Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Senin yuzunden banlanmayacagim, 13 yillik ogretmenim okudugumu anlayacak egitim seviyesine sahibim cok sukur.gayette vermek istedigi mesaji cok net anladim.Zaten acik acik helal etmiyorum yazip tepki almayi goze alamazdi dolayli olarak vermek istedigi mesaji vermis zaten.

Ayrica okudugunu anlamama mesajinizi aynen iade ediyorum,ilkokul okumamis yurdum insani bile sizden daha iyi anlar o yazilanlari emin olun.

Alın o kultur seviyenizle baskalarini kucumsemeye calisin siz.

Millet ittifakı bu kadar manipülasyondan kendini aklayıp da seçimi kazanabilirse mucize olacak. Medyada kendini aklama ihtimali yok gibi zaten, sosyal medyadaki de yeterli kitleye ulaşmıyor.

Elimden geleni yapıyorum ama yetmiyor.

Tamam

Günaydın, güzel ve umut dolu bir gün olsun! Enseyi karartmayalım.
Gerçek olma ihtimali var mı, gerçi ben sinan oğanın arkasından sürüklenecek büyük bir kitle olduğunu düşünmüyorum. Hayırlısı bakalım

Ee link atmadınız. Önünü arkasını bilmiyorum yanlış söylemiş olabilirim bile dememişsiniz.
Beş kattan fazla artacak gelecekte diyorsunuz kendiniz biz ne kadar artarız sizce?
Hala mantığı kuramadım ama kısa video izledim deyip hala hepsini izlemeden yanlış söylemiş olabilirim demediğinize göre mantık aramamalıyım zaten

Belki şunları görür de ben ne yapmışım kimleri istemeden bilmeden desteklemişim der biri diye paylaştım, anayasanın ihlalini talep eden bir parti bu daha ötesi var mı.. erkekler bir tarafa kadınlar nasıl destekliyor aklım almıyor..kadın beyanı nasıl iftira olabilir hoşşştt erkeğin beyanı da iftira olabilir pek tabi eşitiz biz ,üzüldüm yazdıklarınıza, evladınıza size kimse birşey yapamaz bizler de buradayız her türlü zorbalığa sesimizi çıkaracağız burası Atatürk ün kurduğu ve bize emanet ettiği laik özgür Türkiye

Gerçek olma ihtimali var mı, gerçi ben sinan oğanın arkasından sürüklenecek büyük bir kitle olduğunu düşünmüyorum. Hayırlısı bakalım
CHP gibi ideoloji partilerinde kemik kitle bellidir de, Sinan Oğan’ın ifade ettiği gibi arkasından her kararına uyup gelecek sadık bir kitlesi var mı net bir şey henüz söylenemez.

Özellikle belirttim “küfür, hakaret haricinde” diye, siz olayı aşağılanmaya getirdiniz. Hatta örnek bile verdim yanlış anlaşılmasın diye. Ayrıca Mansur yavaş İHA siha gidecek demedi. Rte seçim konuşmalarında sürekli onlardan bahsettiği için, seçimden sonra artık ekonomi, sefalet, konuşulucak dedi.

Ahaber ve TRT yi ele geçirmeleri lazım

Facebook dayılarının gruplarına sızıp operasyon çeken kişiler varmış. O dayılar çok güzel kafalanır hee, bir tanesini görmüştüm ağzına yumurta sok fotoğrafını at demiş abla, dayı ne denirse yapıyordu. Bence mantıklı

Önunu arkasini bilmiyorum diye yazdim baska mesajlarda, mansur Yavasi begenen biri olarak sasirmis ve uzulmustum acikcasi bakip atacagim simdi,onunu arkasini icerigini biliyorsaniz bilgilendime yaparsiniz

Her kesimden çirkin ithamlarda bulunan insanlar var.Bunu bir kesime mâl edemeyiz sadece.Ne olursa olsun,orada gerçekten yardıma muhtaç insanlar olduğu ve Türk milletinin her koşulda yardıma kosacagi aşikar.Benim kafamı kurcalayan bir şey var,deprem olduktan sonra televizyonlarda toplanan milyonlarca lira ne oldu?Bu para deprem bölgesindeki halk için kullanılıyor mu gerçekten?Toplanan para az buz bir para değil çünkü.

Şurada günlerdir laf anlatmaya çalışanlara büyük saygım var. Hele ki karşılarında ohh ohh nasıl da kazandık, zafer bizim olacak diye tezahürat yapan bir kitle varken.. İki gün takıldım psikolojim bozuldu, inancımı kaybettim, yazıp yazıp sildim, insanlardan tiksindim

Ah be hocam maaşın asgari ücret karsisinda eridi kuş oldu hocam..Asla meslek karsilastirmam herkesin emegidir ama obur ay okulunda calisan gorevli senin maasina cok yakin alacak seninki yerinde sayacak hocam...Ah hocam ahh

Şu savundugunuz şey size bi gr mantıklı geliyor mu ya?Mansur Yavaş gibi bşr adam cıkıp da "ihalayı sihayı kapatacagız yok duymayacaksınız" vs der mi? Yazın savunun da bu kadar mantık dışı savlarla gelmeyin Allah aşkına ya. O dediğiniz video burda 10 kere payşasıldı. Ucu başı kesilmiş montaj. Hatta ispatlandı. Neden desin böyle bisey diye önce bi düşünün ya.Ispatlandııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…