Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Benim gençliğim Beyoğlu ve Taksim çevresinde geçti. Akşamları iş çıkışları soluğu Taksim'de alırdık. Sineması, canlı müziği, konseri. 10;yıl öncesine kadar ülkeye çok büyük yabancı gruplar gelirdi. Ben kendim bizzat 2010 Rammstein konserinde kopan gençlerden biriydim.
Rock and coke vardı.
Bir sürü festival vardı, gençlerin kurtlarını döktüğü.
Bir aylık maaşla bir hafta tatili Fethiye de rahatça yapmıştım.
Ama şimdi.
Gençlik için üzülüyorum ben.
Haydi ekonomik ve hukukî gerilemesi bir yana da.
Ulke ve gençlik neşesini yitirdi ya

Arkadaşlar yorumumu beğenmemişsiniz. Beni savunan herhangi bir parti yoksa ne yapabilirim. Benim gibi düşünen insanları iki kişiye mecbur kıldılar. Ya salata ya domates banane arkadaş ikisine de alerjim var. Bence siz de kendinizi çok yormayın. Züürt çenesini yorduğuyla kalıyor günün sonunda. Sevgiler, saygılar.

Evet Antakyalıyım ben..11 yıldır burdayım Gelsin gelmekte olan ..Dedem bekliyoruz seni
Eski eşim hatayli idi.
Onun sebebiyle tanıdım o şehri, herşeyiyle aşık oldum. İnsanı, yemeği sıcaklığı kültürü.
Eski eşim hariç herşeyi gerçekten bambaşka.
Zaten kendisi merkezden Değildi

O eski Antakya yok artık..unutulan bir şehir yol olan bir şehir memleketim..yeniden kalkacagız ayağa yeniden kuracagız memleketimi

O eski Antakya yok artık..unutulan bir şehir yol olan bir şehir memleketim..yeniden kalkacagız ayağa yeniden kuracagız memleketimi
Ahh ah çok üzgünüm çok, biliyorum durumu. İçim öyle yandı ki. Dümdüz oldu güzelim şehir.
Kızımın babası yeğenini kaybetti, ablasını ve eniştesini 26 saat sonra kendi çabaları ile kurtardı enkazdan. Ayrılmış olsakta kayıtsız kalamadim. Aramız iyi olmadığı halde ablasını gittim hastanede ziyaret ettim. Olsun dedim insanlık bende kalsın..
Elimden gelen yardımı yapmaya çalıştım bana kötülükleri dokunmuş olsa da..
İki sene önce Dubai'de katıldığım fuarda arapça İngilizce çevirmen bir abla vardi Antakyalı. Seviyorum diye evden bana oruk ( içli köfte) getirmişti. Kızıma hediyeler aldı oralardan. Parasını da istemedi çok zorlasam da. O kadar iyi bir insandı ki...
Umarım siz de yoktur çok kayıp

Biri en büyük müslüman bizim müslüman mi dedi?!??
Benim bildiğim Kur'an kıyamete kadar gecerli bir Kutsal kitaptı?!
Ne dio bu adam, islam güncellenmesi falan, asıl bunun zihninin güncellenmesi gerekiyor, zira incilden sonra güncellenenler geldi o sa Kuran'ı Kerim, bu adamın haberi var mı bundan, hayır yani kendielinde sallıyordu da mitinglerinde, yoksa yaslılıktan dolayı ufak bı bunaklık mı gecirdi?

Evet ne kadar konuşsak da olan olacak.
Ama alerji yapan ikisi de değildir.
Biri daha çok dokunmuştur muhakkak. Bilirsin sana daha kötü geleni.
İkisine de uzaksan, hangisine daha uzağım diye baksan konuya.
Sevgiler saygılar bizden de efendim

Nakit avans kısmını altın almayalım diye kısıtlamışlar. Dar gelirli aileleri ilgilendirmiyormuş 50 bin tl üstü kart limiti olanlar için geçerliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…