Ya bunu yıllardır yapıyorlar.
Kime oy uokDeprem Twiti depremzedelerden 2. Turda oy yok videoları dolaşmaya başlayınca gelmiş.
Eger gerçekten böyle ise daha büyük sorun.
Güya çok iyi hazırlanmışlardı....Yazıklar olsunSandık görevlilerini iyi seçmeliler, iç bölgelerde,kırsalda her yerde sonuna kadar bırakmayacak birilerini koysunlar.
İşi baştan sıkı tutsalar da şöyle oldu böyle oldu yazmalarına gerek kalmasa.
Sandık Başkanı arkadaşlarım vardı.Güya çok iyi hazırlanmışlardı....Yazıklar olsun
Başka sehirlere gitmelerine izin verilmemis benim bildigımGöç etmesine izin verilmemiş derken başka şehirlere mi başka ülkeye gitmelerine mi izin verilmemiş? Şaibeler dışında mülteci oylarının da büyük etkisi var ne yazık ki. Oy kullanma hakları olmasa Kılıçdaroğlu çok rahat kazanırdı.
Anneme geldim T.C. kimlik numarası ile onun sandığını arattım. Oy ve Ötesi’ndeki ıslak tutanakla, CHP sistemindeki YSK verileri uyuşmuyor. Kılıçdaroğlu’nun 155 olan oyu, 90 gözüküyor YSK’da.
Peki ne yapmalı?
Her şeyden önce sandığa gidip oyumuzu kullanacağız.Peki ne yapmalı?
Yıllardır oylarımızı çaldırmamak için kendimizi paralıyoruz. Başka ülkelerde oy kullanılır, oylar sayılır; açıklanır ve hayat kaldığı yerden devam eder. Biz oyumuzun namusu için günlerce perişan oluyoruz, oy kullanmak yetmiyor; peşinden koşuyoruz. Sonra da bir çetenin kölesi olarak yaşayıp, beş yıl sonraki hırsızlığı bekliyoruz.Peki ne yapmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?