Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ah be hocam maaşın asgari ücret karsisinda eridi kuş oldu hocam..Asla meslek karsilastirmam herkesin emegidir ama obur ay okulunda calisan gorevli senin maasina cok yakin alacak seninki yerinde sayacak hocam...Ah hocam ahh
Evet mesajiniz cok dogru,biz ogretmenler, memurlar zaten durumdan memnun degiliz,aldigimiz maas asgari ucret duzeyine dusme noktasinda hatta dusmus bile.

Fakat anlatamadigim nokta şu malesef tum liderler koltuk derdinde,biri gelmis 75 yasina defalarca secim kaybetmis ama koltugunu terketmeyen, digeri; ekonomi batmis,ulke multeci dolmus artik yeter kendi irademle birakayim, baskasi gelsin demiyor.Resmen bize dayatilan az secenek arasinda tercihe zorlaniyoruz. Ben de bu sebeple uzuluyorum.Bunlar oldukca hic bir sey degismeyecek ulkemde.

Önunu arkasini bilmiyorum diye yazdim baska mesajlarda, mansur Yavasi begenen biri olarak sasirmis ve uzulmustum acikcasi bakip atacagim simdi,onunu arkasini icerigini biliyorsaniz bilgilendime yaparsiniz
Ee demedi öyle bir şey ben konuşmasını dinledim dedim.
Acaba siz başka konuşmasından mı bahsediyorsunuz diye sordum link atın diye.
Yoksa ben kendi bildiğimi biliyorum zaten sizinkini merak ettim.
Önünü arkasını bilmeden başta kesin konuşmanızı yazdım.
Bir eğitimci olarak bunun yanlış olduğunu biliyorsunuzdur sürecin olayların ve kişiliğin gelişiminde esas olduğunu.
İki dakika izledim işte deyip insanlara böyle yazmanız olmamış.
Uzatmayalım en iyisi bir gün önüne arkasına bakarsınız artık gördüklerinizin

Ekleme yapmak istiyorum. Birinin video çekip ben Chp liyim, Akp liyim, Hdp liyim diye vurguladığı videolara ben troll gözüyle bakıyorum. Amaçlarının sadece o parti ve seçmenini kötü göstermek olduğunu düşünüyorum. Ya da paylaşılan videonun bir yerlerine şu partili şunu dedi, bu partili bunu dedi yazılması da yine sadece provokatif amaçlı. Maalesef bunu herkes yapıyor.

masal3487 hanım bir öğretmen. 4 yıllık lisans eğitimi almış 13 senedir de mesleğini icra ediyor. O bile gördüğü 20-30sn lik videoların önünü sonunu görmeden, yahu bu çok sacma bu adam bunu neden desin niye desin, demiyor ve direkt inanıyor. Siyasal medya böyle cirkin bisey. Düşünün ki ilkokul mezunu ya da ite kaka liseyi falan bitirmiş insanlar hayatının merkezi olan elindeki akıllı telefondan hayatını idame ettiriyor. Ve nasıl bi karalamaya nefret aşılanmasına maruz kaldıgnın farkında asla olmayacak.Millet ittifakının işi zor arkadaşlar cok zor bu sığ bu tek yönlü bakış acısını değiştirmek için insanların önce telefondan başını kaldırması lazım.

Siz ne paylaşırsanız paylaşın yalan,montajdır.. uğraşmayın boşuna malesef...
Yeliz hanım attılar uzun halini ne yapmaya calsıyırsunuz gözünüzü kapatınca gerceklerin yok olacagnı mi düşünüyorsunuz. UZUN HALİ ATILDI.

Kesinlikle öyle. Bu depremzedelere yapılan cirkin davranısın büyük bir kısmınjn pompalayıcı ak tröller oldugndan eminim. Zaten calısmalar da var. Ama kim inanacak sen ben...

Al işte yine bir manipüle çabası... Anlatılmaz yaşanır...
Manipüle falan yok yazdığımda. Sadece sorguluyorum. Neden yakalanmıyor bu kadar az sayıda olan bu teröristler. Neden hala ülke şehit veriyor. Kandil seçime kadar durdu sonuç hoşlarına gitmeyince tekrar silaha sarıldı...Bu cümle sizin değil mi? ben mi manipülasyon yapmış oluyorum yoksa siz mi ?

Yeliz hanım attılar uzun halini ne yapmaya calsıyırsunuz gözünüzü kapatınca gerceklerin yok olacagnı mi düşünüyorsunuz. UZUN HALİ ATILDI.
Bizim fikrimizi önemsemiyor .s.s.s
(Gerçek yüzüme vurulunca işime gelmiyor, verecek cevabım yok, yanlış biliyorsam da kabullenme erdemine sahip değilim)

Siz ne paylaşırsanız paylaşın yalan,montajdır.. uğraşmayın boşuna malesef...
Tam bi provakatör davranısı. Yüz değil bin kere de paylassanız gercekleri kapatamazsınız. Yeliz yaptıgnz cok çrkin. İspatlanmış birseyi hala neden, hayır öyle değil böyle, diyerek yanlış yönlendirme yapıyorsunuz?

İktidarı değiştirmeden değişimden bahsedemeyiz zaten.

Burada açık açık helal etmiyorum diyenler de oldu ve tepki almadılar. Ben gerçekten helal ediyorum. İnanın, inanmayın beni enterese etmiyor. Ve yine yazıyorum: Yüce Rabb’im bile kul hakkına karışmıyorken, karışmak kimseye düşmez. Zehir zıkkım olsun demek bana göre de ayıp. Ama hakkını helal etmeyene, nasıl helal etmezsin diye düşünülmemeli.

Ben de helal etmiyorum demedim, kimisi maddi yardım yapıldı vs diyor oy İçin. Olabilir de.belki farklı vaadler verildi inandılar. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin. O psikolojiyi anlamak mümkün değil. Ama hakarete maruz kalmayı da kimse haketmiyor. Doğruya doğru yanlışa yanlış.

Çok garip, gerçekten asla anlayamayacagım bi durum. Hayır al işte ispatı doğrusu bu diyorsun, o hala "hayır ben buna inanmak istiyorum" diyor. Ve bu binlerce kez tekrarlıyor binlerce kez.Bu bir söz dr değil video, yazı, ses kaydı vs. Hayır ben senin dogrundansa kendi yalanıma inanırım, diyor.Vah ki vah insanımızın haline.

Ha bu arada şunu da ekleyeyim: o illerden millet ittifakı önde çıksaydı, o duyar kasan(!) akp’liler, o insanları vatan haini, terörist, nankör olmakla suçlarlardı.

O zaman çok anlam verememiştim ama şimdi bazı şeyler kafamda daha çok oturmaya başladı diyebilirim. Deprem olduğunda gönderilen yardımları bekletip sadece ben dağıtacağım diyen AFAD sanırım seçim için yatırım yapıyormuş. Deprem bölgesinde ki insanları kimse suçlamasın. Gönderilen yardımların üzerine AFAD logoları yapıştırıldı gördük. Yurtdışından gelen çadırların bile üzerine KIZILAY logoları yapıştırıldı gördük. Şimdi düşünüyorum da evet bir kısım farkında bu durumun ama bir de hiçbir şeyden haberi olmayan bir halk var orada. İnternete girmiyor yapılanları bilmiyor. Ona gelen çadırda KIZILAY logosu, aldığı kolide AFAD logosu var......Ben en azından bu iki kuruma hakkımı helal etmiyorum KIZILAY ve AFAD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…