Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
sinan oganin bazi videolarina baktiniz mi hic. valla hakikaten o adamida begendim. mevzular acik mikrofana katilmis milliyetci net cevaplar veren efendi biriymis. bakalim tarafini kimden yana sececek ittifak olarak. lütfen kazanalim. ya lütfen
Dün gece cumhurbaşkanlığı dan yazı paylasmislar Sinan ogan ile ilgili görüşmemiz olumlu sonuclanmistir yarın Sinan bey yarın açıklamayı yapacaktır diye ben şunu anladım cumhur ittifskina katılmış diye anladim

Olan sizin gibi seçmenlere oluyor inanın,partinizin üst tabakasına bakın.Kimsenin umurunda değilsiniz;ben size üzüldüm.Kılıçdaroğlu kazanamadığına üzülmüş görünmüyor bu kadar.Masa tokatlamalar filan hâlâ seçimden sonra genel başkan olarak kalmanın hesabı.Ortaklara gereksiz yere kırk milletvekili kazandırdı,hiç size karşı mahcubiyet hissetmiyor.Sizi o kadar çantada keklik görüyor ki,olan siz seçmenlere oldu.Hala canhıraş bu adama dair umudunuz var,çok yazık.

biz biliyoruz da ya bilipte anlamayanlar ne olacak buna üzülüyorum ayrica bursada akp önde kazandi
Canım yanlış hatırlamıyorsam eğer yıllardır Bursa'da akp kazanır eskiden bir kere CHP kazandı diye biliyorum oda yerel secimmiydi neydi yanlış hatırlıyor olabilirim

“Çok yazık” derken? Napalım cumhur’a mı oy verelim? Giriş, gelişme bölümleri iyiydi, kendinizi geliştirmişsiniz ama son cümlenizde bayağı küçümseme sezdim. 15 mayısta burada dalga geçtiğinizi çok iyi hatırlıyorum.

Yarın o parklarda çocuğunun ağzı yüzü sığınmacı biri tarafından düzlenip telefonu gasp edildiğinde yine yuvarlanmaya, övünmeye devam edebilecek mi?
Dün gece de Yildirim-Arabayataginda bir suriyeli !! dugununde silahli kavga cikmis.Yerel sitelerden takip ettim.
Umit ozdagin paylastigi da Orhangazi degil Kulturpark.Sehrin tam gobegi,en merkezi,aslinda en guzel yeri ve basibos cirit attiklari yerlerden biri.
Secim mecim degil derdim ya o is bitti.Sonuc zaten belli kac kez de yazdim.Uzuntumuz,endisemiz cok farkli bizim.Ama bizim insanimiza ucu kendine dokunup cani yanmadiktan sonra anlamama gibi bir durum var.Ona yapacak bir sey yok.

Hayir alintilanan konu multeciler.Cumleye giris olan sizin gibi secmenlere oluyor.Cidden olan kime oluyor ?

Hayir alintilanan konu multeciler.Cumleye giris olan sizin gibi secmenlere oluyor.Cidden olan kime oluyor ?
Olan %49,5’luk kısım yüzünden hepimize oluyor. Üzülecekseler ülkenin hâl ahvâline üzülsünler. Olan marketten montunun cebine sucuk atıp kaçan fakir halka oluyor. Kim bilir neden çaldı koskoca adam sucuğu, belki de çocuğu sucuk diye ağladı da alamadığı için mahçup boynu bükük kaldı.

Burdada çok var fakat burdakilerde şöyle bir fark var burada zengin Suriyeli çok kafelerde otellerde çalışıyorlar bazı ilçelerde ise taşkınlık yapan çok insandan insana farkediyor bazıları bayramda Suriye'ye döndü ülkelerinde savaştan önce önce memur olup ekonomi düzeyi yüksek olan mülteci Ler çoğu yurtdışına birkismi burda sahil kasabalarında diğerleri yazık kıyıda köşede .ülkelerine gitmek isteyende var istemeyen de. Annemin karşı apartmanına taşındılar önce bir urkttum Türkçe biliyorlardı korkmayın bizden deyip duruyordu kadın 10 çocuk ilk sitede istemeyiz falan demiş annemler sonra ses sedaları çıkmıyor dedi annem 1 yıl oldu bir terbiyesizliklerini taşkınlıklarini görmedim der hep.hepsi böyle olsa kimse itiraz etmez.afgqnlar daha beter

evet hani akp hizbullahci diyordu milliyetçiyim diyordu

Günaydın, güne başlarken bir güzellik bırakıyorum. Mustafa Kemal Paşa’mın olduğu her video çiçekler açtırıyor. Kaç yaşına gelmiş ninemin gözlerinin içini güldürecek, heyecanla anılarınızı anlattıracak kadar güzelsin Ata’m!

