biz biliyoruz da ya bilipte anlamayanlar ne olacak buna üzülüyorum ayrica bursada akp önde kazandiBunu az önce gördüm sosyal medyada.
Ağlıyorum gördüğümden beri hala.
Sindiremiyorum.
Ben bir teyze olarak empati kuramıyorum.Yeğenimi o çocuğun yerine koyamıyorum nefesim daralıyor.Anneler?
Olmamalı.Böyle olmamalı...
Kendi ülkemizde itilip kakıldığımız yetmez mi?
Gençleri çocukları mutlu edemiyoruz.Onlar bizi affedecek mi?Sanmam.
Kahroluyorum...
Bunu okudum az once malesef gercekHizbullah kanımı dondurdu. Lütfen kaydedin ve müsait bir zamanda okuyun.
Bir kesit: “Hizbullah'a katılan 'Kadayıfçılar' ailesinde Elaltunkara ailesine mensup gençler de oldu. Bunlar arasında bulunan ve Diyarbakır DGM'de yargılanan Muhittin Elaltunkara, erkeklerle konuşan genç kızları okul çıkışlarında yüzlerine kezzap atarak ya da bacaklarına jiletle keserek cezalandıran "Kezzap Timi'nin şefiydi.”
'Ne sen sormuş ol, ne de ben duymuş olayım'
Bursa'da önde mi sonda mı olmasının çok ötesinde demografik, sosyolojik bir tehdit oluşu ile ilgilendim.biz biliyoruz da ya bilipte anlamayanlar ne olacak buna üzülüyorum ayrica bursada akp önde kazandi
Hatta kezzap şırınga ile atılmışHizbullah kanımı dondurdu. Lütfen kaydedin ve müsait bir zamanda okuyun.
Bir kesit: “Hizbullah'a katılan 'Kadayıfçılar' ailesinde Elaltunkara ailesine mensup gençler de oldu. Bunlar arasında bulunan ve Diyarbakır DGM'de yargılanan Muhittin Elaltunkara, erkeklerle konuşan genç kızları okul çıkışlarında yüzlerine kezzap atarak ya da bacaklarına jiletle keserek cezalandıran "Kezzap Timi'nin şefiydi.”
'Ne sen sormuş ol, ne de ben duymuş olayım'
Millet ittifakına oy verenleri akıllarıyla ve vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum... Bu ülke sizin gibi nankör görmedi..Cumhur ittifakına oy verdim gene ona vereceğim tabiki... Umarım ülkemiz chp ve hdpli vicdansızların eline geçmez
Ne vicdansizligimizi gördün kızCumhur ittifakına oy verdim gene ona vereceğim tabiki... Umarım ülkemiz chp ve hdpli vicdansızların eline geçmez
Ya Elinizi vicdanınıza koyun bir düşünün Recep Tayyip Erdoğanın 20 senede bu ülke için yaptıklarını hiçmi görmüyorsunuz adam ülkesine ve milletine hizmet etmekten başka ne yaptı?? Ama tabi siz bunları görmeyecek kadar körsünüz ya da size rahatlık battı..Ne vicdansizligimizi gördün
Rahatlık değil,hayat pahalılıği o batan ama neyseYa Elinizi vicdanınıza koyun bir düşünün Recep Tayyip Erdoğanın 20 senede bu ülke için yaptıklarını hiçmi görmüyorsunuz adam ülkesine ve milletine hizmet etmekten başka ne yaptı?? Ama tabi siz bunları görmeyecek kadar körsünüz ya da size rahatlık battı..
