Bende öyle düşünüyorum açıklaması bu olacakKİmseyle anlaşmayacak
Kimsede sinan oğan dedi diye ne erdoğana nede kılıçdaroğluna oy verir
Videosu var ama?Can kizlar yine başlandı iftiralara sokaklara sahte afişler asilıyor yine YPG terör örgütü değildir altında Kemal Kılıçdaroğlu'nun resmi. her sokaklara asiliyor ve buna insanlar inanıyor şaka gibi ya hala inanılıyor arkadaşlar inanan varya afişleri tasliyor insanlar inanamiyorum bu kadarını hipnoz olur insanlar çok üzülüyorum ya bu nedir
Muhtemelen annem sizin de anneniz olacak yaştadır 67 yaşında. Yokluk, yoksulluk hiç mi yoktu, vardı tabii ki benim annem köylü, yoksul bir aileden geliyor. Annem hâlâ eski büyük konsol, vitrin takımlarını kullanıyor. Asla attıramıyoruz bir şeyleri. Evet eşyalar mobilyalar sık değişmezdi, gerek de yoktu, eskiden her şey çok sağlam ve uzun ömürlüydü.Aslında çok ta bolluk yoktu.
Herşey seneye de giyersin diye alınırdı.
Öyle sık eşya değişmezdi.
Ayakkabılar hep tamire giderdi. Ayni yil ikinci bir ayakkabı alınmazdi bizden bir buyuk komsu cocugu varsa onun kiyafetlerini giyerdik cok dikkatli kullanirdik cunku bizden de baskasi giyecek ama yemeden içmeden ve sosyallikten vazgeçilmezdi.
Aksaray da bir Migros vardı.simdi o da yıkılmış.onun yerinde gazino vardı.butun ünlüleri orada görürdüm.tiyatro sinema hiç kaçırmadık.
Yazları sarayburnu na giderdik.
Tatil için eskihisara giderdik.
Kışları vefaya ya da samatya da muhallebiciye giderdik.
90 larin ortasında itibaren bozulmaya başladı.
ekmek 5 kıyma 350 olmuş ne anlatıyorsun sen acabaülke gerçeklerini unutmak için eğlenmemiz lazım biraz, hadi gidip Cübbeli Ahmet videoları aç da gül gül öl.
Aklıma hic iyi şeyler gelmiyo akşam akşamBu kadının ampulu agzına almasının nedenını merak ettım, ne dusundude yaptı acaba
Videosu var ama?
Evet ben de elli kere izledim o videoyu çünkü onun için söylüyorum. Biz ypg'yi terör örgütü olarak görmeyiz. Kendi bulunduğu yerde kendini savunan bir oluşumdur mu ne diyor hatta. İftira denmesine şaşırdımAA öle demeyin şantaj montaj falan hep onlaradam açik açik ypg yi terör örgütü olarak görmediğini söylemişti ama işlerine gelmiyor işte
Evet ben de elli kere izledim o videoyu çünkü onun için söylüyorum. Biz ypg'yi terör örgütü olarak görmeyiz. Kendi bulunduğu yerde kendini savunan bir oluşumdur mu ne diyor hatta. İftira denmesine şaşırdım
Bana kızanlar olacaktır ama ben saman alevi gibi görüyorum sinan oğanıBende öyle düşünüyorum açıklaması bu olacak
Biz ne paraları sıfırlama videoları dinledik de montaj dendi bizeAA öle demeyin şantaj montaj falan hep onlaradam açik açik ypg yi terör örgütü olarak görmediğini söylemişti ama işlerine gelmiyor işte
Annen ablam olacak yaşta canımMuhtemelen annem sizin de anneniz olacak yaştadır 67 yaşında. Yokluk, yoksulluk hiç mi yoktu, vardı tabii ki benim annem köylü, yoksul bir aileden geliyor. Annem hâlâ eski büyük konsol, vitrin takımlarını kullanıyor. Asla attıramıyoruz bir şeyleri. Evet eşyalar mobilyalar sık değişmezdi, gerek de yoktu, eskiden her şey çok sağlam ve uzun ömürlüydü.
Doksanların ortasında bebektim, bize de her şey biraz büyük alınırdı, malımız kıymetliydi, israf etmemeyi öğrendik, ekmeğimizin kırıntısı bile değerliydi. Çok çok zengin bir ülke olduğumuzu iddia etmiyorum, tanık olduklarımı iyi kötü anlatıyorum; ama kendimize yettiğimiz, çalışan insanın parasıyla iyi geçindiği alım gücünün yüksek olduğu anlatılırdı. Bolluk soframızdaydı, bizim çayımızın yanında yemişimiz, kuru meyvemiz incirimiz olurdu. Yerli malı yurdum malı her şeye sahiptik. Babam açık hava sinemalarından bahsederdi. Bilir misiniz?
Rol çalıyorlar değil miŞu an milliyetçilik oynamaya başladılar o yuzden tabii ki iftira diyecekler
Biz ne paraları sıfırlama videoları dinledik de montaj dendi bize
CHPnin bu seçimdeki yanlışlarını CHP seçmeni görmüyor, görse de gerçekten bir kılıf uyduruyor. Ozerklik, yerel yönetim, KHK, savunma sanayiine yaklaşımları, IMF virt zırt artık bir ton şey işte. Bunları görüp sinirlenen sadece biziz.Şu an milliyetçilik oynamaya başladılar o yuzden tabii ki iftira diyecekler
Siz olmayan şeyleri anlatacağınıza bir de bir kararla geçen haftalarda çıkanlar kimlermiş onları anlatsanıza?Tam hak vereceğim aponun heykelini dikeceğiz diyen adami, kandile sırtımızı dayadik diyen adami hapisten çıkaracağız diyen kılıçdaroğlu aklima geliyor tekrar bir gülme geliyor. Evet haklisiniz anliyorum. Hdp ile kolkola olmak yaramadı birde milliyetçiliği deniyorsunuz o da olmadi başka birsey denersiniz artık
Sizce de eğreti durmuyor mu ama? Kılıçdaroğlunun seyyid olduğuna dair kitap gördü bu gözlerRol çalıyorlar değil mi
Milliyetçilik dindarlık onların rolü
Allah var iyide oynuyorlar
Erdoğanın hakkı galiba size gore seyyidlikSizce de eğreti durmuyor mu ama? Kılıçdaroğlunun seyyid olduğuna dair kitap gördü bu gözler
Bence ikisindede kötü duruyorSizce de eğreti durmuyor mu ama? Kılıçdaroğlunun seyyid olduğuna dair kitap gördü bu gözler
Savunacagim diye saçmalıyorsunuz. Düşünün biraz, zor değil. YapabilirsinizErdoğanın hakkı galiba size gore seyyidlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?