Bebisin hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla dolu gelsin insallahhŞurada mülteciyle muhacirin aynı anlama gelmediğini açıklıycam diye sitedeki ilk banımı yedimson zamanlarda burda takıla takıla sinirden regl olamıyorum derken hamile olduğumu öğrendim seküler politik bebe loading..
O mvli logosuBazı yerlerde haritalara bakıldığında yeşil solparti kendi logosu var
Aynen öyleHdpnin meclis içinde chp adı altında vekili yok bildiğim kadarıyla, eski hdpliler var evet ama onlar yer değiştirmeyecek. Kendi vekillerini kendileri yeşil sol parti olarak çıkardılar zaten.
bir de bununla övünüyor musunuz?pes doğrusu.ta başından beri yazıyoruz.halk muhalefet demektir,sorgulamaktır,yapılan yanlışlara dur demektir.inanın chp seçilip başa gelse buradaki büyük bir çoğunluk yine muhalefet ederdi.Biz hiç olmazsa yirmi yıldır kazanan adamın peşindeyiz,sizin gibi yenilgisinin sayısını hatırlayamadığımız bir liderimiz yok şükür...
Bence de alacakları cevaplardan fazlaca korkmuşlar. Başlarındaki gibiNiye?
Yuzlesmekten bu kadar mi korkuyorsunuz?
Siz bizim vekilleri bırakın da “aşı olmazsanız kuyruğunuz çıkar” diyen adamı meclise nasıl soktunuz la?Önce ortaklarınıza verdiğiniz kırk vekili sorgulayın,hiç duymadım mesela,hesap sorduğunuzu...
Ayrıca merak ediyorumGEREKEN CEVABI SANDIKTA VERECEĞİZ INŞALLAH
Tebrik ederim saglıkla gelsin inşallahŞurada mülteciyle muhacirin aynı anlama gelmediğini açıklıycam diye sitedeki ilk banımı yedimson zamanlarda burda takıla takıla sinirden regl olamıyorum derken hamile olduğumu öğrendim seküler politik bebe loading..
Siz bizim vekilleri bırakın da “aşı olmazsanız kuyruğunuz çıkar” diyen adamı meclise nasıl soktunuz la?
Olur mu canım görüntüye gerek mi var. Çıkardıkları vekillerden de kkya gelen oylardan da belli. Demekki hdpyi değil chpyi destekleyen seçmen de var. Doğu güneydoğu dediğin de paket oy değil ki, farklı farklı insan var.Evet doğru ama bunların hepsi yapılırken CHP partisinin alt şemasında diziliydi chpye oyunu kullanmış biri yeşil sol paritiye(mv) oy kullanırken görüntüleri mevcut. Cumhur başkanı yeşil sol partiye oy verip millet vekiline de yeşil sol partiye oy verirken bir görüntü mevcut değil. Umarım anlatabilmişimdir.
Teşekkür ederimTebrik ederim saglıkla gelsin inşallah
Ay yanlış anlamışım galiba ben, yeşil sol partinin cumhurbaşkanı adayı yok ki ona versinlerEvet doğru ama bunların hepsi yapılırken CHP partisinin alt şemasında diziliydi chpye oyunu kullanmış biri yeşil sol paritiye(mv) oy kullanırken görüntüleri mevcut. Cumhur başkanı yeşil sol partiye oy verip millet vekiline de yeşil sol partiye oy verirken bir görüntü mevcut değil. Umarım anlatabilmişimdir.
Şu an tarafsız kalmasının kendi yararına olduğunu düşünüyorum. İleride koltuk için kimseye yanaşmadım deme yüzü olmalı ki oy alabilsinBence Sinan Ogan
Kimi desteklerse seçmeni sorgusuz sualsiz ona oy vermeyecek .
Acaba hangi ideolojisi cumhur İttifakı ile örtüşüyor?
Eki Görüntüle 3250302
İşte kime vercenHepsi büyük bir tehlike benim için,ne akpnin yanındaki savunurum ne de CHP nin ben mültecilerin gitmesi tarafındayım, daha kavga dövüşsüz seçim olsun isterim fakat üstüne düşünülecek çok konu var kötünün iyisi diyerek vericez oyumuzu yapacak birşey yok
Ah zavallı kocam, kayın ailesi aynen selenaTeşekkür ederimumarım selanayla dünür falan olmam
Karabiber, erdogan olmazsa ülkemiz Amerikanın Fransızın Almanın eline mi kalacak?Erdogan mi engelliyor bunu? Rahip Brunsonu neden verdi?Güleni neden alamıyor? Koskoca dünya lideri bunu neden yapamıyor?Umut hanım iyi ki varsınız, Azerbaycan ve Türkiye 2 devlet 1 milletiz sizin üzüntünüz bizim üzüntümüz sizin derdiniz bizim derdimizdir öyle bilir öyle inanırım, burada size karşı yazılan bir çok yorumdan dolayı ben utandım soylediklerinize tamamen katılıyorum, Recep Tayyip Erdoğan ı 2002 yılından buyana takip ederim benim için yeri doldurulmaz, ülkemizin milletimizin gecelecegi için gecesini gündüzüne katan dur durak bilmeyen büyük bir lider, her seçimde böyle bir lidere oy verdiğim için gurur duydum 28 Mayıs'ta yine yeniden Recep Tayyip Erdoğan a oy verecem çünkü ülkemin geleceğini PKK nın, Amerika'nın, Fransızın, almanın eline bırakmak istemiyor işin ehli büyük lider Recep Tayyip Erdoğan ile devam diyorum
Yazdıklarınızın iki üç satırını okudum.
Sanırım asimile olmuşsunuz.
Kilicdaroglu Oğuz Turklerindendir.
Kaç defa çıkıp erdogana da ve bahçeliye de gel hepimizin soyu sopu araştırılsın demiştir.
Okunan devlet arsivindendir.
Elbette CHP yi destekleyende var ama gerçekçi olalım çoğu kişi hdp için oyunu chpye verdi, CHP kendi adına aldığı oy çok az.Olur mu canım görüntüye gerek mi var. Çıkardıkları vekillerden de kkya gelen oylardan da belli. Demekki hdpyi değil chpyi destekleyen seçmen de var. Doğu güneydoğu dediğin de paket oy değil ki, farklı farklı insan var.
O degıl de canımı revani cektirdinModinas son bişey daha söyleyeyim asker ailesinde ve öğretmen bir ailede yetiştim tekrar soruyorum 4 kuzenim asker rütbeli amcam albay CHP'li hepsi sence hepsi PKK kimi oluyor ne dersin buna. Ayrıca dinsiz imansız dendi sence revani. 5 vakit namaz kiliyorum dinsizmiyim sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?