- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.013
- 498
Ben sayfaya giriyorum sandık numarasının üstüne tıklanmıyor. Diger adres error veriyor.Anneme geldim T.C. kimlik numarası ile onun sandığını arattım. Oy ve Ötesi’ndeki ıslak tutanakla, CHP sistemindeki YSK verileri uyuşmuyor. Kılıçdaroğlu’nun 155 olan oyu, 90 gözüküyor YSK’da.
Burdaki sandıklarda maalesef yokmuş eşim söyledi.Sandık görevlilerini iyi seçmeliler, iç bölgelerde,kırsalda her yerde sonuna kadar bırakmayacak birilerini koysunlar.
İşi baştan sıkı tutsalar da şöyle oldu böyle oldu yazmalarına gerek kalmasa.
Neden peki?Sn Sinan Oğan'a vermiştim , Sn Recep Tayyip Erdogan' a vereceğim.
Eninde sonunda Rte’ ye verecekseniz kusura bakmayin lutfen ama ilk turda Sinan Ogan’a vermenizin bir anlami kalmiyor. Degisim istemiyor musunuz?Sn Sinan Oğan'a vermiştim , Sn Recep Tayyip Erdogan' a vereceğim.
Kendi adıma şunu söyleyebilirim, ailemiz arkadaşlarımız inanılmaz bir kuyruk belledi, okulların olduğu sokaklar kilitlendi, içte 45 dk yı aşan yoğunluklar oluştu.Burdaki sandıklarda maalesef yokmuş eşim söyledi.
Omg zombi teyzeNe denir?
millet ittifakini destekleyecek gibi duruyor degilmiAta ittifakı ile bilgiler gerçek mi?
Kendi ağızlarından duymadan kimi desteklerine inanmak, ümitlenmek istemiyorum ama…
Turkce bilmeyen insanlar turkiye icin oy kullaniyor. Gercekten ne denir ki?Ne denir?
Neden peki?
Eninde sonunda Rte’ ye verecekseniz kusura bakmayin lutfen ama ilk turda Sinan Ogan’a vermenizin bir anlami kalmiyor. Degisim istemiyor musunuz?
bak ne guzel demissin akp ve liyakatsizlik... 20 yildir deniyoruz akp yi. degisimden yana degilmisin yani bence dusun derim birdaha sen bilirsin yinede oy senin.1. de vermeme nedenim ben akp nin liyakatsizliklarindan vs vs vermek istemedim.
partizan değilim ve ben akp tutmuyorum. Akp ve chpden başka yol arıyorum.
Sinan bey bile birleşmeye çalışırken 2.de de tarafsız kalmamak ve görüşüme en yakın an akp olduğu icin vereceğim. Chp istemiyorum en kötünün iyisini seçiyorum diyelim.
Şimdi ittifaklara baktığımızda cumhur ittifakının adayı Tayyip Erdoğan, millet ittifakının ise Kemal Kılıçdaroğlu.1. de vermeme nedenim ben akp nin liyakatsizliklarindan vs vs vermek istemedim.
partizan değilim ve ben akp tutmuyorum. Akp ve chpden başka yol arıyorum.
Sinan bey bile birleşmeye çalışırken 2.de de tarafsız kalmamak ve görüşüme en yakın an akp olduğu icin vereceğim. Chp istemiyorum en kötünün iyisini seçiyorum diyelim.
oy benim ve bilinçli kendi düşünceleri olan biriyim. Sağ görüşlü kim gelse dusunurum.ama benden sola oy çıkmaz. Ama mesela karşı tarafta muharrem ince gibi vizyonlu ne istediğini tam olarak daha güçlü biri olsa düşünürdüm.bak ne guzel demissin akp ve liyakatsizlik... 20 yildir deniyoruz akp yi. degisimden yana degilmisin yani bence dusun derim birdaha sen bilirsin yinede oy senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?