- 19 Mayıs 2020
- 47.682
- 214.267
- 598
Sizin ülkenizde değiliz zaten, rahat yerinizden bizim yaşadığımız ülkede bizi istememe lüksünüz yok. Bu kadar Suriyeli meraklısı iseniz gelin Esenyurt'a gelin Küçükçekmece'ye gelin Başakşehir'e. Ağzına kadar doldu oralar. Arap kardeşler ile bir de siz yaşayın bakalım, Almanya seçip alıyor rahatsınız orda, kalanları da burda deneyimleyin. Bedava konuşan kadar çok az şeyden nefret ediyorum.Ben de senin gibi bir insanı ülkemde istemiyorum ama katlanmak zorundayım.....
Şu sitede bir finans uzmanı yok mu? borsa ne olacak ? Bu düşüş nereye kadar devam edecek yorumlayabilecek kimse yok mu?
Gerçi benim borsada param da yok hatta korkup bankadan çekecek paramda kalmadı. Bir porsiyon köfteye Kocaeli'de(Dramalı) 490 TL yazan işletme varken. Bu pahalılık kimsenin umurunda değil sanırım.
Birkaç tanesini davet etsin Almanya ya!Biri de çıkmış elin yamyamina karşı,keşke sen bu ülkeden gitsen diyor.Bunu diyen kişi de Alman vatandaşı olduğunu söylüyor.İnsanda biraz utanma olur ya hu.
Yukarıdaki yoruma sizin yorum ne mana.Ben de senin gibi bir insanı ülkemde istemiyorum ama katlanmak zorundayım.....
Vatandaşlarımıza otellerde Mayıs ayına kadar kalabilmeleri bildirilmisti sonra başka yerlere yerleşecek lerini biliyorlar kimse mağdur edilmeyecek kış aylarında rezervasyonlar yapıldığı için bunu orda kalanlar biliyorlar canım. Tekirdağ Belediyesi'nin yaptığı terbiyesizlik onu tasvip bile etmiyorum.bide sosyal medyada ben şu pariliyim bu partilisin deyip provakosyon yapan troller var bunlar anca partllrrin oylarıni düşürme derdinde.seçimlerin bitmesi mi beklendi peki , turistlerin gelmeside bahanesi bence
Yine herkeşler bize operasyon çekiyir
Al bugün 2 firma halka arz oldu ve tavandan açamadı ki zaten biliyordum böyle olacağınö eksi açmadıgına dua ettimPiyasa dediğimiz şey güveni seviyor. Türkiye şuan güven vermiyor. Yatırımcılar için riskli bir ülke. Ülkede adalet yok. Yorumum borsa için değil döviz içindi. Borsadan anlayan biri değilim.
Şu hadsizliğe bakar mısınız? Herşeyi sineye çekelim istiyorlar. Gelen mültecilerden birisi sokakta yürürken size pandik sallayınca hatırlarsınız umarım şu hadsiz fütursuz yorumunuzu!!Ben de senin gibi bir insanı ülkemde istemiyorum ama katlanmak zorundayım.....
Sosyal medyada gördüğünüz her şeye inanmayın. Deprem bölgesinde ikdirara oy verenlerin belediyesi de aynı kişilerde kim niye çıkarsın? Hem de ikinci tur diye bir şey varken? Ben de depremzedeyim başka şehirdeyim şu an ama bana böyle bir bilgi gelmedi.bazı belediyeler depremzedeleri yerlerinden çıkarmaya başlamışlar, onları niye kimse söylemiyo ? yardım gönderenlerden depremzedelere haklarını haram edenlerde var mesela o konulara hiç değinen olmamış
Adamlar sapkın resmen.Bu ne yahu allahım aklım çıktı yerinden
Evet tekirdağ belediyesi üstelik bi trakyalı olarak cok üzüldümBen değinebilirim. Lakin deprem sonrasında olanlara girersem çıkamam, çok doluyum. Zaten "asrın felaketi" cümleciğine sığınmayan büyük çoğunluk gördüğü gibi hükümet hiçbir şeye yetişemedi. Yetmezmiş gibi en önemli kurumu çadır sattı, kan sattı.
Neyse, bu milletin yüce gönüllü milyonlarca insanı cebindeki son paraya kadar yardım yaptı. Haram eden etmeyeni bilemem, kendi vicdanlarıdır, kimseyi ilgilendirmez. Yalnız şu bir gerçek ki bu gönüllü dayanışması hükümetin eksikliğini depremzedelere hissettirmedi. Kendi adıma, belki söylenmez ama şehirme gelen pek çok depremzedeye elim dokundu. Devletin yetişemediği çok şeye (belki her şeye) yetişmeye çalıştık.
