Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ya şimdi şöyle bir şey var bir ülkeye kalıcı olarak tabi gidebilirsin bu gayet normal ama önemli olan davranış, kültür ve saygı.

Siz yurt dışında yaşıyorsunuz diye belki bilmiyorsunuz ama ben sahilde, sokaklarda gezerken kendimi çok rahatsız hissediyorum bakışları normal bir bakış değil yiyecek gibi ve abartmıyorum burada bulunan çoğu kadında söyler bunu.

2 Sene önce başımdan geçen olayı anlatayım; Annem teyzem dayım ve ben taksime gittik istiklal caddesinde bir köşede oturuyoruz sokaktayız. Ben de şort giymişim şortta dizime geliyor tam. 6 tane ya suriyeli ya afgan grup yanımızdan geçerken gözlerini bacaklarımdan ayırmadılar önümüze geçtiği zaman arkasına dönüp bakan biri bile oldu. Herkes herkese bakabilir ama bu bakmak değildi bu göz taciziydi ve ben kendi ülkemde bunları çoğunlukla yaşıyorum.

Fakirlik kalmadı mı ?otururken aklıma Migros geldi 50 lira tuttu

Pakistan'da bile sinekler etle besleniyo burda olmus 400₺

Valla Tekirdağ Belediye Başkanının depremzedeleri seçim sonrası otelden çıkarmaya çalıştıktan sonra bir kez daha anladım ne kadar doğru kişiye oy verdiğimi
Madenci yerlerde Erdoğan danışmanı tarafından tekmelenirken bant mı takmıştın gözlerine?

Yıl 2023. Bazı hakların olması sizce de normal değil mi? Tabii ki gelişen konular var. Peki şunu konuşalım ne kadar ulaşılabilir?

Mesela kaşıkçı elması Topkapı sarayında ben bunu takabiliyor muyum? Desem ki kaşıkçı elması benim. Siz bana gülmez misiniz?

Sen ekmek makarna yiyip uyumayı yaşamak sanırken başka ülkenin vatandaşları gelip senin ülkenin 7 yıldızlı otellerinde gününü gün ediyor senede bir kere gittiğim tatil yeri otellerinde bizden başka türk göremiyorum sebebi ne ola ki?

Deprem oldu 20 sene geriye geldik resmen biraz gerçekleri görsek mi artık

Yav ne diyorsun anne babalarımızın zamanıda birşey mi
Gene onlar rahatmış
Dedelerimiz ninelerimiz at yaya yolculuk yaparmış
Su yokmuş tarlalarını kendileri sürüyormuş
Ve bugünlerimizi hepsinii recep tayip erdoğana borçluyuz
Bacım sen bakma bunlara
Hepsi nankör nankör!!!

Bakın ben ekonomi mükemmel demiyorum, her şey mükemmel demiyorum birçok kusur var, eksik var. Ama eskiyle kıyaslandığı vakit ne tür gelişimler olduğunu apaçık görebiliyoruz. Şahsen ben aklı selim düşünen bir vatandaş olarak 6 kişinin daha kendi aralarında bir birlik beraberlik kuramamislarken ve ülkemizi bölmek isteyenlerle iktidar uğruna bir olmuş insanları görünce bunun ne kadar akılsızca olduğunu düşünebiliyorum. Bu adamlar ülke yönetemez, aksine batırırlar. Bugünleri mumla ararız bakın demedi demeyin. Şimdiki halimizden memnun değiliz ama bu adamlarda gerçekten güven vermiyor

Valla Tekirdağ Belediye Başkanının depremzedeleri seçim sonrası otelden çıkarmaya çalıştıktan sonra bir kez daha anladım ne kadar doğru kişiye oy verdiğimi

Tam tersi bir durum gerçekleşmiş yalnız, bu kalma süresi uzatılmış:

Pakistan'da bile sinekler etle besleniyo burda olmus 400₺
Gercekten öyle viss.
Geçen eşim üç harfli marketten at eti mi eşek etimi belli olmayan kuşbaşı almış paketli 150 lira 2 kişiye yetmedi ya.
İnan kayış gibi almasa daha iyi.
Bak benim genç lise ogrencisi kızım var arkadaşlarıyla bir gezmeye gitse 1000 lira.
Okulda yemesi içmesi kıyafeti fotokopisi binlerce lira.
Bu insanlar neyle geçiniyor diye kimse düşünmüyor ya gelmiş fakirlik kalmadı tek tük kaldı diyor

Halam en az 35 yillik ogretmen basortusu ile okumus gorevine basortusu ile baslamis ..hic bahsetmedi boyle seylerden egitimci olmasina ragmen :) ailemde bir cok kisi basortulu bende dahil .

Ee ekonomik durumumuz için ne düşünüyorsunuz? İngiltereden nasıl görünüyoruz?
Ee ekonomik durumumuz için ne düşünüyorsunuz? İngiltereden nasıl görünüyoruz?
Bunun İngiltere’den nasıl göründüğümüzle alakası yok , ben Türk gözüyle görüyorum , ben iki çocuk bir kocayla yurt dışında yaşıyorsam benim 10 bin aile soyum Türkiye de yaşıyor . O yüzden bana İngiltere’den sana nasıl görünüyoruz diye saçma yazılar yazmayınız .

Halam en az 35 yillik ogretmen basortusu ile okumus gorevine basortusu ile baslamis ..hic bahsetmedi boyle seylerden egitimci olmasina ragmen :) ailemde bir cok kisi basortulu bende dahil .
Güldürmeyin lütfen 28 Şubat olaylarından da haberiniz yok sanırım:) ben okula din kültürü öğretmenimin perukla geldiği, çıkarken başörtü taktığı zamanları biliyorum lütfen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…