsa oy potansiyeline gore bilgi veririm
Uzun zamandır yapılan seçimler hep şaibeli. Hiç umudunuz olmasa bile gidip vatandaşlık görevinizi yerine getirmeniz gerekiyor. Lütfen çok rica ediyorum oyunuzu kullanın.Ben artik herseye olan inancimi kaybettim noeghty ya hevesimi hirsimi umudumu hep guclu tuttum ama ..şoyle yazmistim hep adil bir secim olursa kk kazanacak ..secim adilmiydi ki ? yada bir sonraki secim ne kadar adil olacak ?
belki bugun ruhum cekilmistir ondan yersiz konusuyorumdur .secim sonuclari aciklanirken ozellikle burdan uzak kaldimUzun zamandır yapılan seçimler hep şaibeli. Hiç umudunuz olmasa bile gidip vatandaşlık görevinizi yerine getirmeniz gerekiyor. Lütfen çok rica ediyorum oyunuzu kullanın.
Ysk verilerini göremiyoruz kapalı.Arkadaslar bu kadar seçim itirazı sonrası niye oylarda bi değişiklik olmuyor acaba ?
Ben de onu anlamadım.Arkadaslar bu kadar seçim itirazı sonrası niye oylarda bi değişiklik olmuyor acaba ?
Şimdi seçim sonuçlanmadı tamam isterlerse 2. Seçime kadar itiraz edip haklarını alsınlar ama 2. Seçimdede böyle olursa bunlar başa geçer hemen istedikleri kadar itiraz edilsin ömrü billah kimse indiremez tayibi ordan.Ben de onu anlamadım.
Ve 13 gün sonraki seçim için ne gibi önlemler düşünüyorlar açıklasalar.
Müşahitler yerinde duracak mı emin olsalar orda da sıkıntıları var bence
Tabii ki baştan fark etmeleri gerekir bir şey oluyorsaŞimdi seçim sonuçlanmadı tamam isterlerse 2. Seçime kadar itiraz edip haklarını alsınlar ama 2. Seçimdede böyle olursa bunlar başa geçer hemen istedikleri kadar itiraz edilsin ömrü billah kimse indiremez tayibi ordan.
Göç etmesine izin verilmemiş derken başka şehirlere mi başka ülkeye gitmelerine mi izin verilmemiş? Şaibeler dışında mülteci oylarının da büyük etkisi var ne yazık ki. Oy kullanma hakları olmasa Kılıçdaroğlu çok rahat kazanırdı.Evet mültecilerin de etkisi vardır. Mesela Hatay’da mültecilerin göç etmesine izin verilmemiş. Hatay’daki arkadaşa sordum doğru dedi.
Şu anki haberlerden sonra artık yüzde yüz eminim ki kk kazandı ama oylar çalındı.Onlar 49.bilmem kac alsaydı onu yükseltir bititrirdi.
Cok dogru bir tespit. Vekil çoğunlugunu saglayacak kadar caldılar.Nevşinin kanalında Ruşen Takva çok ilginç bir iddiada bulundu.
İlk seçimde Rte 49*5 eyvallah dedi çünkü amaç ilk seçimde mv çoğunlugunu almak için "çalmak", zaten meclis çoğunluğu akp de iken rte çok rahat ikinci turu alırım hesabını yapıyor.
Bu arada CHP nin sistemi yüzde 60 dan sonra verileri alamadığı için ysk nın bilgilerini sistemlerine girmiş.
Toplamda 20 bin sandıkta chp nin temsilcisi filan yok muş !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?