Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Hata derken yazdıklarımın her bir kelimesinin arkasındayım.

Tamam dünyanın en haklı, her söylediği, her düşüncesi yüzde yüz doğru olan hanımefendi. İyi akşamlar sizee.
Hahaha ben öyle bir ideada bulunmadım hanımefendi size göre öyle gelmişse bilemem ben tabloya bakarak yorum yaptım onlar benim yorumlarım size doğru ya da yanlış gelebilir buna da saygı duyarım der geçerim yani. İyi akşamlar

Termosları 800 tl aranizda para toplayıp alsanıza be bana benin içtiğim şu anda 58 tl :)
Kk olarak toplaşıp alalım sana bir termos, ben sırf o yüzden 150 TL lik termosa talim 2si bir arada kahve bile markette tanesi 4 TL 58 starbuks a göre çok iyi.. Ben ecnebi kahve sevmiyorum gerçi. Dibek ve menengiç olsa neyse..

@Bibibella starbucks kaç para? Yalnız termos çok ucuzmuş gibi
Biz niye bu haldeyiz bakış açısı yoğğğ
K. Çıkırık bı kahveyi nıye evde yapmam gerekiyor nıye dur surada bı soluklanıyım kahve ıceyım diyemiyorum diye sorgulamıyoda

Hâlâ 'size öyle gelmişse' yazabiliyorsunuz ya, hayretler içindeyim.

Bundan sonra 2+2= 8.

Kimse bana bunun hatalı olduğunu söylemesin, cevabım belli, size öyle gelmiş.

K. Çıkırık bı kahveyi nıye evde yapmam gerekiyor nıye dur surada bı soluklanıyım kahve ıceyım diyemiyorum diye sorgulamıyoda
Çıkar cebindeki telefonla aynı zihniyet
Kendi halkına hiçbir şeyi layık bulmuyor.
Parmak sallayan hakaret eden insanı daha çok seviyor.
Zalimlerin çarkı cahillerin çalışmayan kafasıyla döner.
Victor Hugo

Onların öyle bi tarzları yok ki. Birbirinin evine gidip börek yiyolar veya sokakta çene çalıyorlar. Kahve 5 lira olsa yine saçma gelecek onlara cafeye gitmek.

Adamlar su bile çok pahalı diyen gençlere, musluktan doldur onu iç dediler. Bunu muhakeme edebilir mi?

Çok güzel özetlemişsiniz doğruya doğru yanlışa yanlış demek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…