muharrem inceyi bende cok begeniyorum cokta desteklerdim o olsaoy benim ve bilinçli kendi düşünceleri olan biriyim. Sağ görüşlü kim gelse dusunurum.ama benden sola oy çıkmaz. Ama mesela karşı tarafta muharrem ince gibi vizyonlu ne istediğini tam olarak daha güçlü biri olsa düşünürdüm.
Ben hudaparin etkili olacağını düşünmüyorum. evet bir hata. Burda konuşmanın pek anlamı olduğunu da düşünmüyorum herkesin görüşü belli.Şimdi ittifaklara baktığımızda cumhur ittifakının adayı Tayyip Erdoğan, millet ittifakının ise Kemal Kılıçdaroğlu.
Yani burada tek bir akp ya da chp yok.
Millet içinde sağ ve sol görüşler mevcut, farklı seçmene hitap eden bir çember.
Cumhur ittifakının birleşenleri ise en sağ hatta malum hüdapar ile birlikte cihadçılar diyebiliriz.
Tek bir partiye değil büyük resmen oy vermeniz gerektiğini hatırlatmak istedim.
tamam hakkimizda hayirlisi olsunoy benim ve bilinçli kendi düşünceleri olan biriyim. Sağ görüşlü kim gelse dusunurum.ama benden sola oy çıkmaz. Ama mesela karşı tarafta muharrem ince gibi vizyonlu ne istediğini tam olarak daha güçlü biri olsa düşünürdüm.
Kime oy uok
kim demis bunu yaQ
Millet ittifakına
Ben 2 video izledim, kimse bize hakaret edemez ben Sayın Kk vermiştim ama 2. Tur asla vermeyeceğim demiş.
Benim izlediklerim Hataydan idi. Ama twitin altındaki yorumlardan çok tepki gittiğini anladim sonra denk geldi telegrama fln dusmus twitle gönül mü alınır madem kalk git.kim demis bunu ya
iki keklik yar aman aman , manda yuva yapmış aman söğüt dalına sevgiler hdhdDevlet bahşeli meclis başkanı olacakmış meclisi açarken hangi şarkıyı şiir olarak okuyacak çok merak ediyorum şimdiden..
Kızlar seçim resmen çalınmış
Moralim o kadar bozulmuştuki hiç haberleri takip etmiyordum
İnanamıyorum
Ülkemiz hakkında hayırlısı olsun.oy benim ve bilinçli kendi düşünceleri olan biriyim. Sağ görüşlü kim gelse dusunurum.ama benden sola oy çıkmaz. Ama mesela karşı tarafta muharrem ince gibi vizyonlu ne istediğini tam olarak daha güçlü biri olsa düşünürdüm.
moralim bozuldu ya
Oylar çalındı manipülasyonu yapanlar bu videoyu izlesin gerçekten hiç şaşırmadım.:)
Allah kendi oyununuzu kendi başınıza çevirsin. Amin
Ülkemiz hakkında hayırlısı olsun.
Cebimizden çalınanlar yetmezmiş gibi oylarımız da çalınıyor farkındasınız değil mi?
Oy vermemek için bir sebep daha bence
İyi misiniz sizBu tamamen chp nin yaptığı bir manipülasyon Bu videodan nasıl yaptıklarını izleyebilirsiniz.
"Şüphesiz Allah hile yapanların en hayırlısıdır.."
İyi misiniz siz
Sayım sonuçlarında vekillikler azalıyor değişiyor
Haberiniz yok heralde
Nette ne görürseniz manipülasyon diye paylaşıyorsunuz
reisiniz gibi montajlı video falan seviyorsunuz siz de sanırım
Ah vala hayınsınız sizden herşey beklenirEvet durup düşünüp kurdukları oyun ama yemezler :)
Nasıl çalınıyor oynat bakalım
Hain olan biz miyiz siz misiniz şu yaptıkları oyuna bak ekran resmi alıp insanları galeyana getiriyorlar madem öyle açık delillerle ysk ya başvursun lar ama amaç farklıAh vala hayınsınız sizden herşey beklenir
beni alakadar etmiyor inanın yargı var mercii var takip edenler var. Ben oturuyorum bakiyorum o an şartlar neyse onu gidip sandıkta uyguluyorum.Ülkemiz hakkında hayırlısı olsun.
Cebimizden çalınanlar yetmezmiş gibi oylarımız da çalınıyor farkındasınız değil mi?
Oy vermemek için bir sebep daha bence
Şuan tam sonuç görmedim sadece iyi partinin 1vekil artmış hüda nın azalmışYa son sonuçlarda Rte artmış mi ben mi kör oldum Kk da azalmış kafam allak bullak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?