evet hani akp hizbullahcibdiyodu milliyetçiyim. diyodu hayret
Valla canım kime inanacagimiza şaşırıyorum artık tamda siyaset bu. bir bakmışsın bir gün sonra diyecektir kimseye yakın deilim seçmenimin takdirine bırakıyorum dersede şaşırmam artık. Bu ülkede hicbisey şaşırmıyorum burda bile cumhuriyetciyim deyip akp ye hayatta oy vermem diyen bas bas bağıran insanlar akp ye oy vermisler 46 yaşındayım ilk defa böyle bişey gördüm o yüzden şaşırmıyorum hicbise artik ben kim kazanırsa kazansın artık ülkede huzur olsun istiyorum kavga olmasın istiyorum. sana ne oluyo diyen insanlarda oluyor bırak kendi gelecegimicoluk çocuğumun geleceğini, diğer insanların geleceginide düşünüyorum.herkesin bu ülkede ihtiyacı olan tek şey bana göre huzur.

evet hani akp hizbullahci diyordu milliyetçiyim diyordu
Yazımda yazdığım burda kelimesi yanlış anlaşılmasın bu sayfada deil benim yaşadığım şehirde demek istediğim yanlış anlasilirsam çok üzülürüm çünkü. O yüzden açıklamak istedim

Benim kime oy verdiğimi nerden biliyorsunuz?
Kemal Bey'e oy vermiş olsam bile beni yorumladığınız mesajımla bunun ne ilgisi var?
Her zaman çarpıtır mısınız her şeyi?
Çantada keklik falan üslubunuz çok kötü.

Bakın kaç gündür yazmıyorum buraya.Beni o seviyesiz tartışmaya çekmek için uğraşmayın.
Sayfalarca dil döküldü burda.Anne misiniz bilmiyorum, eğer çocuğunuz varsa sizin içinde tehlike arz eden bir konuyu paylaştım.

Son düzenleme:
Galiba bizim vatan haini olduğumuzu falan düşünüyordu da bir aydınlanma yaşadı arkadaş. Tek derdimizin, bu iktidarın gitmesi olduğunu zannediyorlar. Onlara göre başka bir amacımız yok. Hayır bide bizi çok düşünüyormuş gibi kk’na giydirmiş. (Kendi tarafına çekme çabası sezdim.) Ama son cümlesi bol bol hakaret, küçümseme kokuyor. Yine de takdir ettim; burada gördüğüm en iyi manipülasyon tekniğiydi.

Pusuda beni mi beklemiş ne
İyi geceler yazmış olsaydım da aynı yorumun gelmesi kuvvetle muhtemel gibi geldi

çok çok üzülerek söylüyorum ki,benim umudum kalmadı artık.bir tarafta hasta yatağından bile kalkıp,oy vermeye giden reisçiler,diğer tarafta nasıl olsa kaybedeceğiz ya da kazanacağız diye yerinden kıpırdamaya üşenen millet ittifakçılar.

diyelim ki,sinan oğan ikna edildi,yine de yarısı millet ittifakına oy vermez.aradaki farkın kapanması zor gözüküyor.

yine de ne olursa olsun,lütfen oy vermeye gidelim arkadaşlar.vatandaşlık görevimiz.

Nefes aldıkça umut hep var. önemli olan ilkinde sandığa gitmeyen vatandaşlarımızı gençlerimizi ikna eden kazanacak

Eğer cumhur ittifakına katılırsa anlayacağız ki sinan oğandan da bir cacık olmaz (kişisel görüşüm, çoğunluk için konuşmuş gibi oldum pardon). Biz bunların ciğerini biliyoruz da siyasiler birbirini bilmiyor mu? Erdoğan bu saatten sonra ne kadar çark etse faydasız hepsinin seçim yatırımı olduğu belli, sinan oğan da bunu biliyor. Bahçelinin söyledikleri ona keza. Kendi kendini imha etmiş olur. Koltuk sevdasına hizbullahın olduğu tarafa geçmemeli. Şu an durması gereken taraf kesinlikle birinin yanı değil gibi görünüyor. Seçmene demokratik bir ülke olmamız için gerekeni yapmayı sizin taldirinize bırakıyorum derse ancak bu saatten sonra benim takdirimi kazanır, yoksa benim gözümde asla oy verilmeyecek adam durumuna düşer.

Umutsuzum ama ne oy vermekten vazgeçerim ne de oyumun peşine düşmekten. Kaybedeceksek de o oylar tek tek sayılacak. Oldu bittiye getirilemeyecek

Nefes aldıkça umut hep var. önemli olan ilkinde sandığa gitmeyen vatandaşlarımızı gençlerimizi ikna eden kazanacak
işte o iknayı yapacak,çok büyük adımlar atılmalı.ilk turun ardından 1 hafta geçti hala birşey yok,şimdiye kadar benim çevremde kimse ikna olmadı,inşallah yeni hafta da brşeyler yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…