Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bebisin hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla dolu gelsin insallahh

Biz hiç olmazsa yirmi yıldır kazanan adamın peşindeyiz,sizin gibi yenilgisinin sayısını hatırlayamadığımız bir liderimiz yok şükür...
bir de bununla övünüyor musunuz?pes doğrusu.ta başından beri yazıyoruz.halk muhalefet demektir,sorgulamaktır,yapılan yanlışlara dur demektir.inanın chp seçilip başa gelse buradaki büyük bir çoğunluk yine muhalefet ederdi.
bizim sorunumuz,akp ya da chp değil.ülkenin bekaası.ülke elden gidiyor,uyanın artık.

Önce ortaklarınıza verdiğiniz kırk vekili sorgulayın,hiç duymadım mesela,hesap sorduğunuzu...
Siz bizim vekilleri bırakın da “aşı olmazsanız kuyruğunuz çıkar” diyen adamı meclise nasıl soktunuz la?

GEREKEN CEVABI SANDIKTA VERECEĞİZ INŞALLAH
Ayrıca merak ediyorum mesele kimin kazanıp kimin kaybedeceği değil ki,siz bu ülkede yaşamıyor musunuz? Sandıkta cevap verince ülkeyi mi terk edeceksiniz ? Herkesin temennisi daha rahat şartlarda yaşamak, ay sonunu düşünmemek, ilaç alırken yine zam mı geldi acaba diye düşünmemek. Siz soğanı 20 liraya almıyor musunuz? Bezelyeyi 30 liraya almıyor musunuz? Fiyatlar için aaa muhteşem diyebiliyor musunuz? Gelecek kayginiz yok mu? Çocuğunuz için endişeli değil misiniz? Mutlu musunuz?

Tebrik ederim saglıkla gelsin inşallah

Olur mu canım görüntüye gerek mi var. Çıkardıkları vekillerden de kkya gelen oylardan da belli. Demekki hdpyi değil chpyi destekleyen seçmen de var. Doğu güneydoğu dediğin de paket oy değil ki, farklı farklı insan var.

Ay yanlış anlamışım galiba ben, yeşil sol partinin cumhurbaşkanı adayı yok ki ona versinler

Bence Sinan Ogan
Kimi desteklerse seçmeni sorgusuz sualsiz ona oy vermeyecek .
Acaba hangi ideolojisi cumhur İttifakı ile örtüşüyor?
Eki Görüntüle 3250302
Şu an tarafsız kalmasının kendi yararına olduğunu düşünüyorum. İleride koltuk için kimseye yanaşmadım deme yüzü olmalı ki oy alabilsin

İşte kime vercen onu merak ediyorum beni ılgılendırmemekle bırlıkte

Karabiber, erdogan olmazsa ülkemiz Amerikanın Fransızın Almanın eline mi kalacak?Erdogan mi engelliyor bunu? Rahip Brunsonu neden verdi?Güleni neden alamıyor? Koskoca dünya lideri bunu neden yapamıyor?

Elbette CHP yi destekleyende var ama gerçekçi olalım çoğu kişi hdp için oyunu chpye verdi, CHP kendi adına aldığı oy çok az.

O degıl de canımı revani cektirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…