İnşMerkez Bankası Başkanı görevden alınır mı sizce
Merkez bankası da pavyona döndü
İyi olanlarda hapiste :Çok önceleri sokakta kısa etek giyen lise öğrencilerinin bacaklarına kezzap atılmıştı. Şırınga yöntemiyle idi. Cidden bu tarz olaylar tekrar günyüzüne çıkar mı? Çok korkutucu. Güç buldukça bunlar iyice kendilerini bi bok sanıp iyice olaylar zıvanadan çıkar mı? hapislerde çürüyecek adamlar mecliste.
Şu bağış gecesi yaptıgı bağış benim aklımı aldıMerkez bankası da pavyona döndü
Chp bundan kat ve kat fazla oy alırdı ama günler önce buraya yazdığım şekilde chpnin hareket etmesi gerekiyor .1-Milliyetçilik 2-din 3-ekonomi .Ve şu anda Suriyeli meselesine odaklanmış durumdalar oylarının daha da artacağına inanıyorum .Hdp ye takmıs durumdalar milliyetçiler ama hüdapar ne ? Ve bu arada hdpAkıl alır gibi değil, bu adam bozuntularına hiç yorum yapmayanlar Kılıçdaroğluna saldırıyor kürt seçmen oy verdi diye. Ne biçim bi zihniyet bu böyle....
Ek olarak hdp ittifak değil, sadece chpnin adayını destekliyorChp bundan kat ve kat fazla oy alırdı ama günler önce buraya yazdığım şekilde chpnin hareket etmesi gerekiyor .1-Milliyetçilik 2-din 3-ekonomi .Ve şu anda Suriyeli meselesine odaklanmış durumdalar oylarının daha da artacağına inanıyorum .Hdp ye takmıs durumdalar milliyetçiler ama hüdapar ne ? Ve bu arada hdp
hdp özerklik istiyor mu?
hdp anayasa'nın ilk 4 maddesini kaldırmak istiyor mu?
hdp karma eğitime karşı mı?
hdp şeriat istiyor mu? Hüdapar bunların hepsini istiyor
Yani hiç siyaset konularına girip okumam normalde ama hdp özerklik istemiyor mu? Yıllardır mücadele edilen terör örgütleriyle beraber hareket etmiyor mu? İnsanlarımızın kendi tarihlerine ve bugünlerine bu kadar uzak olmalarını anlayamıyorum. Ben yıllarca CHP ye oy verdim. Ama birazcık tarih bilinci olan biri gidip hdp yi ve açıkça izlediği politika ve savunduğu tarafları görmesine rağmen( gördüğünüzü biliyorum herkes Erdoğan’dan bıktığı için üç maymuna geçmiş durumda sanki) savunamaz. Ha hüdapar aynı b* kun laciverdi ve size şuna oy verin de diyemem herkesin hür tercihi. Ama partizanlık yapacağım derken önünü açtığınız şeylerin ne olduğunu bir daha düşünün. En azından bu terör gerçeği yokmuş gibi davranarak bunları normalleştirmeyin. Umarım hepimiz için her şey bir gün güzelleşirChp bundan kat ve kat fazla oy alırdı ama günler önce buraya yazdığım şekilde chpnin hareket etmesi gerekiyor .1-Milliyetçilik 2-din 3-ekonomi .Ve şu anda Suriyeli meselesine odaklanmış durumdalar oylarının daha da artacağına inanıyorum .Hdp ye takmıs durumdalar milliyetçiler ama hüdapar ne ? Ve bu arada hdp
hdp özerklik istiyor mu?
hdp anayasa'nın ilk 4 maddesini kaldırmak istiyor mu?
hdp karma eğitime karşı mı?
hdp şeriat istiyor mu? Hüdapar bunların hepsini istiyor
Mesajını alıntı yaptığınız kişiyi neden savunuyorsunuz.
Daha seçimin s sini bilmiyor siz CHP'liler akillisiniz diye daliyorsunuz.
Okumadan fikrinizi yazarken dikkat edin.
