Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Nedense masaya yumruğunu vuracakmış gibi geliyor. Gerçi ne dese haklı. Günlerdir sessizdi.
Masaya yumruğunu vurarsa kendikaybeder gerçi meclise giren girdi patisinden ben bu hanımefendi den korkuyorum heran böyle çıkıp gidecek terslenecek gibi tavır var. İlk gün nasıl tepsi gosterdiyse herkes bugünde aynısı olur buda bir strateji olabilir gunahlari boynuna .bakın Sinan oğana sağ gösterip sol vurdu .

Bu saatten sonra masadan kalkarsa hiç boşuna oy vermeye gitmeyelim zaten, nasıl olsa bu ateşte yanıyoruz. Dünyam yıkılır

Evet, zaten Gökhan Sipahioğlu Mevlüd Çavuşoğlunun ablasının oğluymuş. Yeğeni yani. Alanya chp ilçe başkan yardımcısıymış (şuan değil).

Size bir bakıma katılıyorum birde şu var seçimin rehavetiyle kendilerini tam aciklayamadilar ve bunu gören karşı partiler montajla insanlara PKK'lı bunlar diye lansettiler.doğal olarak karşı taraf naif konuşmaktan vazgeçmediği için ve cevap vermediği için secmende kafa karisikliği oluştu. Buda sandığa yansıdı sert konuşmaları ne PKK si kardesim siz bizi itham edemezsiniz deselerdi eğer inanın ilktir da iş bitmişti.

Evet bu millet kibar adam sevmiyor:) masaya yumruğunu vuran, kahvehane ağzıyla konuşan insanlara bayılıyorlar. Milletin izlediği dizilerdeki hayran oldukları karakterler bile hep maço tipler realde de o tiplere aşık oluyorlar

Hizbullah kanımı dondurdu. Lütfen kaydedin ve müsait bir zamanda okuyun.

Bir kesit: “Hizbullah'a katılan 'Kadayıfçılar' ailesinde Elaltunkara ailesine mensup gençler de oldu. Bunlar arasında bulunan ve Diyarbakır DGM'de yargılanan Muhittin Elaltunkara, erkeklerle konuşan genç kızları okul çıkışlarında yüzlerine kezzap atarak ya da bacaklarına jiletle keserek cezalandıran "Kezzap Timi'nin şefiydi.”

'Ne sen sormuş ol, ne de ben duymuş olayım'

Bu saatten sonra masadan kalkarsa hiç boşuna oy vermeye gitmeyelim zaten, nasıl olsa bu ateşte yanıyoruz. Dünyam yıkılır
Hayır hiç öyle düşünme Meral hanım kaybeder masaya yumruğunu vurarsa linç yer yarı yolda bıraktığı için bu kemal beye yarar. Bir oy bir oydur bir oy ya rezil eder yada vezir vezir olmak için sandığa gitmek gerek. Cumhuriyet kadinlariyiz biz hepimiz kaldıracağız bu ülkeyi ayağa. hiç dünyanı yıkma önce inan inanmak başarmanın yarısıdır. Atatürk ne demiş ey kahraman türk kadını sen yerlerde sürünmeye deil omuzlarda yükselmeye layiksin.

Evet haklısın gercekten. Burda bir kadın var sürekli dayak yiyor kocasından karakola şikayet et dedikleri zaman beyimdir çocuğumun babasıdır döver ama kalbinden sever diyor.icimden diyorumki ne halin varsa gör o zaman yinede aciyorum

Meral Hanım yumruğunu masaya vurursa Kemal Bey’e yaramaz bence.
Umarım öyle bir şey olmaz.
Geçen seferde de bir formül bulunup dönmeseydi oy bu kadar da olmazdı.

Bizim toplum böyle işte bağırıp çağıranı haklı sanma gibi bir özellikleri de var. Sarayı başka ülkelere güç gösterisi olarak görüp övünenler bile var. Sen pazarda ucuz sebze kovalarken sarayın nesi senin güç gösterin olacak acaba

Meral Hanım yumruğunu masaya vurursa Kemal Bey’e yaramaz bence.
Umarım öyle bir şey olmaz.
Geçen seferde de bir formül bulunup dönmeseydi oy bu kadar da olmazdı.
Bide o var evet bu sefer tepkide olabilir başka tarafa kayar oylar hiç bu taraftan düşünmemiştim insanlar böyle bir hata yapmaz yaparsa kendini bitirir gerçi kaybedeceği bişey yok alacağını aldı aday ettikleri milletvekili seçildi 3 4 kisiharic hepsi kazandi

İyi Parti kendisi girmedi mi seçime kendi seçmenleri verdi oyunu zaten.
Diğer dördü alacağını aldı bence.
Meral Hanım dönmese dönmezdi yani.
Bakalım yarın ne diyecek.

İyi Parti kendisi girmedi mi seçime kendi seçmenleri verdi oyunu zaten.
Diğer dördü alacağını aldı bence.
Meral Hanım dönmese dönmezdi yani.
Bakalım yarın ne diyecek.
sinan oganin bazi videolarina baktiniz mi hic. valla hakikaten o adamida begendim. mevzular acik mikrofana katilmis milliyetci net cevaplar veren efendi biriymis. bakalim tarafini kimden yana sececek ittifak olarak. lütfen kazanalim. ya lütfen

Yarın o parklarda çocuğunun ağzı yüzü sığınmacı biri tarafından düzlenip telefonu gasp edildiğinde yine yuvarlanmaya, övünmeye devam edebilecek mi?
Bunu az önce gördüm sosyal medyada.
Ağlıyorum gördüğümden beri hala.
Sindiremiyorum.
Ben bir teyze olarak empati kuramıyorum.Yeğenimi o çocuğun yerine koyamıyorum nefesim daralıyor.Anneler?
Olmamalı.Böyle olmamalı...
Kendi ülkemizde itilip kakıldığımız yetmez mi?
Gençleri çocukları mutlu edemiyoruz.Onlar bizi affedecek mi?Sanmam.
Kahroluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…