Saydırmamak için kendimi zor tutuyorum, kadınların sahiplenmesi gerek ne demek ln hayvanmıyız bizSülün, kadına yönelik şiddetin önlenmesini amaçlayan 6284 sayılı kanunun "tedbir" kararını içeren 8. maddesinin "hukuki" olmadığını iddia ederken, bu vakalarda 'sadece kadının beyanının esas alınmasının suistimal doğurduğunu' öne sürdü. Sülün, bu yöntemle "şiddet uygulayanlarla iftiraya maruz kalanların birbirinden ayırt edilemediğini" ileri sürerek, "Adil olan, sorun yaşayan hem kadının hem erkeğin beyanlarının dinlenmesi. Tedbir gereği evden uzaklaştırılan birçok erkek iftiraya maruz kaldığını söylüyorlar, ispat edemiyorlar. Cinsel istismar konusunda da iftiraya uğrayan birçok erkeğin suçsuz olduğu belki aylar, yıllar sonra ortaya çıkıyor” ifadelerini kullandı.
HÜDAPAR yöneticisi Aynur Sülün: Kadın bizim için annedir, eştir
AKP listelerinden 4 milletvekilini Meclis'e sokan ve kadınlara yönelik politikalarıyla gündemde olan HÜDAPAR'ın Genel İdare Kurulu Üyesi Aynur Sülün, partisinin “yalnız yaşayan kadınların sahiplenilmesi” ifadesini savundu. Sülün, “Kadın bizim için annedir, eştir” dedi.www.birgun.net
Kılıçdaroğlunun ilk turda kazanamamasını fiyatlıyor.Piyasalar tayyibin geleceğini fiyatlıyor, piyasalar panikte demek ki. En kısa zamanda biraz nakit çekmeli, valla korktum
Rusyaya gaz borcumuz ödenmemiş önümüzdeki yıla bırakılmış ,durum vahim kasalar boşBu adamı yalancı çıkartmamak için 1 aylık bedava oldu gazımız herhaldeOnu da Rusya dan almışız
Sasirdim valla bir kac kişi daha yazmis, benim mezun olmama az kala serbest olmuştu ona rağmen beceri sınavlarına almak istememislerdi. Sevindim ama mağdur olmayanları okuyuncaogrenciyken bende takmadim ..takmayi denemedim dedigin gibi lise son senesinde esarp takmaya baslamistim ..ama demek ki bazi seylerin farkinda degildim ya hic yanimda dillendirilmedi
Yarın bizim çocuğumuzun başını da aynısı gelebilir.
Birde bu aile ile empati kurun.
Herşeyi geçtim evleniyorlar ciddi Türk soyu kalmayacak biz bilinçliyiz diye doğurmuyoruz gelip bizim insanımizla evlenip her sene doğuruyorlar bide deli oluyorum. Bazen bdv de konu açılıyor işte erkek arkadaşım arap şu bu diye ırkçı oldum resmen ya istemiyorum kardeşim dün çantamı kendi malı gibi alıp gitmeye kalkan çoçuğu istemiyorum ülkemde bu kadar net
Geçenlerde Pakistan'daki bir görüntü paylaşılmıştı,ailesi tecavüz edilmesin diye kızının mezarına kafes yaptırmıştı.Yam yam gibiler,çok korkunçOnlarda tecavüz çok normal bir şey. Kadının hiç bir değeri yok. Hayvandan bile değersiz kadınlar onlar için.
O kadar güçlüyüz ki her önüne gelen bize operasyon çekebiliyor...Ahh Erdoğan yaktın bizi.Yine herkeşler bize operasyon çekiyir
görüntü iğrenç!Onlarda tecavüz çok normal bir şey. Kadının hiç bir değeri yok. Hayvandan bile değersiz kadınlar onlar için.
Ben de senin gibi bir insanı ülkemde istemiyorum ama katlanmak zorundayım.....Laf cambazligi yapmayın,Almanya'da ki mülteciler ile Türkiye'de ki mülteciler çok farklı.Türk insanı için milli güvenlik sorunu haline geldi artık bu konu.Bu şekilde devam ederse Türkiye bir iç savaşa kadar sürüklenebilir.Biz kendimize bile yetemeyen bir ülke konumundayken,istemiyoruz kardeşim bu kadar basit!Beni ve geleceğimi tehdit eden,ne olduğu belirsiz insanları ülkemde istemiyorum.Savaş çoktan bitti,misafirperligimizi fazlasıyla yerine getirdik zaten.
Sen kimsin kardeşim,kimsin sen?Biraz önce Alman'im demedin mi?Benim yedi ceddim Türk!Bu yorumu yapmak senin ne haddine?Bu ülkede bile yaşamıyorsun,ağır ol ve haddini bil!.Ben de senin gibi bir insanı ülkemde istemiyorum ama katlanmak zorundayım.....
Hiç mi değinilmemiş? Okudunuz yani gecmiş sayfaları ve "hiç değinilmemiş"bazı belediyeler depremzedeleri yerlerinden çıkarmaya başlamışlar, onları niye kimse söylemiyo ? yardım gönderenlerden depremzedelere haklarını haram edenlerde var mesela o konulara hiç değinen olmamış
Kitabı ortasından okumaya başlamış.Hiç mi değinilmemiş? Okudunuz yani gecmiş sayfaları ve "hiç değinilmemiş"
olduna emin oldunuz.
görüntü iğrenç!
Burada giyimi uygun olmayan(başı kapalı ancak dar giymis) bir kadını toplu olarak taciz ediyorlar.parcalayarak öldürüyorlar.
Sadece belediyeler değil otellerde boşaltılıyor turistler gelecek diye. Konuşuyoruz bu konuları önceki sayfalara bakarsanız görürsünüz.bazı belediyeler depremzedeleri yerlerinden çıkarmaya başlamışlar, onları niye kimse söylemiyo ? yardım gönderenlerden depremzedelere haklarını haram edenlerde var mesela o konulara hiç değinen olmamış
Kılıçdaroğlunun ilk turda kazanamamasını fiyatlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?