- 23 Aralık 2012
- 7.663
- 50.917
- 748
Bi saniye ne hakla bunu diyebilirsiniz? Ne münasebet? Siz kimsiniz? Kendi ülkemizde atalarımızın kanıyla kazanılmış bu topraklarda ne idüğü belirsiz mağara insanlarını istemiyoruz demek en doğal hakkımız.Ben de senin gibi bir insanı ülkemde istemiyorum ama katlanmak zorundayım.....
evet hepsini okuyamadım çalışıyorum, değinildiyse çok iyi tabikiKitabı ortasından okumaya başlamış.
Daha beter görüntüler de var.Bu ne yahu allahım aklım çıktı yerinden
seçimlerin bitmesi mi beklendi peki , turistlerin gelmeside bahanesi benceSadece belediyeler değil otellerde boşaltılıyor turistler gelecek diye. Konuşuyoruz bu konuları önceki sayfalara bakarsanız görürsünüz.
Piyasa dediğimiz şey güveni seviyor. Türkiye şuan güven vermiyor. Yatırımcılar için riskli bir ülke. Ülkede adalet yok. Yorumum borsa için değil döviz içindi. Borsadan anlayan biri değilim.Sn. Kılıçdaroğlu kazanamadı diye borsa mı düşüyor? Yani Sn Erdoğan kazansaydı borsa uçacak mıydı? Ya da farklı sorayım Sn Kılıçdaroğlu kazanacak diye mi çakılıyor? Yani Sn Erdoğan kaybedecek ve piyasalar bunu istemiyor.
Kafamda deli sorular
Biri de çıkmış elin yamyamina karşı,keşke sen bu ülkeden gitsen diyor.Bunu diyen kişi de Alman vatandaşı olduğunu söylüyor.İnsanda biraz utanma olur ya huDaha beter görüntüler de var.
Onu +18 olarak nasıl yayınlayabilirim
Bir de belediye otobüsünde kıza bakarak masturbasyon yapan arap var.
Onları paylaşmadım.
Artık çocuğumuzu kendi toplu taşıma araçlarına da bindiremeyecrgiz.
seçimlerin bitmesi mi beklendi peki , turistlerin gelmeside bahanesi bence
bazı belediyeler depremzedeleri yerlerinden çıkarmaya başlamışlar, onları niye kimse söylemiyo ? yardım gönderenlerden depremzedelere haklarını haram edenlerde var mesela o konulara hiç değinen olmamış
Daha beter görüntüler de var.
Onu +18 olarak nasıl yayınlayabilirim
Bir de belediye otobüsünde kıza bakarak masturbasyon yapan arap var.
Onları paylaşmadım.
Artık çocuğumuzu kendi toplu taşıma araçlarına da bindiremeyecrgiz.
Birisi bu arkadaşa Mayıs ayında turizm sezonunun açıldığını söyleyebilir mi?
Turizm sezonu açılıyor. Sanırım bu konuyu açma sebebiniz Chp li belediye olması. Gündeme düşürüldüğü için sadece onu görüyorsunuz. Diğerleri sessiz sedasız olduğu için kimse bilmiyor.seçimlerin bitmesi mi beklendi peki , turistlerin gelmeside bahanesi bence
Canım turist rehberiyim ben acentalar bilerek çıkarmıyor otellerden otelde kalan depremzede vatandaşlarımıza devlet belediyeler yer tahsil edecek. Çünkü otellerde rezervasyonlar doldu. İlk kafile gelecek otellereseçimlerin bitmesi mi beklendi peki , turistlerin gelmeside bahanesi bence
Piyasa dediğimiz şey güveni seviyor. Türkiye şuan güven vermiyor. Yatırımcılar için riskli bir ülke. Ülkede adalet yok. Yorumum borsa için değil döviz içindi. Borsadan anlayan biri değilim.
Çok önce geçti o konu. Değinmiştik, kaçırmışsınızbazı belediyeler depremzedeleri yerlerinden çıkarmaya başlamışlar, onları niye kimse söylemiyo ? yardım gönderenlerden depremzedelere haklarını haram edenlerde var mesela o konulara hiç değinen olmamış
Hanımefendi Türkiyede yaşıyor sen onu Almanyada mı istemiyorsun? Almanım dediğine göre ülkem dediğin Almanyadır herhaldeBen de senin gibi bir insanı ülkemde istemiyorum ama katlanmak zorundayım.....
Sen kimsin?? kimi nerde istemiyorsun?? Dış kapının dış mandalı..Ben de senin gibi bir insanı ülkemde istemiyorum ama katlanmak zorundayım.....
Bunu ara ara buraya yazarsanız hatırlatma mahiyetinde ancak anlayacaklar galiba. Teşekkür ederim.Canım turist rehberiyim ben acentalar bilerek çıkarmıyor otellerden otelde kalan depremzede vatandaşlarımıza devlet belediyeler yer tahsil edecek. Çünkü otellerde rezervasyonlar doldu. İlk kafile gelecek otellere
Ne güzel kendinizi, hayatınızı kurtarmışsınız sizaklıma tarikat yurdunda kalırken dayanamayıp intihar eden tıp öğrencisi geldi o gençler ailesinin zoruyla o yurtlara gidip hayatları ellerinden alınıyor oysa dinde zorlama olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?