Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Delimisin sen kız
Hangi ysk
Zaten ysk olsa halımız bu mu olur

Yargı ve diğer mercilerden memnunsanız sıkıntı yok
Ben adalet ve yargı kısmından endişeliyim çokça.

Şuan tam sonuç görmedim sadece iyi partinin 1vekil artmış hüda nın azalmış
Daha MHP ve yeşil sol vardı noldu bakmadım

Telegramda kusuratlar değişmiş şekilde düşüyor. 52 - 88 şeklinde. Resmi sitelerde ariyorum

Bu tamamen chp nin yaptığı bir manipülasyon Bu videodan nasıl yaptıklarını izleyebilirsiniz.

"Şüphesiz Allah hile yapanların en hayırlısıdır.."
Islak imzalı tutanaklardan bahsediliyor.
Madem öyle yapilan itirazlardan hudapardan 2 vekillik neden gitti.

Son düzenleme:
Neden endişelisiniz peki
Dediğiniz gibi münakaşa etme niyetiyle sormuyorum

Bende daha da ikna olmak adına sorayım
Dis politika da çok eksik kalacağımızi düşünüyorum içime en sinmeyen pişman olacağımı düşündüğüm nokta bu.

Tuncay özkan görevden alınmış
Ve şehit haberleri gelmeye başkadı
Allah kahretsin sizi

Neden endişelisiniz peki
Dediğiniz gibi münakaşa etme niyetiyle sormuyorum
keşke ses kaydı atabilsem.
oy kullanırken öncelikle 1 guduyle gidersin sempati ki benim bir sempatim yok ama sağcı ve Milliyetçi biriyim..
2.ise güven. insan görüşüne en yakın kimse onu seçer. Ben sağ partiden kim var bakiyorum
He sinan + mhp verdim. Mhp verme nedenim ocakta buyudum ben vefa borcudur. devlet bahçeliye rağmen onlari desteksiz bırakmam.
dediğim gibi size chp iyi gelebilir ama benim chp oy vermem icin afedersiniz esir almış olmaları felan gerek yada başına ne bilim tek lider olcak biri geçmeli diyelim. Duruşu,vizyonu , karakteri özellikle siyasal hitabeti.
dedigim gibi seslesebilsek. Ben sosyoloji +felsefe mezunuyum ve inanın ben her noktadan bakiyorum. Chp vermem mumkunati yok. çok karışık .
Akp seçmeninin Erdoğanı en seçme nedeni bizim kadinimiz hükmeden erkeği sever. Ataerkil toplumuz. Erkeklerde kendi gibi sanıp ee siyasalida iyi.
güc+zeka+siyasi liderlik umarım ülkemize nasip olur böyle biri.

Anlamaya çalışıyorum zorlanıyorum
Kemal Kılıçdaroğlu na oy verince CHP ye yada sol partiye oy vermiş olmayacaksınız. Sadece Kılıçdaroğlu na vermiş olacaksınız. Partiden ayrılıyor adam taraf olmamak adına. Mesela bu bile güven vermez mi.
Ben hükmeden ataerkil yapı sevmiyorum, daha çok kadınlara çocuklara kısacası insanlara hakaret etmeden konuşan lider isterim diye düşünüyorum. İnşallah böylesi nasip olur

afedersiniz ama kac secimdir kazanamamış, ne konuştuğunu bilmiyor devlet bahçeli eşit kk iki dede de alsın gitsin emekli olsun hatta Erdoğanı da alsınlar bizim

MUHARREM INCE , SINAN OĞANLARA ihtiyacımız var.

Ben toplum yapısını erdoganin neden kazandığını ataerkil yüzünden olduğunu özetlemeye calistim. yoksa insanı yaşamak herkes ister.

Bende daha da ikna olmak adına sorayım
Dis politika da çok eksik kalacağımızi düşünüyorum içime en sinmeyen pişman olacağımı düşündüğüm nokta bu.
Her konuda bilgi sahibi değilim ama özellikle dış politikada şuan olduğumuz yer dip.
Az önce Muhittin de söyledi zaten bataklıktayız diye.
Bataklıktayken neden daha da dibe çekiyoruz kendimizi, yukarı çıkmak varken neden hala bataklıkta olmamızın nedenlerine odaklanmıyoruz.
Biraz rasyonel düşünüyorum. Görünen köy kılavuz istemez derler ama artık bizim köyler de darma duman olmuş görünmüyor

Bu haber gerçek değil, dikkat ederseniz kredi kartı da var içlerinde, muhtemelen eski bir fotoğraf. Kayıp bürosunun artıkları olabilir; ortalığı yalan haberlerle bulandırmaya gerek yok. Oylarda hata görürseniz bildirin, infiale gerek yok.

Biz taa yurtdisindan sizin hakkinizi savunuyoruz, siz daha kendi hakkinizi savunmazken.
Cocuklarinizin gelecegini caldilar, calmaya da devam edecekler.
Karar sizin.
Bu duzenin degismesine siz karar vereceksiniz.
Oyunuza sahip cikin ve tekrar oy vermeye gidin, kendiniz icin degil cocuklariniz icin.
Onlarin boyle bir duzende daha fazla heba olmasina izin vermeyin lutfen.

İşte bir tek bu konuda zerre umudum yok, bakın değişim şart diyorum ama bu konuda kendimi ikna edemiyorum bile bile lades gibi görüyorum
Yukari çıkma dış politikada benim için imkansız
Gördüğüm bir kaç şeyde var, basit mantik ile kendi çıkarları için istemediklerini düşündüğüm şeyler gördüm çok ayrıntili ufak bir söylem, bir fotoğraf gibi.
Çok insanda bu konuda takılıyor bence, bu 15 gün bunlar anlatilmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…