Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

Biri en büyük müslüman bizim müslüman mi dedi?!??
Benim bildiğim Kur'an kıyamete kadar gecerli bir Kutsal kitaptı?!
Ne diyo bu ya hüküm güncellenmez yorum güncellenir. Düpedüz şirk koşmak bu

Ben yine bir açıklama yapayım ; başka bir sosyal medyada ki paylaşımı burada paylaşıp ama ben yazmadım orada yazmışlar diyip komik savunmalar ve birine hakaret etmiyorum kullandığım deyimde argo varsa ben ne yapayım diye gelmeyin.

Cezanızı alın oturun aşağı ....

Hahaha hakarete edilmeye, sövülmeye alışınca arada kaçanları anlamıyor olabiliriz
Ben de dönemedim geriye yazdıklarına
Aramızda en sakinlerden araştırmacı gazetecimizdi. Şaşırdım gidince
Ben de şok oldum. Sağlam delillerle geliyor arkadaş, gözümde saygın bir yeri var

Ya açıkçası Hdp ittifakı yok demenin tek yolu o koltukların dolu olduğunu göstermek gibi geldi sadece fikir.
Cunku kaç kişi ile tartıştım, MEB yada içişlerine söz verdi ben çocuğuma zorunlu Kurtce mi ders aldiricam diye. Şimdi ztn ortalık daha karışık işin içinden nasil cikar bilmiyorum

Antakya da mülteciler bizim gibi konuşuyor..ben kendim için değil çocuklarım geleceği içib artık bazı şeyler düzelmeli..daha rahat bir ortamda büyümeliler..Mülteciler bizden daha öncelikli..hastane olsun yardımlar olsun..artık bazı şeyler bitmeli..çocuklarımızın gelecegi için Yeni Türkiye için

Ay ne kürtçe dersi ya kimse saçmalamasın. Onu yapmak sadece hüdaparın elinde şu an o da mevcut olan kalırsa. Onlar yapar bak, teşebbüs ederler yani. Radikallikte hdpden yukarıdalar.

Ay ne kürtçe dersi ya kimse saçmalamasın. Onu yapmak sadece hüdaparın elinde şu an o da mevcut olan kalırsa. Onlar yapar bak, teşebbüs ederler yani. Radikallikte hdpden yukarıdalar.

Ben onların amacının şu an bakanlık olmadığını düşünüyorum belirgin adımlar atmazlar, şu an amaç kurumlara personel yerleştirmek. Ona da alt kurumlar dik durmalı ama zaman. Önce alt yapılar sarılabildigi kadar sarılacak. Vekil olayı ne oldu bugün 4 kişilerdi hani düşmüştü? Kesin sonuçlar açıklandı mı?

Kesin sonuçlar açıklanmadı bildiğim kadarıyla 22sinde olması lazım, gidecek diyorlardı. Açıklanınca göreceğiz.

Antakyalı mısın sen de? Nick in hiç yabancı değil. O iş bizde, yeni Türkiye geliyor habibtiii

Birde Davutoglu fotoğraf paylaşıp silmiş onu gördüm
Saadet Partisi twitmi atmış gören varmi?
Saka gibiyiz ya, mv kutlaması yapmış galiba
Ben olsam çok üzülürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…