Ya şimdi şöyle bir şey var bir ülkeye kalıcı olarak tabi gidebilirsin bu gayet normal ama önemli olan davranış, kültür ve saygı.ayyy bunları okurken acaba almanlar da bizim için aynısını mi diyorlar diye düşünemeden edemedim.
60 yıldır ülkelerine yerleştik kök sardık.
Kızımın kreş e yazdırdım. Çocukların nerdeyse hepsi Türk... Bir kaç tane alman var. Şaka değil bu gerçek.
Kesin onlarda bizi yakmak istiyordur...
yeri geldi yaktılar da....
Cumhuriyet benim gözbebeğim ama konumuz bu değil, bana davanızı anlatır mısınızSiz Cumhuriyetin 100.yılını iyi kutlamak istemiyor musunuz? Bakın bir sürü projeler var hiç mi okumuyorsunuz haber
Fakirlik kalmadı mı ?otururken aklıma Migros geldi 50 lira tuttuHer zaman olduğu gibi ülkeyi dardan çıkarıp feraha kavusturdugu için, başörtüyü serbest bıraktığı için, terörle mücadele ettiği için oyum Erdoğan'a. Vicdanım rahat. Giyinemiyoruz, yiyemiyoruz, içemiyoruz diyenler utanır mı sanmam. Fakirlik kalmadı tek tük kaldı. Maaş bağlanmayan insan kalmadı. Hâla begenmiyorsunuz. Muhalefetten nasıl medet umuyorsunuz ona çok gülesim geliyor:)
Pakistan'da bile sinekler etle besleniyo burda olmus 400₺Hâlâ giyineniyoruz abla hanım.
Benim çocuğum bı elbise giyse kim saldıracak diye korkuyoruz biz.
Yiyemiyoruz 300 liraya et alıp yiyemiyoruz 30 liraya patates alamıyoruz.
İçemiyorum hanım abla İsrail'den aldığımız kola bile 30 lira olmuş musluktan akan su 300 lira.
Fakirlik kalmadı demişsin çik akşamları pazar toplaninca artıkları toplayanlari gör bı zahmet.
Askıda ekmek bekleyenleri çöplerin başında nöbet tutan insanları bı hor.
Sen keseni iyi doldurdum halı a fakirlik tek tük kalmış hadi ordan be.
Madenci yerlerde Erdoğan danışmanı tarafından tekmelenirken bant mı takmıştın gözlerine?Valla Tekirdağ Belediye Başkanının depremzedeleri seçim sonrası otelden çıkarmaya çalıştıktan sonra bir kez daha anladım ne kadar doğru kişiye oy verdiğimi
Yıl 2023. Bazı hakların olması sizce de normal değil mi? Tabii ki gelişen konular var. Peki şunu konuşalım ne kadar ulaşılabilir?Görmek istemeyen göremez maalesef. Eskiden sorun büyüklerinize, ne yiyip ne içiyorlarmış, böyle bolluk bereket var mıymış, hastaneler bu kadar konforlu ve rahat mıymış? Ülkenin her yerinde havalimanı var mıymış? Ulaşım bu kadar rahat mıymış? Üniversitelere kızlar başörtülü okuyabiliyorlar mıymış acaba? Kimse kusura bakmasın eskiyle kıyaslandığı vakit bu ülkenin gelişmişliğini görürsünüz.
Dava bu işte hizmet davası 100.yılda ülkemizi iyi yerde mi görmek istemiyorsunuz daha alıntı yapmayın cevap vermeyeceğimCumhuriyet benim gözbebeğim ama konumuz bu değil, bana davanızı anlatır mısınız
Sen ekmek makarna yiyip uyumayı yaşamak sanırken başka ülkenin vatandaşları gelip senin ülkenin 7 yıldızlı otellerinde gününü gün ediyorHer zaman olduğu gibi ülkeyi dardan çıkarıp feraha kavusturdugu için, başörtüyü serbest bıraktığı için, terörle mücadele ettiği için oyum Erdoğan'a. Vicdanım rahat. Giyinemiyoruz, yiyemiyoruz, içemiyoruz diyenler utanır mı sanmam. Fakirlik kalmadı tek tük kaldı. Maaş bağlanmayan insan kalmadı. Hâla begenmiyorsunuz. Muhalefetten nasıl medet umuyorsunuz ona çok gülesim geliyor:)
Deprem oldu 20 sene geriye geldik resmen biraz gerçekleri görsek mi artıkGörmek istemeyen göremez maalesef. Eskiden sorun büyüklerinize, ne yiyip ne içiyorlarmış, böyle bolluk bereket var mıymış, hastaneler bu kadar konforlu ve rahat mıymış? Ülkenin her yerinde havalimanı var mıymış? Ulaşım bu kadar rahat mıymış? Üniversitelere kızlar başörtülü okuyabiliyorlar mıymış acaba? Kimse kusura bakmasın eskiyle kıyaslandığı vakit bu ülkenin gelişmişliğini görürsünüz.
