Evet burda sonuna kadar haklısın. Direk birliktede olsalar çıkarttığı mv az isticek olan şeylerin 300 mv onayından geçip daha sonra iktidara geliyor yani ne isterseler istesinler direk yanında bulunması birşeyi ifade etmiyor.Cumhur ittifakı,hudapar ile resmen ve alenen birlikte ama.Yesil sola gelince,senelerdir meclisteler zaten.
Hayirli,uğurlu olsun bebisin canımŞurada mülteciyle muhacirin aynı anlama gelmediğini açıklıycam diye sitedeki ilk banımı yedimson zamanlarda burda takıla takıla sinirden regl olamıyorum derken hamile olduğumu öğrendim seküler politik bebe loading..
18.30da Trtsporda diye biliyorum ama kanal konusunda emin değilim:)Ay iyiki haber verdinhangi kanal saat kacta izlemek istiyorumm
Bakanlık teklif edip anlaşırlarsa olası bir ihtimal.Dün açıklamış herhalde. Tam da Sinan Oğan ile görüşüldüğü gün. Acaba yerine Sinan Oğan veya Ümit Özdağ falan mı gelecek veya Onların ekibinden?Sanki öyle bir his doğdu içime bunu okuyunca.
Yeşil sol parti yani hdp yeni mi girdi meclisePeki yeşil sol parti kaç mv çıkarmış hüpar kaç mv çıkarmış? Tehlike nerde siz bana söyleyin
Hani nerde düşünce özgürlüğü buna da mı karışır oldunuzSayıları ikimiz de biliyoruzdur.
Ama biri ittifakın içinde ve yemin bile etmek istemiyor yemini beğenmediği için.
Diğeri öyle değil.
Herkes yazmakta özgür ama oy vermeyecek birine göre fazla yazıyorsunuz.
Anlamadım orasını
Baban oğula nesil bu Aliyevler, babası darbeyle geldi, saltanat sürdürüyorlar. Ülke rüşvet ve yolsuzluktan önünü göremiyor, orada da muhalifler hapiste, ne kadar tanıdık değil mi? Adamın konuşmasını dinledim, evlere şenlik, çingene çeribaşı gibi, it, domuz, k*yduk mu, ne oldu gördün eb*nin örekesini tarzı konuşmalarıyla devlet erkanına yakışmayan üslupla konuşuyor;ama bizim Erdoğan destekçilerine hitap eden tarzıyla çok beğeniliyor. Atatürk gibi düşmanın bile saygı duyduğu bir lider nereye, bunlar nereye? Azerbaycan'ın refahı için Karabağ’ı geri alabilmek kadar bu diktatör herif ve devletin üstüne çöken ailesinden kurtulması da çok önemli ve elzemArkadaşlar gelen birtakım haberlere göre Aliyev Erdoğan ile ballı anlaşmalarına helal gelecek korkusu ile muhalif kısma, Kılıçdaroğluna savaş açmış.
Sosyal medyada, özellikle YouTube yorumlarında muhalefet aleyhine yorum yapan çok Azeri hesap var.
Bunu da yeni görüyorum.
Daha önce Erdoğan diye Cigiran değil, dikkat edin siz de Erdoğan'ı kendi başınıza bizim Aliyev gibi dolamayin diyen azeriler vardi.
Ne oldu ise seçimin ikinci tura kalması ile oldu.
Her yerden pıtrak gibi çıkar oldular.
Baksanıza, Ergenekon destanı gibi yazıyorlar.
Ya kanka, kim okur ya o propaganda yazılarını?!?
Ermeniler miy miy miy. Ermeniler de bu ülkede yaşayan vatandaşlar, ne yapalım salt ırkları öyle diye öldürelim mi?!? Bu nasıl bir kafadir. Salt ırkı yüzünden birini yererseniz bunun adı nedir? Irkçılık.
Vel hasıl benim görüşüm bu.
Zaten kendi gibi düşünceleri konsolide etmekten baska işe de yaramaz bu trollukler.
İmza, eski AKP seçmeni
Yeni giren birinden mi korktunuz gerçektenYeşil sol parti yani hdp yeni mi girdi meclise
TeşekkürlerHayirli,uğurlu olsun bebisin canım.Buralarda fazla takılma,sinirlerine hakim ol .
İşte özgürsünüz yazdım zaten benim de düşünce özgürlüğüme göre saçma geldi dedim.Hani nerde düşünce özgürlüğü buna da mı karışır oldunuzneyse burayı geçelim elbetteki oy vermemin bir açıklaması var ama uygun görmediniz beni saygılarımla
Bir ekleme yapmıştım sonradan bu konuda bahçeliye katılıyorum.Yeni giren birinden mi korktunuz gerçektenkendiniz söylüyorsunuz zaten bunlar köpek yavruları gibi çoğalıyor tehlike de bu zaten.
Ben okudum söylediklerini.
Meral konuşmuş.
Pes etmek yok, sonuna kadar davamızdayız diyor. Uzun ama izleyin bence
Maalesef öyle hepsi iki ucu b.. Değnek şuan seçime daha var neler olucak neler görücem ona göre karar verip oyumu kullanabilirim şuan sadece izliyorum. Hakkımız da hayırlısı olsunİşte özgürsünüz yazdım zaten benim de düşünce özgürlüğüme göre saçma geldi dedim.
Sizle alakası yok bence insan bir şeylerden memnun değilse kötünün iyisi olarak bile görse gider verir oyunu.
Başka ülkede yaşasak ben de gitmezdim belki kim gelirse gelsin bir şeylerin kötüye gitmeyeceğini, haklarımın devam edeceğine emin olsam.
Elleme kalsın, belki millet vekillikleri düşer bu aradaEtmeyecekler ki bu yüzden yemin töreni 2. tur sonraya ertelendi..
Siz demediniz zaten benim yorumumBir ekleme yapmıştım sonradan bu konuda bahçeliye katılıyorum.
Ben köpek yavruları gibi çoğalıyor demedim o sizin yorumunuz.
Sığınmacı sayımız çok fazla.Maalesef öyle hepsi iki ucu b.. Değnek şuan seçime daha var neler olucak neler görücem ona göre karar verip oyumu kullanabilirim şuan sadece izliyorum. Hakkımız da hayırlısı olsun
Tebrik ederim, maşallah aylardır seçim telaşı derken boş da durmamışız. Bir ben kaldım doğurmayan herhâlde, 2023 planlamıştım, bunların gitmemesini bahane edip yine doğurmayacağım sanırımŞurada mülteciyle muhacirin aynı anlama gelmediğini açıklıycam diye sitedeki ilk banımı yedimson zamanlarda burda takıla takıla sinirden regl olamıyorum derken hamile olduğumu öğrendim seküler politik bebe loading..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?