Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Kesinlikle katılıyorum.

Bırakın zafer kazandıklarını sansınlar. Herkesin batık ekonomi karşısında zaten beli bükülmüş durumda, çember daralıyor, her geçen gün daha kötüye gittiğini anlamanız için ekonomist olmanıza gerek yok, cüzdanınız yalan söylemez. Alın ekonomik verileri inceleyin ve bu veriler üzerinden analiz yapan ekonomistlerin yazılarını inceleyin; bunlar uzatmalar. Bir şekilde oradan buradan verilen patlaklar yamayla dikiş tutturulmaya çalışıldı. Artık dikiş tutmadığı zamanları da göreceğiz. Her türlü önümüzde yine bir erken seçim var. Muhaliflere acıyacaklarına gitsinler de markette et reyonunun önünde fiyatları asgari ücrete oranlayıp hâllerine acısınlar.

Reel enflasyonu yansıtmayan verilerle zam belirleniyor. Zamlar ve maaşlar enflasyon karşısında hepten eridiğinde aç kalacaklar. Şimdi yoksul olanlar yarının açları olacak; açlık sınırında olanlar ekmek bulamayacaklar, hırsızlık, cinnet, cinayetler, ev sahibi kiracı kavgaları artacak. Orta direk denen bir şey kalmadı. Batan şirketlerde çalışanlar işlerini kaybedecek, reel işsizlik tavan yapacak, ayakta kör topal kalan şirketler mecbur daha az maliyetli kaçak işçi çalıştırmaya başlayacak. O Suriyelilerle Afganlarla çark dönecek. Çalışanlar açlık ve işsizlik korkusuyla yaşayacaklar.

Yandaş ve mamalananların çakarlı lüks araçlarda kokainlenen veledleri trafikte bunların sucuk gibi tıkıştıkları otobüslere yol verip, hadi fukaralar yol verdim iyisiniz diye dalga geçecek, videoya alıp eğlenecek. Normalde hiçbir vasfı olmayan marka giyimli, koca gözlüklü, jeepli dindar(!) türbanlı bacıları hurma peygamber, soğana vatanı sattınız edebiyatı yaparken, beyaz çaylarını yudumlayıp, Avrupa’dan Amerika’dan bunlara acıyarak bakıp nankörlükle suçlayacak. Herkes hak ettiği şekilde, hak ettiği liderle yönetilir. Oyna devam!

Babacan la Davutoglu nü hiç hazmetmedim.
Bir konuşsak bir konuşsak diyip durdular.
Burada cübbeli sagcilara güvenmeyin mi demek istemiş şimdi.
Aynen öyle demiş. Adam malını biliyor. Bu cübbelinin kominist olması lazım aslında, dinle yönetim politikası farklı şeyler malum

Kendi cehahını iyi tanıyor. Kazıklarlar bizim sağcılar, üçkağıt, Ali Cengiz oyunları, kurnazlıkları öğrenin artık diyor.

Bu arada gerçekten çok merak ettiğim bir şey var 1376 sayfa yazılmış. Fikrini değiştiren tek bir kişi oldu mu? Gören duyan varsa yazarsa sevinirim :)

Hıc bısey anlamadım

Bir de şu "ben oy vermeyeceğim, ya da bundan sonra inadına tayyipe vereceğim" diyen birileri varsa onlara bir fıkra:

"Bir gün bir karga ile bir tilki uçakta yolculuk yapıyorlarmış. karga hostes çağrı ziline basıyor, hostes buyrun ne istemiştiniz diye sorunca hiç ibnelik olsun diye bastım diyor, aynı şekilde 3-4 defa hostesi çağırıyor, her seferinde karga aynı sözü söylüyor.bu durum tilkinin de hoşuna gidiyor, bu sefer zile tilki basıp hostesi çağırıyor, hostes artık çıldırmak üzere ne istiyorsun diye tilkiye soruyor, tilki de hiç ibnelik olsun diye bastım der demez hostes tilkiyi tuttuğu gibi uçaktan dışarı atıyor, ardından da kargayı atıyor, tilki hızla aşağı doğru düşmekte iken karga uçarak yanına gidiyor. tilki kargaya sitem ederek senin yüzünden öleceğim bak başıma ne hal getirdin deyince karga da "madem uçmayı bilmiyorsun ne diye ibnelik yapıyorsun" der.

Bu arada gerçekten çok merak ettiğim bir şey var 1376 sayfa yazılmış. Fikrini değiştiren tek bir kişi oldu mu? Gören duyan varsa yazarsa sevinirim :)
Tabi ki yok belki dışarıdan okuyanlardan fikri değişen olmuştur. Umut fakirin ekmeği

Videonun hepsini izlemedim ama o anlama getirmiş. Bizler hep kazık atarız minvalinde bir şeyler demiş. Kılıçdaroğlu'nun siyasi zekasi işte. Başımıza bela edecek o 34 vekili.

Eğer millet ittifakına katılırsa AKP seçmeni de aynı şekilde düşünecek Sinan Oğan hakkında.

Kurulu düzenleri var yeğen yoksa bilirsin onlar senden benden çok seviyorlar ülkelerini ajdjsnd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…