Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Arkadaşın B Buyuk_umutlar Kılıçdaroğlu Ermeni iddiasını o kargacık burgacık, anlam bütünlüğü olmayan destanın içerisinde yeni gördüm; ne günlere kaldık!

Ben ülkemin birlik ve beraberliğini, etnik köken fark etmeksizin aynı bayrak altında toplandığımız insanların egemenliğini ve çıkarlarını her şeyin üstünde tutarım. Ülkemde insanların etnik kökenlerini, dinlerini kurcalamayı bırakın! Velev ki Ermeni veya bazılarımız Ermeni’yiz ne olmuş? Ermeni kökenli bir Türk vatandaşının tabii ki bu topraklarda seçim hakkı var, sen kim oluyorsun Azerbaycan’dan yorum yapıyorsun ki? Vatandaşımız değilsen seni ilgilendirmiyor.

Sosyal medyada da Oğan için yok Rus yok Yahudi bir sürü yazıp çiziyorlar.

Valla niyet ettim niyetlendim okumaya ama Biden dan sonrasını okuyamadım iyi sabretmisim yine siz ülkenize sahip çıkın ya bizi bu kadar dert etmeyin maşallah bizden daha fazla düşünüyorsunuz

Ah pardon 2017li sandım, et yememekten lobların biri fire verdi galiba
Ahahha estağfurullah.
Şaka maka canım çok bonfile istiyor ama kilosu sekiz yüz olmuş diyorlar.

Dört aydır işsizim geçen doktora gittim llac yazdırmaya üç aylık süre dolmuş işsizlikte doktoru görmek için benden 220 tl istediler.
Ben bu ülkede 20 yıl çalıştım ama üç ay işsizim ve kocam da yok diye bana yapılan bu.
İlacımı da gidip kos kos eczaneden satın aldım.

Nedense babamin sigortasında görünmuyorum

Aaaa pardon, HÜDA-PAR benim gibi kadınlara sahiplenecegiz diyordu dimi.?
Demek Bizim gibileri zor durumda bırakıp ya olur olmaz biriyle evlenmeye zorlayacak ya da aç bırakacaklar.
Hani bi amca RTE ye diyordu ya reisim şu karilara kocaları ölünce maaş bağlamayin, biz karisiz kalıyoruz..

Komikti ben gülmüştüm buna ama şimdi gerçekleştirilen bir projeye dönüştü.
Ürperiyorum..

Ermeni muhabbetini yapan ( burası haricti bugun dahil oldu azerbaycanlıyla) Bi güruh var

Bende ona binaen ermeni degıl diye vurguladım kendisine satasan yoktu yanlıs yerden alınganlık etmiş

Okuduğunuzu anlamadan yorum yapıyorsunuz sonra da yok cildirdin filan diye seviyesiz seviyesiz yorumlar yapıyorsunuz.
Yanlis anlamışım pardon demek bu kadar zor olmamalı.
Neyse sizi ignore ediyorum, bu zihniyet ile polemiğe girip boşuna ban alamam, değmez.

Elbette CHP yi destekleyende var ama gerçekçi olalım çoğu kişi hdp için oyunu chpye verdi, CHP kendi adına aldığı oy çok az.
O iş öyle deil canım arastirirsan eğer CHP nin oyunu HDP fazla etkilemiyor ama insanlara abartılarak anlatıldığı için ve inanan çok olduğu için maalesef az görünüyor

O iş öyle deil canım arastirirsan eğer CHP nin oyunu HDP fazla etkilemiyor ama insanlara abartılarak anlatıldığı için ve inanan çok olduğu için maalesef az görünüyor
Hesap kitap bilen insan milletin ağzına bakıp konuşmaz bütün oyları, partileri çıkartın CHP kendisine aldığı oy %20-25

Bu arkadaşın mesela böyle bir tarzı olduğuna yemin edebilirim;ama kanıtlayamam. Misvak’a inanan kitle, buna da inanır.
Eki Görüntüle 3250333
Troller yine işbaşına gecmisler Twitter instegramda bunu yazan acaba Sinan ogan akparti destekliyorum dese acaba bunları soylermiydi meraktayim.nokta. end offfffff

Troller yine işbaşına gecmisler Twitter instegramda bunu yazan acaba Sinan ogan akparti destekliyorum dese acaba bunları soylermiydi meraktayim.nokta. end offfffff
merak etmene gerek yok. Ne diyecekleri beli “Sinan Oğan Türk oğlu Türk’tür” diyecekler

Sevgili mune, ben ırkçılık karşıtı biri olarak nasıl kk ya Ermeni diyen biri yapıldım bunu anlayamadım ki..
Özür dilerim konunun sizinle bağlantısını anlayamadım içeriğinde site kurallarına aykırı cümleler olan bir mesaj üzerine yazdım ama o mesaj sizin mesajınız değildi.

Özür dilerim konunun sizinle bağlantısını anlayamadım içeriğinde site kurallarına aykırı cümleler olan bir mesaj üzerine yazdım ama o mesaj sizin mesajınız değildi.
Ay şimdi anladım sizin kime cevap yazdığınızi, asıl ben özür dilerim

Yakında eski kocamı da TV de " reisim su karıları simartmayin, sonra bana şiddet uyguladin, hakaret ettin, küfür ettin, vs diye erkekleri boşayip mağdur ediyorlar" diye konuşurken görürsem şaşırmazdim : D

Damat kızını bırakmış.
Bilal e vereceğini anlayınca.
Damadı da ispikleyen soylu imiş.
Türkiye babalarının çiftliği çünkü.
Damat ile soylu arasında RTE sonrasında AKP yönetimi noktasında büyük kavgalar döndüğü zaten biliniyor.

Hesap kitap bilen insan milletin ağzına bakıp konuşmaz bütün oyları, partileri çıkartın CHP kendisine aldığı oy %20-25
Eeee yani? Ben oy oranına göre oy vermiyorum, geleceğime nasıl baktığına, benim için ne planladığına bakarak veriyorum oyumu, benim gibi bakanların azınlıkta olması fikrimi değiştirmez ki. Şu an hedefim çoğulcu demokrasiye dönüş ve sınırlandırılmış yetkiler. Bu hedefi de millet ittifakı koydu. Hepsi bu kadar

Damat ile soylu arasında RTE sonrasında AKP yönetimi noktasında büyük kavgalar döndüğü zaten biliniyor.
Bir ara istifa etmişti, Cumhurbaşkanı’ndan dönmüştü karar, kabul etmemişti. Onun da damatla ilgisi var deniyordu.

Bende baktığım zaman planları güzel ama yapacak insan göremiyorum hakkımız da hayırlısı olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…