Yav ne diyorsun anne babalarımızın zamanıda birşey miGörmek istemeyen göremez maalesef. Eskiden sorun büyüklerinize, ne yiyip ne içiyorlarmış, böyle bolluk bereket var mıymış, hastaneler bu kadar konforlu ve rahat mıymış? Ülkenin her yerinde havalimanı var mıymış? Ulaşım bu kadar rahat mıymış? Üniversitelere kızlar başörtülü okuyabiliyorlar mıymış acaba? Kimse kusura bakmasın eskiyle kıyaslandığı vakit bu ülkenin gelişmişliğini görürsünüz.
Bakın ben ekonomi mükemmel demiyorum, her şey mükemmel demiyorum birçok kusur var, eksik var. Ama eskiyle kıyaslandığı vakit ne tür gelişimler olduğunu apaçık görebiliyoruz. Şahsen ben aklı selim düşünen bir vatandaş olarak 6 kişinin daha kendi aralarında bir birlik beraberlik kuramamislarken ve ülkemizi bölmek isteyenlerle iktidar uğruna bir olmuş insanları görünce bunun ne kadar akılsızca olduğunu düşünebiliyorum. Bu adamlar ülke yönetemez, aksine batırırlar. Bugünleri mumla ararız bakın demedi demeyin. Şimdiki halimizden memnun değiliz ama bu adamlarda gerçekten güven vermiyorEvet 1940lardan beri siyaset tarihinde, siyasetçilerin muhafazakar kesime vaat ettiği her şeyi yaptı. Ama ülkenin haline gerçekten objektif şekilde bak bir. Geldiği noktayı hak ediyor mu bu ülke? Bir avmye gitsen kapanan mağazaları görürsün. Son 6 ayda yüzde 60dan fazla iflas var. Bunlar ne olacak?
Valla Tekirdağ Belediye Başkanının depremzedeleri seçim sonrası otelden çıkarmaya çalıştıktan sonra bir kez daha anladım ne kadar doğru kişiye oy verdiğimi
Dun pazarda cücukleri 10 liraydı,haklı NiloşSogan 10 lira diye 3 kere yazmissin niloya baslik olarak sogan 10 lira degil bi kerem
Gercekten öyle viss.Pakistan'da bile sinekler etle besleniyo burda olmus 400₺
Halam en az 35 yillik ogretmen basortusu ile okumus gorevine basortusu ile baslamis ..hic bahsetmedi boyle seylerden egitimci olmasina ragmen :) ailemde bir cok kisi basortulu bende dahil .Görmek istemeyen göremez maalesef. Eskiden sorun büyüklerinize, ne yiyip ne içiyorlarmış, böyle bolluk bereket var mıymış, hastaneler bu kadar konforlu ve rahat mıymış? Ülkenin her yerinde havalimanı var mıymış? Ulaşım bu kadar rahat mıymış? Üniversitelere kızlar başörtülü okuyabiliyorlar mıymış acaba? Kimse kusura bakmasın eskiyle kıyaslandığı vakit bu ülkenin gelişmişliğini görürsünüz.
Ee ekonomik durumumuz için ne düşünüyorsunuz? İngiltereden nasıl görünüyoruz?
Bunun İngiltere’den nasıl göründüğümüzle alakası yok , ben Türk gözüyle görüyorum , ben iki çocuk bir kocayla yurt dışında yaşıyorsam benim 10 bin aile soyum Türkiye de yaşıyor . O yüzden bana İngiltere’den sana nasıl görünüyoruz diye saçma yazılar yazmayınız .Ee ekonomik durumumuz için ne düşünüyorsunuz? İngiltereden nasıl görünüyoruz?
Sen niloyaya hak mi verdinDun pazarda cücukleri 10 liraydı,haklı Niloş.
Güldürmeyin lütfen 28 Şubat olaylarından da haberiniz yok sanırım:) ben okula din kültürü öğretmenimin perukla geldiği, çıkarken başörtü taktığı zamanları biliyorum lütfen:)Halam en az 35 yillik ogretmen basortusu ile okumus gorevine basortusu ile baslamis ..hic bahsetmedi boyle seylerden egitimci olmasina ragmen :) ailemde bir cok kisi basortulu bende dahil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?