Sorun değil, bazen yanlış anlamalar olabiliyorAy şimdi anladım sizin kime cevap yazdığınızi, asıl ben özür dilerim
Alternatifi yok a bağladık yani yine, iyi peki.Bende baktığım zaman planları güzel ama yapacak insan göremiyorumhakkımız da hayırlısı olsun ya
Ah pardon 2017li sandım, et yememekten lobların biri fire verdi galiba
Destek olmakla birlikte olmak arasında fark var, bu konuda görüşünüze katılmıyorum.Oy verme konusunda destek olacağızla birlikteyizin arasında dağlar kadar fark yok maalesef
Kişisel fikrimdi sizin görüşünüze de saygım var tabiki katılmayabilirsiniz.Destek olmakla birlikte olmak arasında fark var, bu konuda görüşünüze katılmıyorum.
Bunlar daha öncede kendi oylarıyla vekil cıkarmadı mı? Bunları destekleyen çokAnlatmak çok zor oluyor
Hdp akp tarafından meclise girmiş siyasi bir partidir.Bunlar daha öncede kendi oylarıyla vekil cıkarmadı mı? Bunları destekleyen çok
İşte bu sizin kişisel düşüncenize göre değerlendirebileceğiniz bir durum değil, bazı şeylere 'ben böyle düşünüyorum' deyip kenara çekilemeyiz.Kişisel fikrimdi sizin görüşünüze de saygım var tabiki katılmayabilirsiniz.
Benim düşüncem size göre yanlışsa sizin düşünceniz de bana göre yanlışİşte bu sizin kişisel düşüncenize göre değerlendirebileceğiniz bir durum değil, bazı şeylere 'ben böyle düşünüyorum' deyip kenara çekilemeyiz.
Elbette farklı düşünebilirsiniz ama bu sizin düşüncenizin yanlış olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Hayatta bazı evrensel doğrular vardır, sana bana aliye veliye göre değişmez.Benim düşüncem size göre yanlışsa sizin düşünceniz de bana göre yanlışben gördüğümü yazdım, siz kendi gördüğünüzü yazdınız neye göre kime göre tartışalım şimdi?
Diğer yazdığım yazıları görmeden beni kesin bir partiden görüp yazmış olabilirsiniz ama yazdığım şey diğer konularla bağlaşınca bence bütün evrensel doğruları gösteriyorHayatta bazı evrensel doğrular vardır, sana bana aliye veliye göre değişmez.
Tartismak isterseniz tartisiz yine ama bence gerek yok.
Eeee çözüm? Siz parti kurun, size oy verelım madem.Oy verme konusunda destek olacağızla birlikteyizin arasında dağlar kadar fark yok maalesef
Saldırmaya insan aramayın ya ne meraklısınız. Sen kur sana verelim o zaman.Eeee çözüm? Siz parti kurun, size oy verelım madem.
Termosları 800 tl aranizda para toplayıp alsanıza be bana
Partinizle, kime oy verdiginizle ilgilenmiyorum.Diğer yazdığım yazıları görmeden beni kesin bir partiden görüp yazmış olabilirsiniz ama yazdığım şey diğer konularla bağlaşınca bence bütün evrensel doğruları gösteriyoryinede siz bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?