- 15 Ekim 2016
- 22.694
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.961
- 598
Sığınmacılar konusunda en keskin diyebileceğiniz insanlardna biriyim, seçime 3 gün kala kendisine en çok oy kaybettiren konulardan biri hakkında böyle bir açıklama yapmasına şok olmuştum. Valla dedi ya.
Ysk sistemi bize açsın o zaman, oymuz doğru girilmiş mi görelim. Bu açıklamayı nedense mantıklı bulmadım. Çünkü hiçbirine güvenmiyorum. Tipin oyunu mhpye yazacak kadar beyinleri sulanmamıştır masa başındakilerin.
Dogru mu yaptim bilmiyorum hic twitter floodu paylasmamistim.Buyrun okuyabilirsiniz.Ufak tefek hatalar var ama kitlesel degistirecek kadar degil ve chp secim sistemininden kaynakli oldugunu anlatiyor.
Su surecte twitterdan yayilan bir habere lutfrn hemen itibar etmeyin.
Şok şok şok. Hamile kalan erkek!
Sığınmacılar konusunda en keskin diyebileceğiniz insanlardna biriyim, seçime 3 gün kala kendisine en çok oy kaybettiren konulardan biri hakkında böyle bir açıklama yapmasına şok olmuştum. Valla dedi ya.
Demek istemediğimi anlamadınız. Alıntıladığım arkadaş da yazmış. “Biz bu kadar onların hakkını savunurken onlar nasıl kendini düşünmez” gibi bişey yazmıştı. Yani bu insanlar buna hayret ediyor anlatabiliyor muyum? Oradaki insanların psikolojisini bilmediği için. Bir de madalyonun diğer tarafında o insanların psikolojisi de var , orada bir örnek vermiştim. O insanların psikolojisi hiç hesaba katılmadan yükleniliyor, demek istediğim bu. Ayrıştırma konusunda da; biz Türk milletiyiz, g.tümüz sıkışana kadar bol keseden sallarız. Yumurta kapıya dayanınca, kimin ayağına taş değse onun yardımına koşarız.Yardım yaparken hiç birimiz yardım ettiğimiz tarafın dinine ,diline ,partisine vs bakmadan yaptık . Ee seçim geldi çattı sen benimle aynı dusuncede değilsin haram zıkkım olsun sana yardımlarıma döndü olay. vicdanlarimiza ne oldu , yardımı karşılık bekleyerek mi yaptik . Şuan beni düşündüren ilerde bir dara düştüğünmuzde (ki deprem bölgesinde oturuyorum) eğer CHP başa gelirse ben CHP desteklemedigim için ayristirmaya çok müsait bir yapı var ben bunu çok net gördüm . Hangi partiden olursak olalım öncelikli görevimiz insan olabilmek
CHP sistemine göre yapılan itirazlar sonrası oyların düzeltilmesi kararı çıktığı söylendiğine göre, CHP sitesindeki verilerin YSK verisi olduğunu söyleyebiliriz, zaten öyle yazıyor kocaman puntolarla. Yani bu kanıtı niteliğinde değil midir?O dediğin imkansız.
Faşist oldum gitti. Eski ben inan böyle değildi. İnsandan umudum vardı artık yok. Herkesin bir olmadığını düşünüyorum artık. Kimse de kusura bakmasın.Buraya gelip yaşayamadıkları her şeyi yaşıyorlar, Türkiye'de olmak özgürlük onlar için en son Taksim'e gittiğimde dibim düşmüştü. O meydandaki köşe başlarındaki ablaları bu kadar özleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi, şimdi hepsi arap. Yol kenarlarında fuhuş yapma cesareti var hepsinin. Hamile kalmaları mümkün olsa seve seve doğururlar inan :))) bu yaştan sonra ırkçı falan olacam bunlar yüzünden tüm değerler dengemi alt üst etti adı batasıcalar.
Evet sinirdan giren cikan belli degil,cok fazla multeci var bizlerde her sekilde etkileniyoruz, mevcut hukumetin bu politikasini zaten her firsatta elestiriyoruz, ustelik gelecekte bu insanlarin sayisi uc bes kat artacak belki daha fazla,surekli doguruyorlar cunku.Mansur Yavaş ne zaman öyle dedi ben bir konuşmasını dinledim ama öyle demiyordu link atar mısınız lütfen merak ettim.