Buradaki kızgınlık ona, yardıma muhtaç kalmış insanlara değil. Uçlardaki kişilerin söylemleri bu kadar öenm arz etmemeli.
Bir de hangi belediyeler başlamış, kanıt var mı? Dezanformasyonlara inanmayalım. Ayrıca deprem olalı 3 ayı geçmiş, hala bu insanları başka şehirlerde yurtlarda, belediye konuk evlerinde vs barındıranlara zaten yazıklar olsun..
Çok seven gelir Esencılıs'a, alır birkaç tane, götürür evine.Şu hadsizliğe bakar mısınız? Herşeyi sineye çekelim istiyorlar. Gelen mültecilerden birisi sokakta yürürken size pandik sallayınca hatırlarsınız umarım şu hadsiz fütursuz yorumunuzu!!
Rica ederim .tabi yazarım çünkü birçok insan sosyal medyada yazılanlara inanıyor işin arka yüzünü kimse bilmiyor.Bunu ara ara buraya yazarsanız hatırlatma mahiyetinde ancak anlayacaklar galiba. Teşekkür ederim.
Finans konusunda ya da ekonomi konusunda bir uzmanlığım yok. Sadece belirli ekonomistlerin yazılarını okuyorum. Ülkemizde dövizin seyrini siyaset belirliyor. Belki dikkat etmişsinizdir Erdoğan bir ara her tv ye çıkıp konuştuğunda konuşmasının içeriğine göre dolar düşüp yükseliyordu. Belki bugün de piyasalar Kılıçdaroğlunun konuşmasına tepki vermiştir bilemiyorum. Dolar sabit kalıp diğerleri düşüyorsa bunun sebebi Merkez Bankasının doları baskılamasıdır....Doların baskılandığını ben söylemiyorum bu bütün ekonomistlerin söylediği bir şey...Burada varsa ekonomist ya da finans konusunda uzman arkadaşlar lütfen bizi aydınlatsın....Bir de bugün başka gelişmelerde olmuş Merkez Bankası kararlar almış onunda etkisi olmuştur belki bilemiyorum.şu anda altın çakıldı, borsa çakıldı, euro düşüyor ve dolar ise sabit. Hangi döviz kuru için yorum yaptınız? Size zor sorular sorduğumu düşünmeyin, siz net yazınca finans konusunda uzmansınız sandım. Bu arada Sterlin'de düşüyor.
Şimdi Döviz az da olsa gevşiyorsa Sn Kılıçdaroğlu mu kazanacak demek?
Al bugün 2 firma halka arz oldu ve tavandan açamadı ki zaten biliyordum böyle olacağınö eksi açmadıgına dua ettim
Evet evet 6 yaşındayken evlendirilen kadının ailesinden biliyoruz ne kadar bağlı olduklarını bu tarikatlere.Benim gibi örnekler çok çok az. Ben kişisel olarak çok azimli bir insanımdır. Kafama koyduğumu yaparım, kimseyi de dinlemem. Zaten 19 yaşımdan sonra herkese karşı çıktım, okuyacağım dedim. Bendeki kararlılığı gören ailem de karşı çıkamadı..
Enes Kara... Ahh çocuğum :)
O çocuğa öyle üzüldüm, öyle yandım ki. Bir ona bir de aynı tarikatta kaldığım Aladağ'da yatılı kuran kursunda kalırken çıkan yangında yangın merdivenin açılan kapı güvenlik ?!?! nedeni ile kilitli olduğu için yanarak ölen 12 yaşlarındaki o kız çocuklarına. Hatta iki çocuk yanmış naaşları korkudan birbirlerine sarılmış halde bulunmuş
O çocuklardan biri de ben olabilirdim
Anne babaları şikayetçi olmadılar biliyor musun ? Çünkü tarikatte tam sadakat vardır, ne yapalım, ömürleri bu kadarmış deyip kapadılar konuyu aileler.
İçim öfke dolu...
Resmen biraz önce Tütkiyenin özetini yaşadım bide İzmir de yani otobüse bindik burada kendine roman diyen bir kesim var herkes bilir 4 cocuğuyla bindi kartta basmadan çocukların bitanesi hiç durmadan ıslık calıyordu 2 sefer uyardım durdu gene başladı ama kimseden ses yok en son şoför dayanamadı dedi kart basmıyorsunuz bari rahat durun hiç rahatsız olmuyor musunuz birşey diyin falan dedi, dedim herkes rahatsız ama kimsenin sesi çıkmıyor bi ben sesimi çikardım o kadar işte kısa özet bu
Haddiniz bilin önce ,şikayet edildiniz.Ben de senin gibi bir insanı ülkemde istemiyorum ama katlanmak zorundayım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?