• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Topik bizim o yüzden gitti o 🤣
Vallahi doğru silahlarla gelsinler haklısın diyeyim ama hep aynı şey.

Şu an kızmıyor muyum çok kızıyorum millet ittifakına, şu dar zamanı iyi değerlendirdiklerinden emin değilim. Bir an önce oğuzhanın programına çıkmalılar mesela, bir gecede ne kadar izlenebilir ki, zaman lazım buna. Sinan oğanla görüşmek gereksizdi diye düşünüyorum. İnşallah kılavuzları karga değildir de alınlarının akıyla çıkarlar bu işten.

Çoğulcu demokrasi için son çıkış bu. Adamın yaşı 69, halinden belli ki sağlığı hiç yerinde değil, yeniden seçilip bir kaç yıl içinde ölürse ortakları belli, başımıza açılacak belanın haddi hesabı yok. Büyük ortağının durumu da ortada, durum göründüğünden çok daha ciddi.

Arkadaşlar oyunuzu kullanın! Bu bir vatandaşlık görevidir. Ve cevrenizde oy vermeye gitmeyenleride gitmeleri konusunda uyarın gibi saygı cercevesinde bir mesaj yazmak isterdim ama içimden geçen şöyle,
Abi siz arızamısınız! Ne demek 10 milyon oy vermedi🤪 özellikle sürekli hayatlarından şikayet edip zır zır zırpınan ama oy vermeye gitmeyen gençler harbi siz ne ayaksınız🤔 yurtdışına gidecekmiş😓 koşun herkeste sizi bekliyor.

Saygılarımla, iyi akşamlar… ☺️
🤣 oyumu kullanmasam mı diyen cumhur ittifakı seçmenine aman yeaaa kazandınız zaten kullanma boşver demeliyiz 🤣

Şu an kızmıyor muyum çok kızıyorum millet ittifakına, şu dar zamanı iyi değerlendirdiklerinden emin değilim. Bir an önce oğuzhanın programına çıkmalılar mesela, bir gecede ne kadar izlenebilir ki, zaman lazım buna. Sinan oğanla görüşmek gereksizdi diye düşünüyorum. İnşallah kılavuzları karga değildir de alınlarının akıyla çıkarlar bu işten.

Çoğulcu demokrasi için son çıkış bu. Adamın yaşı 69, halinden belli ki sağlığı hiç yerinde değil, yeniden seçilip bir kaç yıl içinde ölürse ortakları belli, başımıza açılacak belanın haddi hesabı yok. Büyük ortağının durumu da ortada, durum göründüğünden çok daha ciddi.
Pazar Oğuzhan ın çekimi başlıyor
Çıkıyor Kılıçdaroğlu

Arkadaşlar oyunuzu kullanın! Bu bir vatandaşlık görevidir. Ve cevrenizde oy vermeye gitmeyenleride gitmeleri konusunda uyarın gibi saygı cercevesinde bir mesaj yazmak isterdim ama içimden geçen şöyle,
Abi siz arızamısınız! Ne demek 10 milyon oy vermedi🤪 özellikle sürekli hayatlarından şikayet edip zır zır zırpınan ama oy vermeye gitmeyen gençler harbi siz ne ayaksınız🤔 yurtdışına gidecekmiş😓 koşun herkeste sizi bekliyor.

Saygılarımla, iyi akşamlar… ☺️
Benim çocuğum olsalar tutar kulağından döve döve götürürüm. Oy vereceksin ki eleştirme hakkın olacak. 5 senede bir seçme hakkın var, kullanmaman eşeklik.

Sinan Ogan taraf sececek ya
Ne demek gorusmekgereksızdı🥹

Sinan Ogan taraf sececek ya
Ne demek gorusmek gereksızdı🥹
Onun taraf seçmesi bana anlamsız geliyor. Adam taraf seçince seçmen arkasından gitmeyecek bence, bundan da iş çıkmadı deyip eski partilerinin adayına dönecekler. İnşallah millete dönerler tabi ama 'ben ona oy vermem' diyen de az değil. Ne kadar bıkarsa bıksın inat uğruna cumhura oy verecek olan da var bunların içinde. Kaygılıyım yani, şu an zaman kaybı gibi geliyor bana, inşallah yanılıyorumdur

Suriye'ye taşınmak güzel fikir aslinda😄.
Ben gittiğimde orası çok ucuzdu kız, çok şaşırmıştım. Adamlar benzinli soba kullanıyor. Bizde 3 lirayken onlarda 25 kuruştu litre fiyatı. İyi bir meslekle gidersen havada kapacaklarına şüphem yok.

Onun taraf seçmesi bana anlamsız geliyor. Adam taraf seçince seçmen arkasından gitmeyecek bence, bundan da iş çıkmadı deyip eski partilerinin adayına dönecekler. İnşallah millete dönerler tabi ama 'ben ona oy vermem' diyen de az değil. Ne kadar bıkarsa bıksın inat uğruna cumhura oy verecek olan da var bunların içinde. Kaygılıyım yani, şu an zaman kaybı gibi geliyor bana, inşallah yanılıyorumdur
Bencede onun arkasından gitmeyebilirler, sonucta adamın sabit secmeni yok, iki arada kalan vermiştir 🤷

Back
X