Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İyi olanlarda hapiste :

Akıl alır gibi değil, bu adam bozuntularına hiç yorum yapmayanlar Kılıçdaroğluna saldırıyor kürt seçmen oy verdi diye. Ne biçim bi zihniyet bu böyle....
Chp bundan kat ve kat fazla oy alırdı ama günler önce buraya yazdığım şekilde chpnin hareket etmesi gerekiyor .1-Milliyetçilik 2-din 3-ekonomi .Ve şu anda Suriyeli meselesine odaklanmış durumdalar oylarının daha da artacağına inanıyorum .Hdp ye takmıs durumdalar milliyetçiler ama hüdapar ne ? Ve bu arada hdp
hdp özerklik istiyor mu?
hdp anayasa'nın ilk 4 maddesini kaldırmak istiyor mu?
hdp karma eğitime karşı mı?
hdp şeriat istiyor mu? Hüdapar bunların hepsini istiyor

Ek olarak hdp ittifak değil, sadece chpnin adayını destekliyor

Hüda par sübyancılığı yanlış görmüyor, çocuk yaşta evliliği destekliyor, anayasanın ilk dört maddesi değişsin istiyor (ilk dört madde değişse ortada tc mi kalacak?), karma eğitime karşı, kadınların "sahiplendirilmesi" ve kuma olması gerektiğine inanıyor, özerklik istiyor.
hdp altılı masada yok ama hüda par akp yüzünden meclise girdi.
hdp'den korkan insan neden chp yerine akpyi destekler anlayamıyorum.

Yani hiç siyaset konularına girip okumam normalde ama hdp özerklik istemiyor mu? Yıllardır mücadele edilen terör örgütleriyle beraber hareket etmiyor mu? İnsanlarımızın kendi tarihlerine ve bugünlerine bu kadar uzak olmalarını anlayamıyorum. Ben yıllarca CHP ye oy verdim. Ama birazcık tarih bilinci olan biri gidip hdp yi ve açıkça izlediği politika ve savunduğu tarafları görmesine rağmen( gördüğünüzü biliyorum herkes Erdoğan’dan bıktığı için üç maymuna geçmiş durumda sanki) savunamaz. Ha hüdapar aynı b* kun laciverdi ve size şuna oy verin de diyemem herkesin hür tercihi. Ama partizanlık yapacağım derken önünü açtığınız şeylerin ne olduğunu bir daha düşünün. En azından bu terör gerçeği yokmuş gibi davranarak bunları normalleştirmeyin. Umarım hepimiz için her şey bir gün güzelleşir

Mesajını alıntı yaptığınız kişiyi neden savunuyorsunuz.
Daha seçimin s sini bilmiyor siz CHP'liler akillisiniz diye daliyorsunuz.
Okumadan fikrinizi yazarken dikkat edin.
Kız seçimin s sini bilmiyor az önce mesajlarını attım değil mi?
Yanlis bi bilgi vermis olabilir ama kimseye o arkadqsin hakaret kufur etmeyw hakki yok
Secim gecesi imamoglu ve yavas kendi secmenlerine dahi yalan soyleyip.yanlis bilgi verdi peki onlarada hakaret ettimi
yorumunda diger kisi hakaret edince konu ordan acildi
Afad yoktu, vinç gelmedi, asker çıkmadı, devlete hakkım helal değil deyip gidip ona oy verene kızmaya hakkımız yok yani. Kim neyle çeliştiğinin farkında değil bence.
Belli siz sadece fox halk tv izliyosunuz
Demekki yardim varmiski depremzedeler oyunu ona gore kullanmis
O çok sevdiğin erduvanın hakaret, küfür ettiğinde, sürtük dediğinde de gurur duyuyor musun? Buda sorumu ne yaparsa yapsın canını bile verirsin.
Kilicdaroglu nun ettigi kufurlu videolarida izledik hanimefendi

O laflar onlara küfür gibi değil iltifat geliyor..
Yukardaki yorum sizin icinde
Haberlerde izliyoruz kim kime nefret hakaret kususo
Ee tabi kilicdaroglunun dedigi gibi sizdw adam gibi tipis tipis gidip oyunuzu xhp ye verdiniz
Adam daha kendi secmenini adam yerine koymuyo

Birde sorayım hazır imkan varken. Kürt seçmen akpye oy verince kürt kardeşiniz oluyorda Kılıçdaroğluna oy verince niye terörist oluyor? Birde Hüdapar terörle bağlantılı mı değil mi?
Hangi akp li hukumettiki insanlardan bunu duydunuz
DAha gecen 5 sehit verdik
Eli silahli kanli dag basindakilere teroris diyoruz
VE onun siyasi uzantisi hdp ye
Kurtler terorist diyen cumhurbaskani veya vekilleri felqn duymadim
Algi yapmayin bura

I Ilyusa
Yanlis bi bilgi vermis olabilir ama kimseye o arkadqsin hakaret kufur etmeyw hakki yok
Secim gecesi imamoglu ve yavas kendi secmenlerine dahi yalan soyleyip.yanlis bilgi verdi peki onlarada hakaret ettimi
ne yanlış bilgisi bilgisi yok kendisi için ne kadar tehlikeli.
Bunu okuyan insanlar da hiç olmayan şeyleri yanlış öğreniyor.
Bakın seçim sonucuna yalan söylemek çok başka bişey İstanbul seçimlerini hatırlayın.
Ama cahilce bilmeden konuşmak çok vahim
Ayrıca hakaret değil benim de bilmediğim onlarca şey vardır cahil mi oluyorum hayır ama komple eğitimsiz, bilgisiz,habersiz olana ne deniliyor ?

Haaa bide hudapar diyip duruyosunuz
Ben 30 yasindayim illkez bu secimlerde duydum bu partinin varligini
Askerlerimizi
Ogretmenlerimizi
Savcilarimizi
Masum halki bombalayip silahlami katletmis
Yazik gidin bı arastirin HÜDA-PAR kimdir kim kurmuştur ne icraatleri vardır kimleri nasıl öldürmüştür.
Ayrıca en az PKK kadar şehit etmiş kaç türk vatandaşı?
Bebekleri hangi yöntemle bogdurmus.
HÜDA-PAR savunacak türk vatandaşı tek siz varsinizdir önce araştırıp konuşun.
22 gün önce HÜDA-PAR başkanı Barzani ile ne görüştü ona bı bakın boy boy fotoğrafları var.

Algi yapmayin bura
PKK kiminle görüşüp fotoğraf veriyor
Algı dediğiniz gerçeği müsait zamanda boy boy atacağım size.

Algi yapmayin bura
Süleyman Soylu ayakkabı numaralarına kadar biliyordu ya işte niye engel olmamış?

Önceden cehâlet bu kadar cesur ve sesli değildi. Hizbullah’ı Gaffar Okan’ı da mı duymamış. Hayretler içerisindeyim.

İki Kardashian’ın ederi bizim rezervden daha yüksek.
İkinci turdan sonra dövizin patlama yapacağını duyan gidip dolar alıyor, bankalardaki nakit sıkıntısı da bundan. Eğer dövizi de gidip akpliler alıyorsa çok teesüf ederim, bile bile hem oy verip hem piyasanın içinden geçiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…