- 28 Kasım 2020
- 1.010
- 1.794
- 83
Aynen ya, gülmek istedigim zaman açıp izleyip dinliyorum ben onuKim ne derse desin ilk tur konuşmalarında benim en aklımda kalan iki de keklik bir kayada ötüyor aman…
Jon, Sam, Herkel… vs
Deliyim galiba
Kılıçdaroğlu güzel konuşmuş ama beğendim
Piyasalar tayyibin geleceğini fiyatlıyor, piyasalar panikte demek ki. En kısa zamanda biraz nakit çekmeli, valla korktum
Kılıçdaroğlunun ilk turda kazanamamasını fiyatlıyor.
Finans uzmanı değilim ama borsanın içinde olduğum için kendi tahminimi yazayım, seçim 2. tura kaldığı için piyasa şu an adayları değil belirsizliği fiyatlıyor, düşüşler bu sebeple.Şu sitede bir finans uzmanı yok mu? borsa ne olacak ? Bu düşüş nereye kadar devam edecek yorumlayabilecek kimse yok mu?
Gerçi benim borsada param da yok hatta korkup bankadan çekecek paramda kalmadı. Bir porsiyon köfteye Kocaeli'de(Dramalı) 490 TL yazan işletme varken. Bu pahalılık kimsenin umurunda değil sanırım.
Şurada yorum sayısı en yüksek ilk 4 kişiden biriyim, geri kalanlar bize iç çamaşırı ve sigara getirmeyi unutmasın lütfen, çok çabaladık hakettik bunu
Tamam sigaran benden ziyaret günlerinde yalnız bırakmamŞurada yorum sayısı en yüksek ilk 4 kişiden biriyim, geri kalanlar bize iç çamaşırı ve sigara getirmeyi unutmasın lütfen, çok çabaladık hakettik bunu
Biz zaten hep erduvancıydık şaka yaptık derizO zaman erduvan erduvaaaannn aşkuuuummm diyorum
Bi mesaj da ekleyin, gündem olsun, haber olsun, sosyal medyaya düşsün.Merak etmeyin oyumun geçersiz sayılması için uğraşıcam
Hiç birisi silkemez kekliğiKim ne derse desin ilk tur konuşmalarında benim en aklımda kalan iki de keklik bir kayada ötüyor aman…
Jon, Sam, Herkel… vs
Deliyim galiba
Kılıçdaroğlu güzel konuşmuş ama beğendim
Kim ne derse desin ilk tur konuşmalarında benim en aklımda kalan iki de keklik bir kayada ötüyor aman…
Jon, Sam, Herkel… vs
Ben de anlamadım. Bu ara gidenler neden gidiyor anlayamıyorum zaten. Herkes gayet seviyeli yazmaya çalışıyor.noegthy noldu gitmiş
Hahaha hakarete edilmeye, sövülmeye alışınca arada kaçanları anlamıyor olabilirizBen de anlamadım. Bu ara gidenler neden gidiyor anlayamıyorum zaten. Herkes gayet seviyeli yazmaya çalışıyor.
Bence yönetimin canına tak etti, şikayet edileni direk banlıyor, ya da ben iyice sersemledim hakaret oluyorsa da algılamıyorum
Daha bakan olmadan yıpratırlar adamları, illallah ettirirler. Bana iyi bir fikir gibi gelmiyor. Şu halimize baksana mevcut yönetim ırkçılık yapmayanı da ırkçı yaptı son açıklamalarıyla. Kirli siyasetle suçluyor. Kirli siyasetin ne olduğunu herkese öğretenin kim olduğunu unutmuş gibi.Aslinda 1 hamle hem çok oy kazandırır hemde belirsizligi kaldırıp ekonomiyi rahatlatırdi ama benimki ütopik biliyorum. Şu an meclis belli, en azından belli önemli noktalarda bakanları aciklasa çoğu soru işareti ortadan kalkardı. Ben eminim CHP tabanında hem karşı olan hem de atıyorum Temel Beyi bakan olarak görmek istemeyip kaçan insanlar vardır. Ama bu hamleleri doğru bulanda olacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?