Yanlis bi bilgi vermis olabilir ama kimseye o arkadqsin hakaret kufur etmeyw hakki yokKız seçimin s sini bilmiyor az önce mesajlarını attım değil mi?
yorumunda diger kisi hakaret edince konu ordan acildiKaamooooon. Hadi ama akapeliler. Sizi bizi yok bu işin. Top herkeste patlayacak. Acısını hep birlikte yaşayacağız. Ucu dokunduğunda anlarsın. Mhp, akp, chp... soyunuz sopunuz seçimleriniz bedelini ödeyecek. Şimdi depremzede diyerek konuyu saptırma hiç. Ahirete kadar girersin şimdi sen. Her şeyi gayet iyi anlıyorsunuz aslında. Sadece o çıkarlarınız yok mu...
Belli siz sadece fox halk tv izliyosunuzAfad yoktu, vinç gelmedi, asker çıkmadı, devlete hakkım helal değil deyip gidip ona oy verene kızmaya hakkımız yok yani. Kim neyle çeliştiğinin farkında değil bence.
Kilicdaroglu nun ettigi kufurlu videolarida izledik hanimefendiO çok sevdiğin erduvanın hakaret, küfür ettiğinde, sürtük dediğinde de gurur duyuyor musun? Buda sorumu ne yaparsa yapsın canını bile verirsin.
Yukardaki yorum sizin icindeO laflar onlara küfür gibi değil iltifat geliyor..
Haberlerde izliyoruz kim kime nefret hakaret kususoYalnız bu yorumda bulunan kişi başımızdaki kişi. Ayrıştırıyor ya hani kendisinden olmayanları. Tabi o öyle olunca sizinde böyle konuşmanız normal ayrıştırmayı normalleştiriyorsunuz öyle öğrenmişsiniz
Hangi akp li hukumettiki insanlardan bunu duydunuzBirde sorayım hazır imkan varken. Kürt seçmen akpye oy verince kürt kardeşiniz oluyorda Kılıçdaroğluna oy verince niye terörist oluyor? Birde Hüdapar terörle bağlantılı mı değil mi?
ne yanlış bilgisi bilgisi yok kendisi için ne kadar tehlikeli.Yanlis bi bilgi vermis olabilir ama kimseye o arkadqsin hakaret kufur etmeyw hakki yok
Secim gecesi imamoglu ve yavas kendi secmenlerine dahi yalan soyleyip.yanlis bilgi verdi peki onlarada hakaret ettimi
Yazik gidin bı arastirin HÜDA-PAR kimdir kim kurmuştur ne icraatleri vardır kimleri nasıl öldürmüştür.Haaa bide hudapar diyip duruyosunuz
Ben 30 yasindayim illkez bu secimlerde duydum bu partinin varligini
Askerlerimizi
Ogretmenlerimizi
Savcilarimizi
Masum halki bombalayip silahlami katletmis
PKK kiminle görüşüp fotoğraf veriyorHangi akp li hukumettiki insanlardan bunu duydunuz
DAha gecen 5 sehit verdik
Eli silahli kanli dag basindakilere teroris diyoruz
VE onun siyasi uzantisi hdp ye
Kurtler terorist diyen cumhurbaskani veya vekilleri felqn duymadim
Algi yapmayin bura
Süleyman Soylu ayakkabı numaralarına kadar biliyordu ya işte niye engel olmamış?Hangi akp li hukumettiki insanlardan bunu duydunuz
DAha gecen 5 sehit verdik
Eli silahli kanli dag basindakilere teroris diyoruz
VE onun siyasi uzantisi hdp ye
Kurtler terorist diyen cumhurbaskani veya vekilleri felqn duymadim
Algi yapmayin bura
Önceden cehâlet bu kadar cesur ve sesli değildi. Hizbullah’ı Gaffar Okan’ı da mı duymamış. Hayretler içerisindeyim.Yazik gidin bı arastirin HÜDA-PAR kimdir kim kurmuştur ne icraatleri vardır kimleri nasıl öldürmüştür.
Ayrıca en az PKK kadar şehit etmiş kaç türk vatandaşı?
Bebekleri hangi yöntemle bogdurmus.
HÜDA-PAR savunacak türk vatandaşı tek siz varsinizdir önce araştırıp konuşun.
22 gün önce HÜDA-PAR başkanı Barzani ile ne görüştü ona bı bakın boy boy fotoğrafları var.
İkinci turdan sonra dövizin patlama yapacağını duyan gidip dolar alıyor, bankalardaki nakit sıkıntısı da bundan. Eğer dövizi de gidip akpliler alıyorsa çok teesüf ederim, bile bile hem oy verip hem piyasanın içinden geçiyorlar.İki Kardashian’ın ederi bizim rezervden daha yüksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?