Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Saydırmamak için kendimi zor tutuyorum, kadınların sahiplenmesi gerek ne demek ln hayvanmıyız biz

ogrenciyken bende takmadim ..takmayi denemedim dedigin gibi lise son senesinde esarp takmaya baslamistim ..ama demek ki bazi seylerin farkinda degildim ya hic yanimda dillendirilmedi
Sasirdim valla bir kac kişi daha yazmis, benim mezun olmama az kala serbest olmuştu ona rağmen beceri sınavlarına almak istememislerdi. Sevindim ama mağdur olmayanları okuyunca

Bibi şimdi tepki cekicem ama bu topicte msjlarini gördüğüm üyeler banane mal benim tercih benim diye ev satıyordu. Yine bu topicte samimiyetine inandığım üyeler cevap yazdı belki msji okuyunca hatirlar
Bu iş çoktan bitti, bizim erkeklerimiz Türk kızının gözü doymuyor bunlar Her işi yapıyor birsey istemiyor sözümü dinliyor diye diye evlendi o çocuklar büyüdü okula başladı isyan ettiğimiz çocukların yarısı Türk baba ile evlidir. Bugün git diyemezsin desen sana önce o baba isyan eder
Su an varolan isyanı ben her yönü ile vallahi anlayamıyorum
Burada evlenen erkek yok, ucuz işçi diye çalıştıran yok ama 5 kuruş fazla mal satan var bu noktada ben toplumun çoğunu masum görmüyorum bugün gönderelim desek hem içeride hem dışarıda çok tepki çeker ve hiç biri ile bahsedecek gücümüz yok.
Bugünlerde ortaya çıkan nakit avans mevzusu şu. Devlet bankalara dedi ki avans ver ama onun yüzde 30 u kdr altın tutmalisin. Ee yok. Nakit yok dolar yok altin yok lira yok. İnsanlar maaşını bile bankada tutmuyor. Resmen netflixteki oyun gibi olduk. Ölüme gidiyoruz.

Selam olsun bu kulübün aydınlık yüzlerine.. ve henüz aydınlığa kavuşamamış olanlara.

Yıllarca yemediğimiz laf kalmadı. Sürtük olduk, rızası var olduk, terörist olduk vatan haini olduk. olduk da olduk. Ülkede herkes gergin, ana oğul birbirine düşman olmuş. Başımıza bir şey gelse hesabını soracak adalet sistemi yok. Neden kırmızı ışıkta aniden durdun diye biri silah çekip vurabilir mesela seni ,eşini. Kimse de gık diyemez. 2 ay yatar çıkarım rahatlığı, bu magandacılık her yerde. Beslendikleri yerler belli.
Bekar kadını sahiplendirin diyen, 15 yaş altında olgunsa evlenir diyen, Gaffar Okkan'ın katilleri meclise girdi.

Bakın daha ekonomiye hiç girmedim. Benim ailem 90'lı yıllarda bir memur maaşıyla 4 çocuk okutmuş, evini arabasını almış insanlar. Çok mu refah içindeydik, hayır. Ama her yaz tatile giderdik, çarşıya gidersek o meşhur köftecide köfte yemeden dönmezdik eve.
Ne oldu bu ülkeye? Zengin neden daha zengin, ve fakir neden daha fakir ve de fakir kalmaya bu kadar istekli? Değişimden ne bu kadar çok korkuluyor? Ya hu bizim çocuğumuzun gencimizin neyi eksik? Vallahi gözümde yaş kalmadı düşünmekten.

28 mayıs ciddi bir seçim, KK-RTE seçimi değil.
Mülteciler kalsın mı gitsin mi seçimi, hatay pahalılığı ve yoksullukla devam mı değil mi seçimi. Ucuz et, yağ, süt mümkün mü değil mi seçimi. Adam kayırma, torpil, liyakatsizlik mi, dürüstlük mü seçimi.
Açlık sınırı altında 14 milyon insan olmaya devam etsin mi Etmesin mi seçimi.
153 milyar dolar dış borçla dünya liderliği (!) mi, yoksa kendi kendine yeten, tarımı, ekonomisi, üretimi canlanmış Türkiye mi seçimi.

İyi düşünelim, ölçüp biçelim ne olur. Bu güzel ülkenin kaybedecek 1 dakikası bile kalmadı...

Onlarda tecavüz çok normal bir şey. Kadının hiç bir değeri yok. Hayvandan bile değersiz kadınlar onlar için.
Geçenlerde Pakistan'daki bir görüntü paylaşılmıştı,ailesi tecavüz edilmesin diye kızının mezarına kafes yaptırmıştı.Yam yam gibiler,çok korkunç.

bazı belediyeler depremzedeleri yerlerinden çıkarmaya başlamışlar, onları niye kimse söylemiyo ? yardım gönderenlerden depremzedelere haklarını haram edenlerde var mesela o konulara hiç değinen olmamış

Ben de senin gibi bir insanı ülkemde istemiyorum ama katlanmak zorundayım.....

Ben de senin gibi bir insanı ülkemde istemiyorum ama katlanmak zorundayım.....
Sen kimsin kardeşim,kimsin sen?Biraz önce Alman'im demedin mi?Benim yedi ceddim Türk!Bu yorumu yapmak senin ne haddine?Bu ülkede bile yaşamıyorsun,ağır ol ve haddini bil!.

bazı belediyeler depremzedeleri yerlerinden çıkarmaya başlamışlar, onları niye kimse söylemiyo ? yardım gönderenlerden depremzedelere haklarını haram edenlerde var mesela o konulara hiç değinen olmamış
Hiç mi değinilmemiş? Okudunuz yani gecmiş sayfaları ve "hiç değinilmemiş"
olduna emin oldunuz.

Sadece belediyeler değil otellerde boşaltılıyor turistler gelecek diye. Konuşuyoruz bu konuları önceki sayfalara bakarsanız görürsünüz.

Kılıçdaroğlunun ilk turda kazanamamasını fiyatlıyor.

Sn. Kılıçdaroğlu kazanamadı diye borsa mı düşüyor? Yani Sn Erdoğan kazansaydı borsa uçacak mıydı? Ya da farklı sorayım Sn Kılıçdaroğlu kazanacak diye mi çakılıyor? Yani Sn Erdoğan kaybedecek ve piyasalar bunu istemiyor.

Kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…