Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Yazdıklarınızın iki üç satırını okudum.
Sanırım asimile olmuşsunuz.
Kilicdaroglu Oğuz Turklerindendir.
Kaç defa çıkıp erdogana da ve bahçeliye de gel hepimizin soyu sopu araştırılsın demiştir.
Okunan devlet arsivindendir.

Emekli ilaç katılım payına %60
Muayene katılım payına %70 zam gelmiş

Umarım ben yanlış okumuşumdur bu da burda dursun
Nerede yazıyor ASSOSyal, baktım göremedim ben. Tam seçim zamanı neden zam yapsınlar ki?
2 keredir eczaneden 10 ve 15 TL çıktı ücret. O da malum emekli oldu eşim EYT den,aylığından kesilecek. Malum emekliler daha az ödüyor ilaç parası.

Biz hiç olmazsa yirmi yıldır kazanan adamın peşindeyiz,sizin gibi yenilgisinin sayısını hatırlayamadığımız bir liderimiz yok şükür...
Futbol takımı mı bu ya, tencerenden yemeğin eksiliyorsa başındakini gönderirsin, demokrasinin kuralı budur, siz ülkenin değil tuttuğunuz takımın kazanmasının derdindesiniz, bu zihniyet ancak kendini imha eder. Bizim sayemizde karun gibi yaşıyor yıllardır, 7 sülalesini zengin etti, gitsin keyfini sürsün biz de başka insanlar görüp eleştirelim.

Herkes çekiyor şu anda, arkadaş banlı, geç cevap verir. Burada çektiğini yazan çok insan oldu. Öneriler bu doğrultuda
Çok teşekkurler.. dedigim gibi mantıklı olan bu her ne kadar devlet bankası da olsa sıkıntı yasamak istemem.. kenarda altin olarak durmasi daha mantıklı.. zaten alırken zarar edecegim salak gibi kiymeti kalmayan tl olarak tuttuk bankada daha kotu senaryoyla ugrasmim bari

Önce ortaklarınıza verdiğiniz kırk vekili sorgulayın,hiç duymadım mesela,hesap sorduğunuzu...
Bunun hesabını sormaya gerek yok şu an, birlikte hareket edip demokratik bir ülke kurmak hedefiyle çıktılar. İnşallah başarılı olacaklar. Olmazlarsa zaten kimin kaç millet vekili olduğunun bir anlamı yok.

Herkes istediğine oy verir herpartideki arkadaşlara büyük saygım var.MODİNAS canım saygım var sana sayın Cumhurbaşkanımızın 21 yıldır yaptığı güzel şeyler var takdirde ediyorum canım bende ak Parti'ye oy verenlerden idim hep diğer arkadaşlara saygılı sevgiyle karşıladım fakat taki PKK damgası yiyene kadar .canım o videolar montaj CHP'liler PKK li deil HDP yi zamanında meclise diğer partiler sokmadiki önce akp kabul etti. 5 sene önce belediye seçimlerinde TRT'de Osman Karayılan AKP'ye Binali beye oy istedi hatırladı mi. Nezaman İstanbul kaybedildi oklar CHP ye ve diğer partilere PKK'lı ya döndü.bisey söyleyeyim mi Kılıçdaroğlu'na suikast yapıldı PKK kılar biz yaptık dediler bu da unutulmasın.ben 16 yaşında teyzemlerde kalıyordum teyzemin bebeği olmuştu. Siirt'te polis lojmanlarında kalırken binayı taradılar taciz atesi hepimiz içindeydik yan lojmandaki emniyet müdürü şehit oldu. Teyzemin kucağında bebek polis lojmanlarında çığlık çığlığa düşün 15 günlük bebek.ki o zaman güya hükümetle ateskeslik antlaşması yapılmıştı.hic unutmuyorum sence terörü yaşamış biri PKK li mi oluyoruz mantıklı düşününce ne dersin. teyzemin eşi şehit polis teyzem CHP ye oy veriyor PKK li mi sence teyzem. Büyük kuzenim astsubay CHP li bu asker PKK kimi sence.

Biz hiç olmazsa yirmi yıldır kazanan adamın peşindeyiz,sizin gibi yenilgisinin sayısını hatırlayamadığımız bir liderimiz yok şükür...
Sen hiç iyi adamların bu kadar iktidarda durduğunu gördün mü? Hepsi bir şekilde öldürüldü,biraz sorgulayın ya bu adam bu kadar süre nasıl iktidar da kalmış, diğer gelenler neden kalamamış ne yapmışlar da öldürülmüş, ne istemişler de kabul edilmemiş? Elde telefon pıt pıt saçma yerlere gireceğinize birazda sorgulayın, araştırın, at gözlüğünüzü çıkarın lütfen rica ediyorum... Savunduğunuz kişiyi doğru bir şekilde araştırmış biri olarak delilli savunun, size savunmayında demiyorum ama böyle savunma kabul edilemez.

Bende bi video gördüm ogan ve ince millet ittifakını destekliyordu, dogrulugunu bılmıyorum ama ıns oyledır

RTE YAKIN IŞIKLARI ADAM GELİYOR ❣
Rte’in ortakları o profiline yazdığın cümleyi her yerden sıldırmek istiyo haberin olsun. Ama tabii sen daha çok vatanseversindir, biz kimiz ki senin yanında. Bayrak inmeeeez ezan susmaaaaz vatan bölünmeeeeez

İkinci turdan sonra aynı iktidarın kazanması halinde dolar hiç olmadığı kadar pahalı olacak, bunu öngören kendi seçmenleri de dahil nakitlerini dövize çeviriyor. Bankaların nakit sıkıntısı bu yüzden.

Twitter da ve Facebook paylaşımında gördüm nazom. Haber içeriği olarak arattım bende bulamadım. İnş doğru değildir. 10 15 çıkıyorsa yine iyi çünkü ben babannemin ilaçlarına daha yüksek ücret veriyorum eczanede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…