Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Eşşek gibi çalışıp hak ettiğimiz sigorta ile hastaneye gidebiliyoruz diye sabah akşam şükür de etmemiz bekleniyor mesela, nankör oluyoruz.
O da ölmeyelim diye işte, ölürsek çark dönmez.
Ölmeyecek kadar hak, ölmeyecek kadar sağlık, ölmeyecek kadar gıda vs.
Her şeyden bir gıdım aldığımız için ya o gıdımı da keserler diye tir tir titreyip, Allah zeval vermesin diye dualar etmemiz lazım.
Yazarken bana en üst düzeyde otosansür geliştirtmiş düzenin elini ayağını öpmemiz lazım!

GEREKEN CEVABI SANDIKTA VERECEĞİZ INŞALLAH
Cunku kendi fikrin yok ki
Kendi fikrin yok
Başındaki şahıs gibi prompterden filan okuman lazım bize cevap verebilmek için

Oyle haybeye oy kullanıyorsun ordan buradan duyduğunla

Kısa yazacağım. Azerbaycandan gördüğünle gerçek aynı değil. Yaşamadığın şeye yorum yapma. Ülke bizim karar bizim. Bu adam kalırsa yaşanacakları siz de oradan izleyeceksiniz. Ülke çöküyor. İş bilez akrabalarını doldurdukları bürokrasi, üniversiteler çöküyor. Gidin ötede oynayın, haddinize değil bu söyledikleriniz.

Oyle diyemezsin! Kendin ıcın ulken ıcın demokrasi isteyip kk yı savunurken kalkıp da onun fikrini soyleme ozgurlugune karısamazsın tamam mı! Cok ıronıksin.

Cıkcıkcık.

Buna benzer bı savunma almıştık gecmiş sayfalarda

Mantıklı:)
Yapılır yapılmaz, kaos ya da safsata bilemem ama normal insanlarız.
Elimizde üç kuruş birikim var ve bunu hiçbir riske sokmanın manasının olmadığını düşünüyorum.
Teşekkur ederim.. yarin ne olacagi belirsiz.. bankalarin ne yapacagi belirsiz. Insanlar kendi paralarıni almakta bile zorluk çekebilirler

28 mayıs ta gitsinler mi kalsınlar mı diye referandum var işte.
Niye çok rahatlar?
Nedeni belli
Tabi canım bu ulkede yıllarca vergisini odeyen çalışıp üretime katkı saglayan biz bizim atamız vatan toptrakarıni koruyan kolluyan atalar bizim degil onların atası.. kendimi başka bir ülkede yaşayan multeci simulasyonunda hissetmeye başladım.. komediye bak

Herkes çekiyor şu anda, arkadaş banlı, geç cevap verir. Burada çektiğini yazan çok insan oldu. Öneriler bu doğrultuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…