Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
biz biliyoruz da ya bilipte anlamayanlar ne olacak buna üzülüyorum ayrica bursada akp önde kazandi

Bunu okudum az once malesef gercek

biz biliyoruz da ya bilipte anlamayanlar ne olacak buna üzülüyorum ayrica bursada akp önde kazandi
Bursa'da önde mi sonda mı olmasının çok ötesinde demografik, sosyolojik bir tehdit oluşu ile ilgilendim.
Kahroluyorum artık.Uzun zamandır böyle haykırarak ağlamamıştım.Bir nebze rahatlamadım.Çünkü bu ülkenin öz evladı olarak çaresiz hissediyorum. Son damla yaşıma kadar da ağlasam anlık bir rahatlamam bile olmaz.Hem ne olacak ki?
Neye çözüm?
Çözüm konuşabilir miyiz?Var mı?
Ben umudumu değil ama çocuklarımızın,gençlerimizin yüzüne bakacak yüzümü yitirdim...

Hatta kezzap şırınga ile atılmış

Şu cumhur ittifakına tapanlar, sizi yargılamıyorum hatta sizin açınızdan da bakıyorum değerlendiriyorum yeri geldiğinde hak ta veriyorum ama Allah için gözünüzü açın ya, hizbullahcılar mecliste.
kazanırlarsa, ve rte ye birsey olursa sonucta rahatsız (Allah göstermesin) kim yönetecek bizi??
Kızlara sırf erkeklerle konustugu için sırıngayla bacaklarına kezzap atanlar mı?
Kadınları domuz bagıyla öldürenler mi?
Yalnız yasayan kadınların sahiplenmesini gerektigini soyleyen bu zihniyetler mi??
Elinizi vicdanınıza koyun.

Ne vicdansizligimizi gördün
Ya Elinizi vicdanınıza koyun bir düşünün Recep Tayyip Erdoğanın 20 senede bu ülke için yaptıklarını hiçmi görmüyorsunuz adam ülkesine ve milletine hizmet etmekten başka ne yaptı?? Ama tabi siz bunları görmeyecek kadar körsünüz ya da size rahatlık battı..

Rahatlık değil,hayat pahalılıği o batan ama neyse.

Akp-MIT militani, S***** G** (Defol) burdan orospu cocugu!

Bana der misin hizbullahcılar neden mecliste? Amacları ne?

3 market arasında mekik dokuyoruz kaliteden filan vazgeçtik karnımızı doyurdugumuza şükrediyoruz. Disarida Kahve içmek filan zaten lüks oldu. Bide mülteciler var işte hangimize sapıklık yapacak diye bekliyoruz. Bunların olmadığı park,okul vb yerler bulup yaşamaya çalışıyoruz. Bide hudapar geliyor bomba gibi gerçekten şükürler olsun. Cumhurbaşkanımız saraylarda yaşasın bayraklar inmez ezanlar dinmez.

Haklısın valla bu millet namkör namkör

Cumhur ittifakına oy verdim gene ona vereceğim tabiki... Umarım ülkemiz chp ve hdpli vicdansızların eline geçmez
Verdiklerinizin vicdanı nerede peki? Ben dibe çekilen bir millet görüyorum. Ekonomisi bitmiş bir milletin selası okunur. Ekonomi ilk 20 bakın diyeceğim ama neyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…