Sınırlar kevgire dönerken ve girenlerin sayısı her geçen gün artarken milliyetçilikten nasıl bahsediliyor ben anlamadım ben mi milliyetçiliği yanlış biliyorum acaba
Baykar sirketi hic bir sekilde yardim almadiklarini ustune basa basa soyledi ama,ustelik savunma sanayide iki bine yakin firmanin oldugu soyleniyor, ustelik o firmalar haklari olan devlet yardimlarini da aliyorlar.A haber izlemiyorum,sizden farkli dusunen birilerini gordugunuz zaman hemen bir aşagilama kucumseme.İhalara sihalara karşı çıkan insan yok. YOK. Gerçekten artık sinirleniyorum yalanlara dolanlara. Kılıçdaroğlunun dediği şu: ihaları sihaları parlatılan bayraktarların şirketi diğer çok daha iyi becerikli şirket varken, çok becerikli mühendis varken kayırıldı, vergilerimiz aktarıldı. Diğerlerine de eşit yardım yapılsaydı şimdikinden çok daha iyi olabilir. Bütün savunma firmalara eşit şekilde yardım yapıp daha iyi olacağız dedi çok özetle. A haber yalanlarını dinleyip dinleyip inanıyorsunuz tamam bu sizin hakkınız. Ama artık benim sinirlerim dayanmıyor cevap veriyorum. Kemdime çok çok kızıyorum. Çünkü duvar var karşımda çok iyi biliyorum. Zamanım gidiyor boşuna yine. Hiç akıllanmıyorum. Hay ben kendime...
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ‘İHA ve SİHA’ sorusuna yanıt
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin “Partinizin İHA ve SİHA’lar ile ilgili düşüncesi nedir” sorusuna, “Türkiye teknoloji alanında, özellikle savuma sanayii alanında güzel yatırımlar yapıyor ve hepimizin de bu yatırımlara destek vermesi lazım, bu kadar basit bir şey. Yani bu...www.cumhuriyet.com.tr
Sadece bu da değil bayraktarlarla kılıçdaroğlunun twittleri de ortada. Yeminle bıktım.
Afganlar,pakistanliklar,suriyeliler bunlarin gelmeside tehlike,kimse savunmuyor bu durumu,videonun onunu arkasini bilmiyirum ama cokca paylasiliyor. " Anadolu gemisi 15 mayista gidecek,iha siha lafini da duymayacaksiniz"diyor, bu halk bu kadar benimsemisken boyle soylemler onu arkasi ne olursa olsun kendi partisine zarar verir.1. Mansur Yavaş ihalar sihalar gidecek demedi, artık önünüze devamlı bu konular gelmeyecek minvalinde söyledi. O videonun önü arkası var, aynı şeyi her siyasetçiye yapıyorlar. Her gördüğünüze direkt inanmaktan vazgeçin bence.
2. Terörle mücadelede iha/sihanın önemli bir rol oynadığına katılmakla beraber, hangi sınır güvenliğinden bahsediyorsunuz?
Bu kaçak Afganlar, Pakistanlılar hava yoluyla mı giriyor elini kolunu sallayarak bu ülkeye?
Sizin savunuculugunu yaptığınız zihniyetin tarihi seyrini ne çabuk unuttunuz.Niye bu Kemal çıkıp hdp pkk destekçisi dır diyemiyor neden yaa Pervin Buldan kim Allah aşkına yahu bu kadar mı görmüyor sunuz dönen oyunu
Ne olursa olsun vatan da gitse önemli değil yeter ki TAYYİP ERDOĞAN girsin kafası nasıl bir kafa anlayamıyorum
Yahu VATAN diyoruz bayrak diyoruz
Terörist diyoruz yok !!
Yakında Pervin Buldan canan kaftancioglu na bayrağı siz elinizle vereceksiniz Allah'm bu pkk ya fırsat vermesin
"Sadecee yeşil sol parti bayrakları kalsın diğer bayrakları indirin" diyen bir zihniyetle aynı şeyi savunmadigim için bin şükür RABBİME
Aslında onları onlardan daha çok düşündüğümüz ve üzüldüğümüz için söylüyoruz bunları zorumuza gitti yani.Serzenislere kesinlikle kızmıyorum anlayabiliyorum ve kimseyide genellemiyorum ama hakaretler asagilamalarida ne aklım ne vicdanım almıyor , herkes mukayemesini içinden yapmalıydı öfkesini içinden kusmaliydi bundan sonra yardım yapmayacakmisin yapma ama öncesinde yaptığın yardimida o insanların kursağında haram olacak şekilde de bırakma olaya inanın siyaset olarak bakmıyorum çok hakim olduğum bir konuda değil
Sanki hüdapar melek de kanatları eksik gibi konuşmuyorlar mi çıldırıyorumSizin savunuculugunu yaptığınız zihniyetin tarihi seyrini ne çabuk unuttunuz.
