Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Gece cumhurbaskanlig sözcülüğü den açıklama yapıldı bütün konularda anlaştık Sinan bey gerekli açıklama yapacak dendi. 4 saat sonra tweet silindi bişey anlamadım kuvvet ihtimalle Sinan ogan hiçbir taraf olmuycak açıklamalardan bunu anliyorum

Sinan Ogan ümit özdag aklara yanaşmaz ki iyi de

İnsanlarımız çünkü yerin dibine girmeye bayiliyordurda ondan hayat mükemmel ya dahada mükemmellik için sanirim

Siz karanlıkta oturmaya mahkumsunuz ztn
Şu an dur demeye çalışanların büyük çoğunluğu bu ülkenin aydın kesimi, karanlıkta kalanların sürüklediği karanlığı durdurmaya çalışıyor. Tabi sizin gözünüz alıştığı için karanlığın farkı da bile değilsiniz.

Ben buna bir süre gülerim 21 senedir seçmenini çantada keklik olarak görüp de yaptığı onca şeye rağmen gerçekten çantada keklik olan bilin bakalım kim?
Biz hiç olmazsa yirmi yıldır kazanan adamın peşindeyiz,sizin gibi yenilgisinin sayısını hatırlayamadığımız bir liderimiz yok şükür...

Sinan Ogan ümit özdag aklara yanaşmaz ki iyi de
Canım tweet silinmiş gece uyumamistim saat bire geliyordu şok olmuştum yattım sabah kalk5im tweet silinmiş ben ne yaşıyorum yarabbim dedim sanırım MHP ikna edilemedi bari ikna edilseydi öyle tweet atilsaydi kafam yeminle çorba oldu

Bu kafada giderlerse yakinda turkiye ye gezmeye dahi gelemeyecekler.. türkiye ya bi iç savasa gidecek ya suriye olacak.. bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılıgı bıraksinlar bugünü degil yarını da degil ileriyi düşünsünler.. birgün geri dönmek zorunda kalsalar, tatile de gelseler sadece dönebilecekleri bir vatan bıraksınlar kendilerine.. bu kafa kendilerine de zarar verecek.. çünkü bu kafayla birgün dönecekleri bir vatan bırakmadıkları gibi kendilerine bulundukları ulkede ikinci sınıf vatandaş olarak ayrımcılıga illa ki maruz kalalacagı bır ömür gecirmek zorunda kalacaklar.. bulundukları ülkenin yönetimine ırkçı bir lider gelecegi ihtimalini de göz ardı etmesinler..

Sen buradaki malum zihniyete aldanma arkadaşım,biz Erdoğan ı çok seviyoruz,yaptıklarını takdir ediyoruz.Buradakiler musluktan bal da akıtsa Erdoğan kendilerine başka kılıf bulur.Siz de iyiki varsınız ,dua edin ülkemize yeter...

Biz hiç olmazsa yirmi yıldır kazanan adamın peşindeyiz,sizin gibi yenilgisinin sayısını hatırlayamadığımız bir liderimiz yok şükür...
Buna güce tapmak denir işte :) biz sorgulayan insanlarız en büyük banknotunla et alamıyorsun daha kalkmış kazanan adamın peşindeyiz diyorsun sizin gibiler olduğu sürece 50 yıl da kazanır.

Buna güce tapmak denir işte :) biz sorgulayan insanlarız en büyük banknotunla et alamıyorsun daha kalkmış kazanan adamın peşindeyiz diyorsun sizin gibiler olduğu sürece 50 yıl da kazanır.
Önce ortaklarınıza verdiğiniz kırk vekili sorgulayın,hiç duymadım mesela,hesap sorduğunuzu...

Ben kaçırmışım onu bak.

Kendimizinkiyle savaştığımız yetmiyor elinkiyle de cebelleşeceğiz yani, oldu canım var mı başka dertleri.

Secimden sonra yuzde yüz olacakların sinyali

Ben de sabah taradım twiterı hiçbir açıklama yok oğandan da zafer partisinden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…