Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ha bu arada şu anda Suudi arabistan bile bizden daha ileri giderken biz geriye doğru yol alıyoruz. Akıl sağlığımı kaybetmemek için bu konudan çıkıyorum kalan arkadaşlara başarılar dilerim

Birde 2 video atacağım lütfen izleyin belki bir nebze de olsa gözünüz açılır hatta kanalın diğer videolarınızı da izlemenizi tavsiye ederim. (LÜTFEN İZLEYİN)

Çok şükür sıkıntılar olduğunu da biliyormuşsunuz. İnanın çok korktum herşeyi mükemmel görüyorsunuz diye.

Ülkemizi bölmek isteyenler meclisin kapısını kim açtı? Sınırlarımızı çok üzgünüm ama kevgire kim çevirdi? Kim elebaşlarıyla bugüne kadar pozlar verdi? Ha birde hüdapar gerçeği duruyor. Bu konularda ne düşünüyorsunuz?

bunda kizilacak bisey yoktu bence . sizin yurtdisinda yasayan bir vatandas olarak ulkeyi nasil gordugunuzu sormus arkadas

2 tarafı birbirine düşman eden de yine bu iktidar. Halkın Cumhurbaşkanı çıkıp da kendisine oy vermeyen insanlara çürük s.rtk derse insanlardan ne beklersiniz ki? İmam-cemat hesabı.

Eskiden büyüklerimiz tarla ekip bicebiliyordu.
Her evde en az 1 hayvan vardı etini sütünü peynirini yoğurdunu yapabiliyordu.
Tavuğu vardı yumurtası yetiyordu.
Traktörüne mazot alırken kırk kez dusunmezdi.
Övündügünüz havalimanına kaç kez kaç kişi gidiyor ya.
Kütahyaya havaalanı yapmış yılda 300 kişi ancak gidiyor ben kutahyaliyim iyi bilirim.
Bir cocugumuz kısa kollu giyse açlar peşinde dolaşıyor bu mu özgürlük

Valla Tekirdağ Belediye Başkanının depremzedeleri seçim sonrası otelden çıkarmaya çalıştıktan sonra bir kez daha anladım ne kadar doğru kişiye oy verdiğimi
Okuyun bunlari arastirin biraz gercegi, herseye koru korune inanmayin

Eklentiler

• IMG_5962.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_5963.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_5964.webp
    29 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_5965.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 40

Zaten milletvekili çoğunluğunu aldılar. Öyle kk kazansa bile mecliste her istediğini yapamayacak. Bu yüzden insanlar değişikliği savunuyorlar ve oy veriyorlar.

Bak 6 kişiden 2 si de, aynı sizin gibiydi, bugün farklı yerdeler, farklı şeyi savunuyorlar sizler de öyle olacaksınız.

Dediğin gibi olsun, peki sen şuan muhalefetin ülkede tek aç bırakmayacağina inanıyor musun yoksa sadece iktidarla olan problemin mi sana bunu yazdıran güç?

Benim babanem öyle ac kalmış öyle aç kalmış ki aclıktan taş kaynatmış, salçalı taş çorbası yapmış.Sonra hasta olmuş aclıktan, hastane yokmuş varmıs ama chp hepsini kapamış kumarhane yapmıs rus ruleti oynatmıslar. Sonra hastane olmayınca babanemi bi akp kadın kılları teyze almış bakmış ama iyi olmamıs demiş ki ankaraya gitmen lazım ama gel gör ki ucak yokmuş hemen başka akp adam kılları amca ucak yapmıs babanemi ankaraya saraya götürmüşler. Öyle bi saraymış ki keklik görse çalmayı bırakır.Sonra nur cemaliyle sarayın sahibi emine diye bi akp kadın kullarının sahibi bu kadına hem ekmek hem pattis hem ucak hem örtü hem kömür vermiş cay da vermiş beyaz cay. Demem o ki ahh ne günler yaşadık be.

Dava bu işte hizmet davası 100.yılda ülkemizi iyi yerde mi görmek istemiyorsunuz daha alıntı yapmayın cevap vermeyeceğim
Yaşadığımız durum hizmetler sonucu yani, ben gayet medenice sizi anlamak istedim ama anlaşılan bir dava yok ortada. 100. Yıla kaç ay var nasıl gidilecek o iyi yere.....Siz eleştirdiğimi düşündünüz ama ben samimiydim daha karşılıklı fikir alışverişine bile açık değilsiniz beni cevap vermemekle mi cezalandıracaksınız, canınız sağolsun iyi forumlar

Yakında evdeki kasıkları atıp avuc içiyle pilav yemeye başlayıp Arap evrimini tamamlıcaz ülkecek cemos.

Şunu da ekleyeyim; Televizyonlarda olsun sosyal medyada olsun milyarlarca para toplandı depremzedeler için. Nerede? Yapılan evler bile parayla verilecek! Devletin ihmalsizliği yüzünden (yıkılan binalar) olan durumlar yüzünden yine halkımız veriyor para!
Daha fazla sinirlenmeden ben gidiyorum byeesssssss.

Valla ben o söylediğiniz kısa kollu çocuğun peşinden dolaşanlari hiç görmedim. Muhalefetin bunları değiştireceğine kalbinizle inanıyor musunuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…