Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Kendi kapınızın önünü süpürün sülale devri yaşayan, yuları Rusya’nın elinde olan diktatör Aliyev’in mankurtları, gelmiş iç işlerimize karışıyorlar. Devlet dairelerinizde, sınır kapılarında, havaalanında, hastanelerinizde bile rüşvetsiz adım atılmıyor. Uçaktan inip taksiye binildiği anda ülkemize şükrederdik, biz de iyice size benzedik. Tencere dibi kara seninki benden kara gelmiş yalan dolan bilgilerle bize akıl veriyor. Bir de Misvak paylaşmış, Misvak’ı kâle alana bizim ülkede gülüyorlar. Geçen yine paylaştılar, bunun doğrusu bu dedik, üstlerine bile almıyorlar. Yalanı dolanı hırsızlığı bayrakla ezanla kuru sıkı milliyetçilikle kamufle etme çabası her Türki Cumhuriyet’te var demek ki. Yazık bize.

Mantıklı:)
Yapılır yapılmaz, kaos ya da safsata bilemem ama normal insanlarız.
Elimizde üç kuruş birikim var ve bunu hiçbir riske sokmanın manasının olmadığını düşünüyorum.

Yakamam , 3 kişilik evin elektirik faturası 470 lira gelmis, ampulleri boşa yakmayip tasarruf ediyoruz
Söndürün ampulü
Gidiyor gönlümün efendisi
Durdurun onsuz olamam artık
Yaktığın gururumu
Uzaktan uzağa dayanamam
Hiç kimselere yaramam artık

Geçen sene kpss başvuru ücreti 90 liraydı, bu sene 150 lira ödedim. Yorumunuzla beni aydınlatır mısınız lutfen
Ampulüyle aydınlatsın bence
Gerçi ampul ampullük görevini liyakate uygun olup yapsaydı ülkece karanlığa gomulmezdik gibi gibi.

Siz karanlıkta oturmaya mahkumsunuz ztn
Ev hanımısınız, eğitiminiz yok diplomanız yok, hayat ya bu kocanızın Allah korusun bir kazadır, ölümdür çalışamaması durumunda, siz çalışmak durumunda kaldığınızda, aldığınız asgari ücretle evi geçindirebilecek misiniz? Hani böyle ihtimâlleri düşünüyor musunuz? Asgari ücret yoksulluk sınırı altında ve alım gücümüz çok düşük farkında mısınız? İnsanınıza veya olası bir senaryoda kendinize bunu mu reva görüyorsunuz? Öğretmen maaşlarından haberiniz var mı? Onca yıl okuma, kpss derken, geleceğimizi inşa eden insanların aldıkları maaş reva mı? Okumuş insanların bile sefil olduğu bir ülke burası.

Sende 'işte gelıyor ozel harekat' sarkısındaki özel harekat timi gibisin ya da 'son aKP bükücü' bayılıyorum sana

İş ilanlarında maaş +sgk yazmanın lütuf gibi ayrıcalık sayıldığı ülkede hala neyi tartışıyoruz ben hiç anlayamıyorum ki.
Sanırsın kast sistemi, babadan oğula fakir geçtik fakir yaşayacağız ve ne yaparsak yapalım fakir öleceğiz.
Buna inanan öyle bir kitle var!

Siz karanlıkta oturmaya mahkumsunuz ztn
Peki aynı ülke ıcerısınde aynı seylere maruz kalarak biz karanlıkta oturmaya MAHKUM BIRAKILMIŞKEN sizi aydınlatan değirmenin suyu nereden geliyor gülüm balım çiçeğim

Eşşek gibi çalışıp hak ettiğimiz sigorta ile hastaneye gidebiliyoruz diye sabah akşam şükür de etmemiz bekleniyor mesela, nankör oluyoruz.

Sorguladıgın seye bak
Oy verdikleri parti kazNınca hudapar gelip eşi ölen kadınları sahıplendırecek ya 2.3.4 eş olarak
Niye aç kalsın sende aman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…