- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.091
- 1.123
İktidarı yıkmadan güzel bir türkiye mümkün değil, iki seçim arası bile peşkeşler devam ediyor. Hizbullah şu an çok minik olabilir ama mantar gibi çoğalacaklar, ipsiz sapsız gezen afganlar zaten bu duruma aşina olduğundan şekere giden karınca gibi yapışacak etrafına. İktidarın yanında olduklarından çok da kolay olacak bu, bence çok büyük tehlike oluşturuyor. Karar tabi ki sizin ama çok iyi düşünün lütfen. Görmediğiniz hafife aldığınız düşman, gördüğünüz hamlesini bişdiğinizden çok daha tehlikelidir, çünkü hazırlıksızsınızdır.Düşünceniz saygım sonsuz ilk önce bunu söylemek isterim fakat tabloya baktığım zaman bana tehlike oluşturacak tek kişi hdpliler oldu, doğu tarafa baktığım zaman Mardin olsun, Şırnak olsun.. Hepsini CHP aldı yani HDP. Diğer tarafa bakıyorum Hizbullaha oy veren %0,03 dür o kadar bile değil. Yani bu adamlar hdp kadar bize zarar veremez.(akpi sarf dışı bırakıyorum) Keşke ama keşke akp Hizbullahı yanına almasaydı oldu, CHP keşke ama keşke hdplilerle birlik olmasaydı bizim asıl tehlikemiz CHP değil hdpdir. CHP iktidarı yıkmayı amaçladığı için zaten birlik oldu tek başına girseydi %20 oy alabilirdi ve iktidarı yıkmaya yakalamazdı bile bunu bildiği için zaten birlik oldu demek istediğim iktidarı yıkmak değil de gerçekten güzel bir gelecek için kendi başına bu yarışa girseydi ve kazanamaysı gerçekten helal olsunu mu kendimce alırdı. O yüzden tarafım yok tamamen objektif bir yorum yapıyorum kimseyi kötülemek değil amacım.
Bilalden olmaz, bu damada verecek.Orada yönetim babadan oğula geçiyor,ben Bilal oğlanın ülkemi yönetmesi ihtimalini bile düşünmek istemiyorum.
Sağlıkla gelsin inşallahŞurada mülteciyle muhacirin aynı anlama gelmediğini açıklıycam diye sitedeki ilk banımı yedimson zamanlarda burda takıla takıla sinirden regl olamıyorum derken hamile olduğumu öğrendim seküler politik bebe loading..
Kesinlikle katılıyorum size sonuna kadar.. Bunların buradan gitmeleri şart bizi bitirenlerde bunlar zaten bugün bursadan bile hdp oyu çıkıyorsa sonumuzu düşünemiyorum bile.Sığınmacı sayımız çok fazla.
Doğum sayıları bizi 3e katlıyor.
Ben ilerisi için iyi görmüyorum bu durumu.
Çıkıp Akşener’e karşılık küfürlü video çekip gitmiyoruz burası bizim diyebiliyorlar mesela.
Ben yediremiyorum bunu
Ay buraya babacım saat kaç şarkısını koymak istedim şimdi ama banlanır mıyım? İyice azaldık, gidenler bari dönsün öyle gideyim. Şimdi olmazBibicim da bibicim.Sifirci Bilal.
Silinmiş tweet canimBen de sabah taradım twiterı hiçbir açıklama yok oğandan da zafer partisinden de
Aman koyma bosverAy buraya babacım saat kaç şarkısını koymak istedim şimdi ama banlanır mıyım? İyice azaldık, gidenler bari dönsün öyle gideyim. Şimdi olmaz
Teşekkür ederimTebrik ederim, maşallah aylardır seçim telaşı derken boş da durmamışız. Bir ben kaldım doğurmayan herhâlde, 2023 planlamıştım, bunların gitmemesini bahane edip yine doğurmayacağım sanırım
Doğurmamı isteyen sandığa gitsin.
Ben bulamadım valla baktım arattım bulamadımCHP de terörist nerede?
Hepsi büyük bir tehlike benim için,ne akpnin yanındaki savunurum ne de CHP nin ben mültecilerin gitmesi tarafındayım, daha kavga dövüşsüz seçim olsun isterim fakat üstüne düşünülecek çok konu var kötünün iyisi diyerek vericez oyumuzu yapacak birşey yokİktidarı yıkmadan güzel bir türkiye mümkün değil, iki seçim arası bile peşkeşler devam ediyor. Hizbullah şu an çok minik olabilir ama mantar gibi çoğalacaklar, ipsiz sapsız gezen afganlar zaten bu duruma aşina olduğundan şekere giden karınca gibi yapışacak etrafına. İktidarın yanında olduklarından çok da kolay olacak bu, bence çok büyük tehlike oluşturuyor. Karar tabi ki sizin ama çok iyi düşünün lütfen. Görmediğiniz hafife aldığınız düşman, gördüğünüz hamlesini bişdiğinizden çok daha tehlikelidir, çünkü hazırlıksızsınızdır.
Hdpnin meclis içinde chp adı altında vekili yok bildiğim kadarıyla, eski hdpliler var evet ama onlar yer değiştirmeyecek. Kendi vekillerini kendileri yeşil sol parti olarak çıkardılar zaten.Millet vekili görünse ne görünmese ne işte bundan bahsediyorum adamlar zaten vekil çıkarmak istediler başka nasıl çıkarabilirlerdi? Hem görüntü önemli diyorsunuz hemde vekil diyorsunuz anlamadım valla
Var.Oy verme konusunda destek olacağızla birlikteyizin arasında dağlar kadar fark yok maalesef
Bebeğin hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah.Teşekkür ederimişte sandığa gitmek için bir sebep daha! Oy vermeyeceğim dediklerinde içimde performans ödevi öncesi son gece kartonsuzluğu hissi uyanıyor lütfen ama lütfen sandığa gidelim geleceğimiz için
Bazı yerlerde haritalara bakıldığında yeşil solparti kendi logosu varDemesi önemli değil tabloya bakıldığında doğu tarafı CHP görünüyorneden yeşil sol parti görünmüyor?
Hdp oyuyla ne alakası var onların.Kesinlikle katılıyorum size sonuna kadar.. Bunların buradan gitmeleri şart bizi bitirenlerde bunlar zaten bugün bursadan bile hdp oyu çıkıyorsa sonumuzu düşünemiyorum bile.
Bende gitmeleri taraftarıyım.
Sağlıkla gelsin inşallah, aydınlık günlereŞurada mülteciyle muhacirin aynı anlama gelmediğini açıklıycam diye sitedeki ilk banımı yedimson zamanlarda burda takıla takıla sinirden regl olamıyorum derken hamile olduğumu öğrendim seküler politik bebe loading..
Evet doğru ama bunların hepsi yapılırken CHP partisinin alt şemasında diziliydi chpye oyunu kullanmış biri yeşil sol paritiye(mv) oy kullanırken görüntüleri mevcut. Cumhur başkanı yeşil sol partiye oy verip millet vekiline de yeşil sol partiye oy verirken bir görüntü mevcut değil. Umarım anlatabilmişimdir.Hdpnin meclis içinde chp adı altında vekili yok bildiğim kadarıyla, eski hdpliler var evet ama onlar yer değiştirmeyecek. Kendi vekillerini kendileri yeşil sol parti olarak çıkardılar zaten.
Teşekkür ederimBebeğin hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah.
Benim de bugün kızımın yedinci yaş günü
Ben oyumu hem senin bebeğin, hem benim tatlı kızım ve önce tüm kız çocukları ve sonra erkek çocuklarımız için vereceğim.
Tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?