Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İsviçre’de pizzacılık yapan tanıdığımız İstanbul’da en pahalı rezidansların birinden daire aldı.Dertleri Avrupa da kazanıp türkiyede yemek . Ama hiç demiyorlar ki Almanya’ya yine hitler gibi bir ırkçı gelse gelecekleri ülke yine Türkiye olacak .Trump bile göçmenler ülkeye gelmesin diye neler yapmıştı nelerrr…

Arkadaşlar şuan çok ciddi bir konumuz var.
bakın bankalar kredi kartı, ek hesap, nakit avans limitlerini düşürmüş.
izinsiz kartının borcunun tamamı ek hesaptan çekildikten sonra, ek hesap limiti düşürülmüş, nakit avansta çekemediği için okuduğum onlarca madur var.
Konut kredileri durdurulmuş iptal ediliyormuş. Ticari krediler durdurulmuş ve ticari kartların asgari ödeme oranları arttırılmış.

Ben 2 senedir çevreme borç yapmamaya çalışın, borçları azaltmaya çalışın diye bangır bangır söyledim.
Bankaların ekonomik krizde (bu lafta değil, çok ciddi bir ekonomik kriz) borçlarını geri çağırma hakkı var.

Arkadaşlar bankalar bu yöntemle şuan borçları geri çağrıyor.

bakın geliriniz ne olursa olsun, ister bankaya borcunuz olsun ister olmasın. Bu göreceğiniz, duyacağınız en kötü haber.

Ekmek alamayacak duruma gelebiliriz, rica ediyorum ama çok rica ediyorum artık bir şeyleri kenara bırakın ve ciddi olarak okuyup anlamaya çalışın.

Bakın bu gerçekten son çağrı, en büyük tehlike

Arkadaşlar bu konuyu atlamayın, bu konu şuan her şeyden önemli. Arkadaşımız paylaşmış sormuş. Lütfen ama lütfen, İktidar yanlıları! Rica ediyorum!!!

Sasirdim valla bir kac kişi daha yazmis, benim mezun olmama az kala serbest olmuştu ona rağmen beceri sınavlarına almak istememislerdi. Sevindim ama mağdur olmayanları okuyunca
yani kisiden kisiye yada kuruma gore esnemis demek ki bazi seyler :)

Evet doğru malesef.
Ellerinde ekonomi kozu var.
Beş kuruş para bulamazsiniz diye sopa gösteriyorlar normaldir ben alıştım buna.
Birde terör kozları var bak beni secmezseniz hergun şehit haberi alırsınız terör başınıza bela alacak diye kıs kıs gülüyor.
Aslında bu fragman önümüzdeki hafta salidan sonra daha çok ciddiye binecek tehtidler diye korkmuyor değilim acikcasi

Bi adam parayı bu kadar cok sever mi ya. Para için her haltı yer
Sadece parayı değil gücü de çok seviyor .Bu adamın bu ülkede beslediği 25 milyon insan var o yüzden böyle bir oy oranına sahip.Kalan 40 milyon insan ise beslemediği insanlar .18 yaşında seçim günü görevli kuzenime akpli bir adam gelip yanlış partidesin akpye geçersen çok yükselirsin demiş ..Yedirdiği çok çok çok fazla insan var

Ben düşüncelerimi yazmıyim siyaset çok farklı bir dünya.
Bu ztn konuşulan birseydi cuma günü yazısını okudum sadece dile gelmiyor. O yüzden bu süreci beklentilerime göre planladım ben.

Eee gün gelir devran döner bi gün. Fetöyü öve öve bitiremedi herkes inandı kendi menfaat çakışmasından dolayı adamı hain ilan etti milleti teker teker bulup attı şimdi başka biri başa geçince bunun torpiliyle girenleri çıkarır inşallah

Fetöcüler yurtdışında şirketler kurmuşlar aile şirketleri.Yurtdışına iş başvurusu yapacak olanlar varsa bunlara dikkat etsin bilmeyerek başvuru yapmayın fetö hala devam ediyo ve hala güçlüler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…