Bir sürü var da ben sadece bir tanesini hatırlatayım.
21 Mart 2013: Hükümet ile aylarca süren görüşmelerin ardından Abdullah Öcalan'ın mektubu hem Türkçe hem de Kürtçe olarak Nevruz kutlamaları çerçevesinde Diyarbakır'da okundu. Teröriste sayın diyen ben değildim bil bakalım kimdi?Geç bu vatan millet Sakarya mevzularini. Peygamber, Halife secilmiyor ülkeyi en iyi şekilde yönetecek bir hukumete ihtiyacımız var. Üretim yok, borç girtlakta ekonomi batma noktasında. Aç insan inancını yer. Bu sözü ben demiyorum.
Baş örtülü bir hanımım CHPli değilim ama gerçekleri görecek kadar aklım var, vatan haini diyenler vatanı yiyenlerdir.
Bu video nerde cekilmis bilmiyorum ama evet bir milliyetci olarak bende rahatsizim,hadi savastan dolayi kadinlari cocuklari aldiniz ama icimize yerlestirmek yerine guvenli bolgelere yerlestirilebilirlerdi, erkekleri hic demiyorum zaten kalip ulkelerini savunsunlar ne isleri var ulkemizde.Eyyyy lgbt !
Evet durumu olmayan ailelere bir sürü yardimlar yapılıyor sadece et değil.Nasıl, Ankara'da et mi dağıtılıyor
Suriyelilere duymak istediğini söyledi işte. O sözler Türk halkına değildi ki.Sığınmacılar konusunda en keskin diyebileceğiniz insanlardna biriyim, seçime 3 gün kala kendisine en çok oy kaybettiren konulardan biri hakkında böyle bir açıklama yapmasına şok olmuştum. Valla dedi ya.
Bayraktar’a Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle TUSAŞ’ta atıl üretim kapasitesi olmasına rağmen, İHA tesisi için 105 milyon dolar ve vergi muafiyetleri uygulanmış. Diğer pozitif ayrıcalıklar da TUSAŞ’ın İHA sistemleri mühendislik bölümü eski başkanı Remzi Barlas tarafından paylaşıldı.Evet sinirdan giren cikan belli degil,cok fazla multeci var bizlerde her sekilde etkileniyoruz, mevcut hukumetin bu politikasini zaten her firsatta elestiriyoruz, ustelik gelecekte bu insanlarin sayisi uc bes kat artacak belki daha fazla,surekli doguruyorlar cunku.
Fakat boyle olmus olsa bile pkk ile multecileri muhafazakar milliyetciler ayni kefeye koymuyorlar,evet onlarda inanilmaz tepkililer bu konuda ama pkk cok daha farkli eli kanli bir orgut.
Baykar sirketi hic bir sekilde yardim almadiklarini ustune basa basa soyledi ama,ustelik savunma sanayide iki bine yakin firmanin oldugu soyleniyor, ustelik o firmalar haklari olan devlet yardimlarini da aliyorlar.A haber izlemiyorum,sizden farkli dusunen birilerini gordugunuz zaman hemen bir aşagilama kucumseme.
Bence donun kendi partinizi elestirin,size dayattiklari adayi sorgulayin.
Afganlar,pakistanliklar,suriyeliler bunlarin gelmeside tehlike,kimse savunmuyor bu durumu,videonun onunu arkasini bilmiyirum ama cokca paylasiliyor. " Anadolu gemisi 15 mayista gidecek,iha siha lafini da duymayacaksiniz"diyor, bu halk bu kadar benimsemisken boyle soylemler onu arkasi ne olursa olsun kendi partisine zarar verir.
Böyle bir durum varsa da Chp içinde köstebek var demektir.Ysk sistemi bize açsın o zaman, oymuz doğru girilmiş mi görelim. Bu açıklamayı nedense mantıklı bulmadım. Çünkü hiçbirine güvenmiyorum. Tipin oyunu mhpye yazacak kadar beyinleri sulanmamıştır masa başındakilerin.
YSK sistemi açtığında göreceğiz. Şu an her şey çok afaki kalıyor. Yalan yok.Böyle bir durum varsa da Chp içinde köstebek var demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?