Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Cumhur ittifakı,hudapar ile resmen ve alenen birlikte ama.Yesil sola gelince,senelerdir meclisteler zaten.
Evet burda sonuna kadar haklısın. Direk birliktede olsalar çıkarttığı mv az isticek olan şeylerin 300 mv onayından geçip daha sonra iktidara geliyor yani ne isterseler istesinler direk yanında bulunması birşeyi ifade etmiyor.

Hayirli,uğurlu olsun bebisin canım.Buralarda fazla takılma,sinirlerine hakim ol.

Bakanlık teklif edip anlaşırlarsa olası bir ihtimal.

Hani nerde düşünce özgürlüğü buna da mı karışır oldunuz neyse burayı geçelim elbetteki oy vermemin bir açıklaması var ama uygun görmediniz beni saygılarımla

Baban oğula nesil bu Aliyevler, babası darbeyle geldi, saltanat sürdürüyorlar. Ülke rüşvet ve yolsuzluktan önünü göremiyor, orada da muhalifler hapiste, ne kadar tanıdık değil mi? Adamın konuşmasını dinledim, evlere şenlik, çingene çeribaşı gibi, it, domuz, k*yduk mu, ne oldu gördün eb*nin örekesini tarzı konuşmalarıyla devlet erkanına yakışmayan üslupla konuşuyor;ama bizim Erdoğan destekçilerine hitap eden tarzıyla çok beğeniliyor. Atatürk gibi düşmanın bile saygı duyduğu bir lider nereye, bunlar nereye? Azerbaycan'ın refahı için Karabağ’ı geri alabilmek kadar bu diktatör herif ve devletin üstüne çöken ailesinden kurtulması da çok önemli ve elzem

Bizim Erdoğan, darbe ve Lavrov suikastıyla, ABD tarafından Rusya saflarına geçince, Aliyev de özellikle bir anda Erdoğan ile yakınlaştı. İç işlerimize bu kadar karışmaları ve bu tarz çalışmalar yürütmeleri zaten hayra alamet değil, beraber çıkar birlikleri vardır.

Hani nerde düşünce özgürlüğü buna da mı karışır oldunuz neyse burayı geçelim elbetteki oy vermemin bir açıklaması var ama uygun görmediniz beni saygılarımla
İşte özgürsünüz yazdım zaten benim de düşünce özgürlüğüme göre saçma geldi dedim.
Sizle alakası yok bence insan bir şeylerden memnun değilse kötünün iyisi olarak bile görse gider verir oyunu.
Başka ülkede yaşasak ben de gitmezdim belki kim gelirse gelsin bir şeylerin kötüye gitmeyeceğini, haklarımın devam edeceğine emin olsam.

Maalesef öyle hepsi iki ucu b.. Değnek şuan seçime daha var neler olucak neler görücem ona göre karar verip oyumu kullanabilirim şuan sadece izliyorum. Hakkımız da hayırlısı olsun

Maalesef öyle hepsi iki ucu b.. Değnek şuan seçime daha var neler olucak neler görücem ona göre karar verip oyumu kullanabilirim şuan sadece izliyorum. Hakkımız da hayırlısı olsun
Sığınmacı sayımız çok fazla.
Doğum sayıları bizi 3e katlıyor.
Ben ilerisi için iyi görmüyorum bu durumu.
Çıkıp Akşener’e karşılık küfürlü video çekip gitmiyoruz burası bizim diyebiliyorlar mesela.
Ben yediremiyorum bunu

Tebrik ederim, maşallah aylardır seçim telaşı derken boş da durmamışız. Bir ben kaldım doğurmayan herhâlde, 2023 planlamıştım, bunların gitmemesini bahane edip yine doğurmayacağım sanırım

Doğurmamı isteyen sandığa gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…