Bunları göndermek söylendiği gibi kolay olmayacak, burada doğanlar var, vatandaş olanlar var, mal mülk edinen var. Gönderebilecekleri kayıtsız olanlar. Diğerleri çok zor maalesef.... ortalık fena karışacak sokak,mahalle savaşları ile iç savaşa sürükleneceğiz. İyilikle gitmez bunlar
Türk kadınının adam yerine koymadığı erkeklerle evlenen çok fazla Afgan Suriyeli kadın varSuriyelileri gönderme meselesi nasıl olacak bilmiyorum
Sadece Suriyeliler değil, bütün Arap vatandaşları için öyle o. Ülkede sayamayacağımız kadar felaket yaşandı, çok insanımızı kaybettik ama Rabia'ya döktüğü gözyaşlarını dökmedi onlar içinSuriyeliler niye erduvan için bu kadar önemli ? Kendi halkını bu kadar korumuyor
Devletide karına göre yonetmezsin beSadece Suriyeliler değil, bütün Arap vatandaşları için öyle o. Ülkede sayamayacağımız kadar felaket yaşandı, çok insanımızı kaybettik ama Rabia'ya döktüğü gözyaşlarını dökmedi onlar içinacaba hanımı Arap kökenli diye mi bu sempati? Ne de olsa hanımcılık kazanacak
Eşimin birlikte çalıştığı Türkmenistanlı işçi var kaçak gelmiş Türkiye ye evli ve 3 çocuğu var eşime demiş ki bana elden düşme kadın bul (boşanmış)
Kadın kandırıp oturma izni almak için
Ay bunu duyunca çok sinirlendim
Türk kadınının adam yerine koymadığı erkeklerle evlenen çok fazla Afgan Suriyeli kadın var
Sadece Suriyeliler değil, bütün Arap vatandaşları için öyle o. Ülkede sayamayacağımız kadar felaket yaşandı, çok insanımızı kaybettik ama Rabia'ya döktüğü gözyaşlarını dökmedi onlar içinacaba hanımı Arap kökenli diye mi bu sempati? Ne de olsa hanımcılık kazanacak
Hahaha bizim de kumar oynayan içkici ve ilçede adı çıkıp kimsenin kızını vermediği bi ailenin çocuğuna patron Afgan kız buldu ve evlendiler .Ama kız çooookk çok mutsuz 18 yaşında dahaNey neeey? Elden düşme mi?
Elden düşme olan kendisi. Ben onu bi elime geçirirsem var ya elden düşme şeyini söker, ağzına sokarım! ş.. lere bak hele!
Biri de benim ş...siz ex kaynım. Eşi onu boşadıktan sonra kimse ona varmayınca suri savaşı çıktı gün doğdu. Kendisinden 15 yaş küçük bir suri kadın ile evlendi ondan da iki çocuk yaptı. Kadın Türkçe öğrenmek için kursa bile gidemiyor, çünkü gözü açılırsa kendisini bırakacağını biliyor!
İşte suri ve afgan kadınlar ile evlenen erkek profili bu!
Hizbullah güç topluyor şuan. Hapistekiler çıkıyor. Meclise de girdiler. Tedirgin olmamak mümkün değil.Çok önceleri sokakta kısa etek giyen lise öğrencilerinin bacaklarına kezzap atılmıştı. Şırınga yöntemiyle idi. Cidden bu tarz olaylar tekrar günyüzüne çıkar mı? Çok korkutucu. Güç buldukça bunlar iyice kendilerini bi bok sanıp iyice olaylar zıvanadan çıkar mı? hapislerde çürüyecek adamlar mecliste.
Şu çağda böyle korkularla dolu olmamız... neden geriye gidiyoruz, neden... sanki kadınların başında yeterince dert yokmuş gibi... türk erkeklerinden çek, o bitmeden göçmenler gelsin onlardan çek, onlar da bitmeden hüdaparlılardan çek... Çok doluyum çok üzgünüm ama ülkenin yarısı değişim istiyor başaracağımıza inanıyorum.Hizbullah güç topluyor şuan. Hapistekiler çıkıyor. Meclise de girdiler. Tedirgin olmamak mümkün değil.
Akıl alır gibi değil, bu adam bozuntularına hiç yorum yapmayanlar Kılıçdaroğluna saldırıyor kürt seçmen oy verdi diye. Ne biçim bi zihniyet bu böyle....Çok önceleri sokakta kısa etek giyen lise öğrencilerinin bacaklarına kezzap atılmıştı. Şırınga yöntemiyle idi. Cidden bu tarz olaylar tekrar günyüzüne çıkar mı? Çok korkutucu. Güç buldukça bunlar iyice kendilerini bi bok sanıp iyice olaylar zıvanadan çıkar mı? hapislerde çürüyecek adamlar mecliste.
Doğrudur inanırım, zira kendileri kötü bilindiği halde kendi insanlarına, binaları sağlam yaparken, sözde müslüman ülke olan türkiyede bina yapımında malzemeden çalındığını düşünemediklerinden anlamamışlardırDepremden sonra Japonlar bölgeye geldi, eşim onlara rehberlik etti imar affını, 2 sene önce yapılan binaların kağıt gibi dağıldığını anlamakta güçlük çekmişler.
Tipik akp seçmeni maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?