Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

Evet bunu kimse görmüyor
Bugün kayıt dışı olana gidiyorsun desen, patronu bulur kimsesiz birini evlendirir. Sgkli maaşlı çalıştıracagima elimdekini tutarım der

Suriyeliler niye erduvan için bu kadar önemli ? Kendi halkını bu kadar korumuyor
Sadece Suriyeliler değil, bütün Arap vatandaşları için öyle o. Ülkede sayamayacağımız kadar felaket yaşandı, çok insanımızı kaybettik ama Rabia'ya döktüğü gözyaşlarını dökmedi onlar için acaba hanımı Arap kökenli diye mi bu sempati? Ne de olsa hanımcılık kazanacak

Devletide karına göre yonetmezsin be

Ney neeey? Elden düşme mi?
Elden düşme olan kendisi. Ben onu bi elime geçirirsem var ya elden düşme şeyini keser, ağzına sokarım! ş.. lere bak hele!
Türk kadınının adam yerine koymadığı erkeklerle evlenen çok fazla Afgan Suriyeli kadın var

Biri de benim ş...siz ex kaynım. Eşi onu boşadıktan sonra kimse ona varmayınca suri savaşı çıktı gün doğdu. Kendisinden 15 yaş küçük bir suri kadın ile evlendi ondan da iki çocuk yaptı. Kadın Türkçe öğrenmek için kursa bile gidemiyor, çünkü gözü açılırsa kendisini bırakacağını biliyor!
İşte suri ve afgan kadınlar ile evlenen erkek profili bu!

Son düzenleme:

Ben kendisinin eşini sevdigine inanmıyorum yaa. Mesele Arap milletine islam tarafından verilen değer. Osmanlıda bile Araplar milleti necip ( seckin millet ) olarak adlandırılıp el üstünde tutulmuşlar. Hatta Atatürk genç bir subay iken bir arap osmanlı askeri yüzünden haksız yere herkesin içinde tokat yiyen türk çocuğunun onun canını çok sıktığını anlatmış hatıratında.

Hahaha bizim de kumar oynayan içkici ve ilçede adı çıkıp kimsenin kızını vermediği bi ailenin çocuğuna patron Afgan kız buldu ve evlendiler .Ama kız çooookk çok mutsuz 18 yaşında dahaÜlkemizin durumu da kötü Türk kızlarıda Avrupa’ya kapak atmak icin yaşlı adamlarla evleniyor .Aynı durum yani.Afganistan’da parasızlıktan Avrupalı ailelere verilen çocukları gördükçe ise kahroldum .Türkiye böyle olacak desek de akpliler inanmıyor

"bayrak asmıyor, oy kullanmıyor."
Evet aynen öyle. Ben bundan yaklaşık 6-7 sene önce kartalda hüdaparın bir afişini net hatırlıyorum. "Demokrasi küfürdür, oy kullanmak bid'attır. Müslüman oy kullanmaz, kendisini Allah'ın kanunlarına tabi sayar" diye afişleri vardı bilboardlarda. Şimdi ne oldu da Demokrasi savaşçısı oldular, bu adamlar meclise girip nasıl yemin edecekler ya!!

Çok önceleri sokakta kısa etek giyen lise öğrencilerinin bacaklarına kezzap atılmıştı. Şırınga yöntemiyle idi. Cidden bu tarz olaylar tekrar günyüzüne çıkar mı? Çok korkutucu. Güç buldukça bunlar iyice kendilerini bi bok sanıp iyice olaylar zıvanadan çıkar mı? hapislerde çürüyecek adamlar mecliste.

Hizbullah güç topluyor şuan. Hapistekiler çıkıyor. Meclise de girdiler. Tedirgin olmamak mümkün değil.

Hizbullah güç topluyor şuan. Hapistekiler çıkıyor. Meclise de girdiler. Tedirgin olmamak mümkün değil.
Şu çağda böyle korkularla dolu olmamız... neden geriye gidiyoruz, neden... sanki kadınların başında yeterince dert yokmuş gibi... türk erkeklerinden çek, o bitmeden göçmenler gelsin onlardan çek, onlar da bitmeden hüdaparlılardan çek... Çok doluyum çok üzgünüm ama ülkenin yarısı değişim istiyor başaracağımıza inanıyorum.

Akıl alır gibi değil, bu adam bozuntularına hiç yorum yapmayanlar Kılıçdaroğluna saldırıyor kürt seçmen oy verdi diye. Ne biçim bi zihniyet bu böyle....

Depremden sonra Japonlar bölgeye geldi, eşim onlara rehberlik etti imar affını, 2 sene önce yapılan binaların kağıt gibi dağıldığını anlamakta güçlük çekmişler.
Doğrudur inanırım, zira kendileri kötü bilindiği halde kendi insanlarına, binaları sağlam yaparken, sözde müslüman ülke olan türkiyede bina yapımında malzemeden çalındığını düşünemediklerinden anlamamışlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…