Evet Antakyalıyım ben..11 yıldır burdayım Gelsin gelmekte olan ..Dedem bekliyoruz seniAntakyalı mısın sen de? Nick in hiç yabancı değil. O iş bizde, yeni Türkiye geliyor habibtiii
Eski eşim hatayli idi.Evet Antakyalıyım ben..11 yıldır burdayım Gelsin gelmekte olan ..Dedem bekliyoruz seni
O eski Antakya yok artık..unutulan bir şehir yol olan bir şehir memleketim..yeniden kalkacagız ayağa yeniden kuracagız memleketimiEski eşim hatayli idi.
Onun sebebiyle tanıdım o şehri, herşeyiyle aşık oldum. İnsanı, yemeği sıcaklığı kültürü.
Eski eşim hariç herşeyi gerçekten bambaşka.
Zaten kendisi merkezden Değildi
Ahh ah çok üzgünüm çok, biliyorum durumu. İçim öyle yandı ki. Dümdüz oldu güzelim şehir.O eski Antakya yok artık..unutulan bir şehir yol olan bir şehir memleketim..yeniden kalkacagız ayağa yeniden kuracagız memleketimi
Hayır, izlemiyorum. Ne oldu?Haber trk izleyen var mı ? Çıldırıyoruuum.
Keriz silkelemeYüzde 10 a alışık olduğumdan bi sarsıldımama iyi oldu silkeleme iyidir arada
Ne dio bu adam, islam güncellenmesi falan, asıl bunun zihninin güncellenmesi gerekiyor, zira incilden sonra güncellenenler geldi o sa Kuran'ı Kerim, bu adamın haberi var mı bundan, hayır yani kendielinde sallıyordu da mitinglerinde, yoksa yaslılıktan dolayı ufak bı bunaklık mı gecirdi?
Biri en büyük müslüman bizim müslüman mi dedi?!??
Benim bildiğim Kur'an kıyamete kadar gecerli bir Kutsal kitaptı?!
Evet ne kadar konuşsak da olan olacak.Arkadaşlar yorumumu beğenmemişsiniz. Beni savunan herhangi bir parti yoksa ne yapabilirim. Benim gibi düşünen insanları iki kişiye mecbur kıldılar. Ya salata ya domates banane arkadaş ikisine de alerjim var. Bence siz de kendinizi çok yormayın. Züürt çenesini yorduğuyla kalıyor günün sonunda. Sevgiler, saygılar.
Sn Oktay laf ebeliği yaptı durdu. Kadının sorularını dinlemedi bile kendilerini öve öve bi hal oldu.Hayır, izlemiyorum. Ne oldu?
Kız izleme onlar = a haber sjsjsjsjHaber trk izleyen var mı ? Çıldırıyoruuum.
Oh neyseki o kadar zengin değilimNakit avans kısmını altın almayalım diye kısıtlamışlar. Dar gelirli aileleri ilgilendirmiyormuş 50 bin tl üstü kart limiti olanlar için geçerliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?