Kesinlikle katılıyorum.Eğer cumhur ittifakına katılırsa anlayacağız ki sinan oğandan da bir cacık olmaz (kişisel görüşüm, çoğunluk için konuşmuş gibi oldum pardon). Biz bunların ciğerini biliyoruz da siyasiler birbirini bilmiyor mu? Erdoğan bu saatten sonra ne kadar çark etse faydasız hepsinin seçim yatırımı olduğu belli, sinan oğan da bunu biliyor. Bahçelinin söyledikleri ona keza. Kendi kendini imha etmiş olur. Koltuk sevdasına hizbullahın olduğu tarafa geçmemeli. Şu an durması gereken taraf kesinlikle birinin yanı değil gibi görünüyor. Seçmene demokratik bir ülke olmamız için gerekeni yapmayı sizin taldirinize bırakıyorum derse ancak bu saatten sonra benim takdirimi kazanır, yoksa benim gözümde asla oy verilmeyecek adam durumuna düşer.
Bırakın zafer kazandıklarını sansınlar. Herkesin batık ekonomi karşısında zaten beli bükülmüş durumda, çember daralıyor, her geçen gün daha kötüye gittiğini anlamanız için ekonomist olmanıza gerek yok, cüzdanınız yalan söylemez. Alın ekonomik verileri inceleyin ve bu veriler üzerinden analiz yapan ekonomistlerin yazılarını inceleyin; bunlar uzatmalar. Bir şekilde oradan buradan verilen patlaklar yamayla dikiş tutturulmaya çalışıldı. Artık dikiş tutmadığı zamanları da göreceğiz. Her türlü önümüzde yine bir erken seçim var. Muhaliflere acıyacaklarına gitsinler de markette et reyonunun önünde fiyatları asgari ücrete oranlayıp hâllerine acısınlar.çok çok üzülerek söylüyorum ki,benim umudum kalmadı artık.bir tarafta hasta yatağından bile kalkıp,oy vermeye giden reisçiler,diğer tarafta nasıl olsa kaybedeceğiz ya da kazanacağız diye yerinden kıpırdamaya üşenen millet ittifakçılar.
diyelim ki,sinan oğan ikna edildi,yine de yarısı millet ittifakına oy vermez.aradaki farkın kapanması zor gözüküyor.
yine de ne olursa olsun,lütfen oy vermeye gidelim arkadaşlar.vatandaşlık görevimiz.
Babacan la Davutoglu nü hiç hazmetmedim.Teşekkürler "öz dedem" Siyasi zekana hayran kalmamak elde değil.
Aynen öyle demiş. Adam malını biliyor. Bu cübbelinin kominist olması lazım aslında, dinle yönetim politikası farklı şeyler malumBabacan la Davutoglu nü hiç hazmetmedim.
Bir konuşsak bir konuşsak diyip durdular.
Burada cübbeli sagcilara güvenmeyin mi demek istemiş şimdi.
Kendi cehahını iyi tanıyor. Kazıklarlar bizim sağcılar, üçkağıt, Ali Cengiz oyunları, kurnazlıkları öğrenin artık diyor.Babacan la Davutoglu nü hiç hazmetmedim.
Hıc bısey anlamadımBırakın zafer kazandıklarını sansınlar. Herkesin batık ekonomi karşısında zaten beli bükülmüş durumda, çember daralıyor, her geçen gün daha kötüye gittiğini anlamanız için ekonomist olmanıza gerek yok, cüzdanınız yalan söylemez. Alın ekonomik verileri inceleyin ve bu veriler üzerinden analiz yapan ekonomistlerin yazılarını inceleyin; bunlar uzatmalar. Bir şekilde oradan buradan verilen patlaklar yamayla dikiş tutturulmaya çalışıldı. Artık dikiş tutmadığı zamanları da göreceğiz. Her türlü önümüzde yine bir erken seçim var. Muhaliflere acıyacaklarına gitsinler de markette et reyonunun önünde fiyatları asgari ücrete oranlayıp hâllerine acısınlar.
