Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İktidarı yıkmadan güzel bir türkiye mümkün değil, iki seçim arası bile peşkeşler devam ediyor. Hizbullah şu an çok minik olabilir ama mantar gibi çoğalacaklar, ipsiz sapsız gezen afganlar zaten bu duruma aşina olduğundan şekere giden karınca gibi yapışacak etrafına. İktidarın yanında olduklarından çok da kolay olacak bu, bence çok büyük tehlike oluşturuyor. Karar tabi ki sizin ama çok iyi düşünün lütfen. Görmediğiniz hafife aldığınız düşman, gördüğünüz hamlesini bişdiğinizden çok daha tehlikelidir, çünkü hazırlıksızsınızdır.

Kesinlikle katılıyorum size sonuna kadar.. Bunların buradan gitmeleri şart bizi bitirenlerde bunlar zaten bugün bursadan bile hdp oyu çıkıyorsa sonumuzu düşünemiyorum bile.

Bende gitmeleri taraftarıyım.

Teşekkür ederim işte sandığa gitmek için bir sebep daha! Oy vermeyeceğim dediklerinde içimde performans ödevi öncesi son gece kartonsuzluğu hissi uyanıyor lütfen ama lütfen sandığa gidelim geleceğimiz için

Hepsi büyük bir tehlike benim için,ne akpnin yanındaki savunurum ne de CHP nin ben mültecilerin gitmesi tarafındayım, daha kavga dövüşsüz seçim olsun isterim fakat üstüne düşünülecek çok konu var kötünün iyisi diyerek vericez oyumuzu yapacak birşey yok

Millet vekili görünse ne görünmese ne işte bundan bahsediyorum adamlar zaten vekil çıkarmak istediler başka nasıl çıkarabilirlerdi? Hem görüntü önemli diyorsunuz hemde vekil diyorsunuz anlamadım valla
Hdpnin meclis içinde chp adı altında vekili yok bildiğim kadarıyla, eski hdpliler var evet ama onlar yer değiştirmeyecek. Kendi vekillerini kendileri yeşil sol parti olarak çıkardılar zaten.

Bebeğin hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah.
Benim de bugün kızımın yedinci yaş günü
Ben oyumu hem senin bebeğin, hem benim tatlı kızım ve önce tüm kız çocukları ve sonra erkek çocuklarımız için vereceğim.

Kesinlikle katılıyorum size sonuna kadar.. Bunların buradan gitmeleri şart bizi bitirenlerde bunlar zaten bugün bursadan bile hdp oyu çıkıyorsa sonumuzu düşünemiyorum bile.

Bende gitmeleri taraftarıyım.
Hdp oyuyla ne alakası var onların.
Çıkıp kutladılar ya seçimi kime verdikleri belli değil mi?

Sağlıkla gelsin inşallah, aydınlık günlere

Hdpnin meclis içinde chp adı altında vekili yok bildiğim kadarıyla, eski hdpliler var evet ama onlar yer değiştirmeyecek. Kendi vekillerini kendileri yeşil sol parti olarak çıkardılar zaten.
Evet doğru ama bunların hepsi yapılırken CHP partisinin alt şemasında diziliydi chpye oyunu kullanmış biri yeşil sol paritiye(mv) oy kullanırken görüntüleri mevcut. Cumhur başkanı yeşil sol partiye oy verip millet vekiline de yeşil sol partiye oy verirken bir görüntü mevcut değil. Umarım anlatabilmişimdir.

Teşekkür ederim kızının doğum günü kutlu olsun hayalleri geleceği olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…