Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ülkemizde dollar yasaklanmalı

Kesinlikle öyle, ondan sonra akıllansalar da bir işe yaramaz artık.
[QUOTE="ailurophilee, post: 74624385, member: 1116949"
[/QUOTE]
Komşumuz var 4 çocuklu adam pazarcılık yapıyor kirada oturuyor .Ev sahibi çıkarmak istedi çünkü kirayı ödeyemiyordu.Kavga dövüş evden çıkmadılar. Seçim gecesi Erdoğan önde diye bayrakları alıp dışarıya çıkmıştı Daha diyecek söz yok hallerinden gerçekten mutlular anlamadığım şekilde .

O saydiklarin hepsi almanya da da var.
Kontrolsüz göç burda da var.
Bu arada doğma büyüme alman im ben.
Ben de senin gibi bir insanı ülkemde istemiyorum ama katlanmak zorundayım.....
Biri şu insana Almanya'nın siyaset gündeminde olmadığımizi söylesin.
Bizim hangi ülkede doğma büyümeye çalıştığımızı mezarimizin ülke toprakları içinde olduğunu kime nereden kovdugunun farkında olmasını söylesin.
Kim kime katlanıyormus be sen kimsin.
Şimdi neler neler sayarım sana da hak etmezsin terbiyesiz işte bunlar yüzünden bu ayrımcılık başladı.

Sıkıyorsa o alman bizi kovan şahsiyet gelsin Suriyelilerle bı yaşasın bakalım.
Almanya'da bunları yapsınlar bakalım,bir taraflarından kan alıp,anında sinir dışı ederler.Eğitimlisi,kültürlüsü gidebiliyor zaten sadece oraya.Bize de anca mezar kackinlari.Bir de kalkıp beni vatanımdan kovmaya çalişiyor hadsiz.Onun için hava hoş,yazın gelip eorocuklarini bozdurup,krallar gibi yaşayacak.Cennet vatan güzellemesi yapıp,yine defolup gidecek.Bunlar yüzünden insanlar gurbetçilere düşman oldu be.

Diyecek o kadar çok şey var ki canım gerçekten çok zor tutuyorum kendimi
Bu günün yarını var kimsenin sonu belli değil ama kimse farkında değil.
Ülkede olanın farkında değil gelmiş ahkam kesiyor.
Kendi pisliklerinde bogulsun böyle düşünenler kovdujlari insanlara muhtaç yaşasınlar da ilahi adaleti görelim artık.

Kadın hastalıkları doktoruna gitmem gerekti ve randevu bulamadım devlette .Mecbur özele gitmek zorunda kaldım çünkü bir gün bile dayanamayacak kadar çok ağrım ve kanamam vardı .Devlet hastanelerinde bu bölüme gittiğimizde zaten suriyelilerden geçilmiyor gerçekten .Eskiden bu kadar zor değildi doktorlara randevu bulmak .Hastalar o kadar çok fazla ki zaten doktor devlette ilgilenemiyor bile .Çünkü doktorların haklarını vermeyerek şiddet uygulayarak adamları gönderdiler bu ülkeden .Ülkeyi okumuş bilgili aydın insanlara küstürdüler.Kalan Suriyeliler oldu ve kendi zihniyetindeki insanlar .Üzülmeyin sandıkta ne çıkarsa çıksın üç sene sonra zaten erken seçim tekrar olacak .İşte demokrasi o zaman gelecek .

Yetkisi olmayan biri söylese bunu hiç umurumda olmaz da, söyleyen kişi yetkili ve Adalet Bakanı olunca iş değişiyor.
Depremden sonra Japonlar bölgeye geldi, eşim onlara rehberlik etti imar affını, 2 sene önce yapılan binaların kağıt gibi dağıldığını anlamakta güçlük çekmişler.

Depremden sonra Japonlar bölgeye geldi, eşim onlara rehberlik etti imar affını, 2 sene önce yapılan binaların kağıt gibi dağıldığını anlamakta güçlük çekmişler.
Japonya da çok katı kurallar var daha önce burada paylaşmıştım sanırım. Onlar bu işi çözdüler. Şimdi de tsunami için çözüm arıyorlar.

28 mayıs ta gitsinler mi kalsınlar mı diye referandum var işte.
Niye çok rahatlar?
Nedeni belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…