Reel enflasyonu yansıtmayan verilerle zam belirleniyor. Zamlar ve maaşlar enflasyon karşısında hepten eridiğinde aç kalacaklar. Şimdi yoksul olanlar yarının açları olacak; açlık sınırında olanlar ekmek bulamayacaklar, hırsızlık, cinnet, cinayetler, ev sahibi kiracı kavgaları artacak. Orta direk denen bir şey kalmadı. Batan şirketlerde çalışanlar işlerini kaybedecek, reel işsizlik tavan yapacak, ayakta kör topal kalan şirketler mecbur daha az maliyetli kaçak işçi çalıştırmaya başlayacak. O Suriyelilerle Afganlarla çark dönecek. Çalışanlar açlık ve işsizlik korkusuyla yaşayacaklar.
Yandaş ve mamalananların çakarlı lüks araçlarda kokainlenen veledleri trafikte bunların sucuk gibi tıkıştıkları otobüslere yol verip, hadi fukaralar yol verdim iyisiniz diye dalga geçecek, videoya alıp eğlenecek. Normalde hiçbir vasfı olmayan marka giyimli, koca gözlüklü, jeepli dindar(!) türbanlı bacıları hurma peygamber, soğana vatanı sattınız edebiyatı yaparken, beyaz çaylarını yudumlayıp, Avrupa’dan Amerika’dan bunlara acıyarak bakıp nankörlükle suçlayacak. Herkes hak ettiği şekilde, hak ettiği liderle yönetilir. Oyna devam!
bu ne demek ?hurma peygamber
Peygamber döneminde, insanlar uzun zaman yiyecek bulamazdı, sadece hurma yer su içer açlığını bastırırlardı diyerek karşılaştırma yapan bir kitle mevcut.bu ne demek ?
Tabi ki yok belki dışarıdan okuyanlardan fikri değişen olmuştur. Umut fakirin ekmeğiBu arada gerçekten çok merak ettiğim bir şey var1376 sayfa yazılmış. Fikrini değiştiren tek bir kişi oldu mu? Gören duyan varsa yazarsa sevinirim :)
Videonun hepsini izlemedim ama o anlama getirmiş. Bizler hep kazık atarız minvalinde bir şeyler demiş. Kılıçdaroğlu'nun siyasi zekasi işte. Başımıza bela edecek o 34 vekili.Babacan la Davutoglu nü hiç hazmetmedim.
Aynen öyleUmutsuzum ama ne oy vermekten vazgeçerim ne de oyumun peşine düşmekten. Kaybedeceksek de o oylar tek tek sayılacak. Oldu bittiye getirilemeyecek
Eğer millet ittifakına katılırsa AKP seçmeni de aynı şekilde düşünecek Sinan Oğan hakkında.Eğer cumhur ittifakına katılırsa anlayacağız ki sinan oğandan da bir cacık olmaz (kişisel görüşüm, çoğunluk için konuşmuş gibi oldum pardon). Biz bunların ciğerini biliyoruz da siyasiler birbirini bilmiyor mu? Erdoğan bu saatten sonra ne kadar çark etse faydasız hepsinin seçim yatırımı olduğu belli, sinan oğan da bunu biliyor. Bahçelinin söyledikleri ona keza. Kendi kendini imha etmiş olur. Koltuk sevdasına hizbullahın olduğu tarafa geçmemeli. Şu an durması gereken taraf kesinlikle birinin yanı değil gibi görünüyor. Seçmene demokratik bir ülke olmamız için gerekeni yapmayı sizin taldirinize bırakıyorum derse ancak bu saatten sonra benim takdirimi kazanır, yoksa benim gözümde asla oy verilmeyecek adam durumuna düşer.
Kurulu düzenleri var yeğen yoksa bilirsin onlar senden benden çok seviyorlar ülkelerini ajdjsndVatandaşlık görevi olduğu için vatandaşı oldukları ülkeye oy kullanıyorlar. Bence de saçma. Oy kullanmamaları lazım. Oradan memnunsa “düzenini” bozmak istemiyorsa vatandaşlık alsın orada oy kullansın. Yok efendim buranın iktidarından memnunsa gelsin bi zahmet burada yasasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?