Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
YSK: Islak imzalı tutanaklar ile YSK'ya bildirilen sayılar arasında uyumsuzluk söz konusu olduğunda maddi hataya karşı süresiz olarak şikayet yoluna başvurulabilir.

Maddi hatalar giderilir umarım. Seçim sonucuna etki etmez;ama en azından vekil konusunda lehimize avantaj sağlanabilir. Ki bu çok önemli.

Ata ittifakı ile bilgiler gerçek mi?
Kendi ağızlarından duymadan kimi desteklerine inanmak, ümitlenmek istemiyorum ama…

Ben sayfaya giriyorum sandık numarasının üstüne tıklanmıyor. Diger adres error veriyor.

Arkadaşlar, CHP milletvekili sisteminde barajı geçemeyen partilere yer verilmiyor. Yukarıda geçerli oy sayısı yazıyor, ona bakıp aşağıdaki partilerle karşılaştırınca rakamların birbirini tutmadığını görünce, yazılmayan oyların barajı geçemeyenlere ait olduğunu bilin.

Burdaki sandıklarda maalesef yokmuş eşim söyledi.
Kendi adıma şunu söyleyebilirim, ailemiz arkadaşlarımız inanılmaz bir kuyruk belledi, okulların olduğu sokaklar kilitlendi, içte 45 dk yı aşan yoğunluklar oluştu.
Biz ise bir ünide oy kullandık, sıfır sıra ile.
Girip, imzamı atıp kabine girdim.
Ve sandığımı kontrol ettiğimde, diğer sandıklara da baktım, tek bir oy farkı bile yok.
Okulda ise tek bir koridor açılmıştı.
Başka yerlerdeki bu hengameyi, boş ve rahat alanlara bölmeyi neden yapmıyorlar bilen var mı?
Tamam, herkes olduğu bölgede ama üni bölgesinde oturanların tamamını oraya çekip çevre küçük okul yoğunluğunu azaltamazlar mı?

Eninde sonunda Rte’ ye verecekseniz kusura bakmayin lutfen ama ilk turda Sinan Ogan’a vermenizin bir anlami kalmiyor. Degisim istemiyor musunuz?

1. de vermeme nedenim ben akp nin liyakatsizliklarindan vs vs vermek istemedim.
partizan değilim ve ben akp tutmuyorum. Akp ve chpden başka yol arıyorum.
Sinan bey bile birleşmeye çalışırken 2.de de tarafsız kalmamak ve görüşüme en yakın an akp olduğu icin vereceğim. Chp istemiyorum en kötünün iyisini seçiyorum diyelim.

bak ne guzel demissin akp ve liyakatsizlik... 20 yildir deniyoruz akp yi. degisimden yana degilmisin yani bence dusun derim birdaha sen bilirsin yinede oy senin.

Şimdi ittifaklara baktığımızda cumhur ittifakının adayı Tayyip Erdoğan, millet ittifakının ise Kemal Kılıçdaroğlu.
Yani burada tek bir akp ya da chp yok.
Millet içinde sağ ve sol görüşler mevcut, farklı seçmene hitap eden bir çember.
Cumhur ittifakının birleşenleri ise en sağ hatta malum hüdapar ile birlikte cihadçılar diyebiliriz.
Tek bir partiye değil büyük resmen oy vermeniz gerektiğini hatırlatmak istedim.

bak ne guzel demissin akp ve liyakatsizlik... 20 yildir deniyoruz akp yi. degisimden yana degilmisin yani bence dusun derim birdaha sen bilirsin yinede oy senin.
oy benim ve bilinçli kendi düşünceleri olan biriyim. Sağ görüşlü kim gelse dusunurum.ama benden sola oy çıkmaz. Ama mesela karşı tarafta muharrem ince gibi vizyonlu ne istediğini tam olarak daha güçlü biri olsa düşünürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…