Akp-MIT militani, S***** G** (Defol) burdan orospu cocugu!Hdp mecliste ya hanımefendi, içlerinde çok sayıda PKK sempatizanı da var ya hani, apaçık oynuyorlar ya kartlarını, üstüne karşı taraftan 4 tane şeriatçı manyak da eklendi. KK da maşallah ekmeğe yağ sürer gibi İHA siha olmasın yok bize mı saldıracaklar ne gerek var savunma sanayisine tarzında tamamen PKK nın faydasına tavırlar yürüterek bide üstüne apo şundan tutun da kavalasına kadar herkesi çıkaracak ya…. Ya bu kadar şeye ben kaç yıllık CHP Li olarak gözümü kapatamadım. Kusurabakmayın. İki taraf da kendi çıkarları için bu ülkeyi tehdit altına sokuyor. Birinden birini savunabilecek bir ortam bırakmadılar. Yine de tek istediğim illa birine oy vericez ama şu terörü, teröristleri yoklarmış gibi göstermeyin. Devlet kurmayı halk istemiyorsa kim isteyecek demişsiniz bir yandan da tarih bilincim var demişsiniz. Ben diyorum ki sizin çevrenizde tanıdığınız düzgün Kürt arkadaşlara bakarak birileri devlet istemiyor diyemezsiniz bu devletin planı te ne zamandan beri var ve uğruna hem Türklerden hem karşı taraftan tonla can verildi. İç politikada Suriyeli çoğunluğu ne büyük tehditse sınırlardaki PKK tehdidi aynı derece tehdittir. Bunları yok saymadan konuşalım. Normalleştirmeyelim. Atatürk’ün partisi bu değil.
Bu ülkede sizin gibi düşünen zihniyetler oldukça bu ülke hiçbir zaman iflah olmaz..Rahatlık değil,hayat pahalılıği o batan ama
Çok aminBu ülkede sizin gibi düşünen zihniyetler oldukça bu ülke hiçbir zaman iflah olmaz..
Bana der misin hizbullahcılar neden mecliste? Amacları ne?Ya Elinizi vicdanınıza koyun bir düşünün Recep Tayyip Erdoğanın 20 senede bu ülke için yaptıklarını hiçmi görmüyorsunuz adam ülkesine ve milletine hizmet etmekten başka ne yaptı?? Ama tabi siz bunları görmeyecek kadar körsünüz ya da size rahatlık battı..
3 market arasında mekik dokuyoruz kaliteden filan vazgeçtik karnımızı doyurdugumuza şükrediyoruz. Disarida Kahve içmek filan zaten lüks oldu. Bide mülteciler var işte hangimize sapıklık yapacak diye bekliyoruz. Bunların olmadığı park,okul vb yerler bulup yaşamaya çalışıyoruz. Bide hudapar geliyor bomba gibi gerçekten şükürler olsun. Cumhurbaşkanımız saraylarda yaşasın bayraklar inmez ezanlar dinmez.Ya Elinizi vicdanınıza koyun bir düşünün Recep Tayyip Erdoğanın 20 senede bu ülke için yaptıklarını hiçmi görmüyorsunuz adam ülkesine ve milletine hizmet etmekten başka ne yaptı?? Ama tabi siz bunları görmeyecek kadar körsünüz ya da size rahatlık battı..
Ülkede yaşayanlar olarak sorunuza yardımcı olmaya gönüllüyüz.Yurt dışında yaşayan hanımlar oy kullanacak mısınız?
2 bucuk saat metrelerce kuyrukta bekleyip oy vermiştimbeklemek değil sorun ama kararsızım kullanıp kullanmamakta kafamda deli sorular..
Haklısın valla bu millet namkör namkörYa Elinizi vicdanınıza koyun bir düşünün Recep Tayyip Erdoğanın 20 senede bu ülke için yaptıklarını hiçmi görmüyorsunuz adam ülkesine ve milletine hizmet etmekten başka ne yaptı?? Ama tabi siz bunları görmeyecek kadar körsünüz ya da size rahatlık battı..
Verdiklerinizin vicdanı nerede peki? Ben dibe çekilen bir millet görüyorum. Ekonomisi bitmiş bir milletin selası okunur. Ekonomi ilk 20 bakın diyeceğim ama neyse..Cumhur ittifakına oy verdim gene ona vereceğim tabiki... Umarım ülkemiz chp ve hdpli vicdansızların eline geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?