Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben de senin gibi bir insanı ülkemde istemiyorum ama katlanmak zorundayım.....
Sizin ülkenizde değiliz zaten, rahat yerinizden bizim yaşadığımız ülkede bizi istememe lüksünüz yok. Bu kadar Suriyeli meraklısı iseniz gelin Esenyurt'a gelin Küçükçekmece'ye gelin Başakşehir'e. Ağzına kadar doldu oralar. Arap kardeşler ile bir de siz yaşayın bakalım, Almanya seçip alıyor rahatsınız orda, kalanları da burda deneyimleyin. Bedava konuşan kadar çok az şeyden nefret ediyorum.

son dakika Dramalı kapanmış : ( çok üzüldüm oysa bir porsiyon adana 700 TL idi

2 ay olmuş

Biri de çıkmış elin yamyamina karşı,keşke sen bu ülkeden gitsen diyor.Bunu diyen kişi de Alman vatandaşı olduğunu söylüyor.İnsanda biraz utanma olur ya hu.
Birkaç tanesini davet etsin Almanya ya!
Yanlış düşünüyor Almanya ya giden vatandaşlarımız ekmek parası için gittiler. Fabrikalarda işçi,temizlik görevlisi...
Çok çalıştılar,dislandilar,bazıları zor dil öğrendi.
O yüzden empati kurmaya çalışıyorlar. Turk insanı çalışır, arap
beleşten para bekler. Namusuna da göz diker.
Hiç mi izlemiyorsunuz olup bitenleri.
Gidip kasa da bir almanın önüne geçebilir misiniz?
Sıranızı beklersiniz.
Çocuğunuz okulda kurallara uyuyor değil mi?
Başka bir alman çocuğunun saçını başını yolsa; veli olarak da siz cagrildiginizda pişkin pişkin gülebilir misiniz?

Yukarıdaki yoruma sizin yorum ne mana.
Biraz daha sakin olun yorum yaparken birkaç kez düşünüp öyle yazın bence. Sonra silinmiyor yorumlar pişman olmayın yazdığınıza.

seçimlerin bitmesi mi beklendi peki , turistlerin gelmeside bahanesi bence
Vatandaşlarımıza otellerde Mayıs ayına kadar kalabilmeleri bildirilmisti sonra başka yerlere yerleşecek lerini biliyorlar kimse mağdur edilmeyecek kış aylarında rezervasyonlar yapıldığı için bunu orda kalanlar biliyorlar canım. Tekirdağ Belediyesi'nin yaptığı terbiyesizlik onu tasvip bile etmiyorum.bide sosyal medyada ben şu pariliyim bu partilisin deyip provakosyon yapan troller var bunlar anca partllrrin oylarıni düşürme derdinde.

Piyasa dediğimiz şey güveni seviyor. Türkiye şuan güven vermiyor. Yatırımcılar için riskli bir ülke. Ülkede adalet yok. Yorumum borsa için değil döviz içindi. Borsadan anlayan biri değilim.
Al bugün 2 firma halka arz oldu ve tavandan açamadı ki zaten biliyordum böyle olacağınö eksi açmadıgına dua ettim

Şu hadsizliğe bakar mısınız? Herşeyi sineye çekelim istiyorlar. Gelen mültecilerden birisi sokakta yürürken size pandik sallayınca hatırlarsınız umarım şu hadsiz fütursuz yorumunuzu!!

bazı belediyeler depremzedeleri yerlerinden çıkarmaya başlamışlar, onları niye kimse söylemiyo ? yardım gönderenlerden depremzedelere haklarını haram edenlerde var mesela o konulara hiç değinen olmamış
Sosyal medyada gördüğünüz her şeye inanmayın. Deprem bölgesinde ikdirara oy verenlerin belediyesi de aynı kişilerde kim niye çıkarsın? Hem de ikinci tur diye bir şey varken? Ben de depremzedeyim başka şehirdeyim şu an ama bana böyle bir bilgi gelmedi.

Evet tekirdağ belediyesi üstelik bi trakyalı olarak cok üzüldüm

Resmen biraz önce Tütkiyenin özetini yaşadım bide İzmir de yani otobüse bindik burada kendine roman diyen bir kesim var herkes bilir 4 cocuğuyla bindi kartta basmadan çocukların bitanesi hiç durmadan ıslık calıyordu 2 sefer uyardım durdu gene başladı ama kimseden ses yok en son şoför dayanamadı dedi kart basmıyorsunuz bari rahat durun hiç rahatsız olmuyor musunuz birşey diyin falan dedi, dedim herkes rahatsız ama kimsenin sesi çıkmıyor bi ben sesimi çikardım o kadar işte kısa özet bu

Şu hadsizliğe bakar mısınız? Herşeyi sineye çekelim istiyorlar. Gelen mültecilerden birisi sokakta yürürken size pandik sallayınca hatırlarsınız umarım şu hadsiz fütursuz yorumunuzu!!
Çok seven gelir Esencılıs'a, alır birkaç tane, götürür evine. Oturduğu yerden vatandaşıma akıl satan insanlık satanlardan yıldım.

Finans konusunda ya da ekonomi konusunda bir uzmanlığım yok. Sadece belirli ekonomistlerin yazılarını okuyorum. Ülkemizde dövizin seyrini siyaset belirliyor. Belki dikkat etmişsinizdir Erdoğan bir ara her tv ye çıkıp konuştuğunda konuşmasının içeriğine göre dolar düşüp yükseliyordu. Belki bugün de piyasalar Kılıçdaroğlunun konuşmasına tepki vermiştir bilemiyorum. Dolar sabit kalıp diğerleri düşüyorsa bunun sebebi Merkez Bankasının doları baskılamasıdır....Doların baskılandığını ben söylemiyorum bu bütün ekonomistlerin söylediği bir şey...Burada varsa ekonomist ya da finans konusunda uzman arkadaşlar lütfen bizi aydınlatsın....Bir de bugün başka gelişmelerde olmuş Merkez Bankası kararlar almış onunda etkisi olmuştur belki bilemiyorum.

Al bugün 2 firma halka arz oldu ve tavandan açamadı ki zaten biliyordum böyle olacağınö eksi açmadıgına dua ettim

Ön taleple topla, sonra istediğin kadar alamadın diye üzül, kağıt 6 seans tavan gitsin en sonunda sat kurtul....

bence bitti o günler bitti %1 neyine yetmiyor?

Evet evet 6 yaşındayken evlendirilen kadının ailesinden biliyoruz ne kadar bağlı olduklarını bu tarikatlere.

İzmir’in neresindensin bibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…