Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Videosu var ama?

Muhtemelen annem sizin de anneniz olacak yaştadır 67 yaşında. Yokluk, yoksulluk hiç mi yoktu, vardı tabii ki benim annem köylü, yoksul bir aileden geliyor. Annem hâlâ eski büyük konsol, vitrin takımlarını kullanıyor. Asla attıramıyoruz bir şeyleri. Evet eşyalar mobilyalar sık değişmezdi, gerek de yoktu, eskiden her şey çok sağlam ve uzun ömürlüydü.

Doksanların ortasında bebektim, bize de her şey biraz büyük alınırdı, malımız kıymetliydi, israf etmemeyi öğrendik, ekmeğimizin kırıntısı bile değerliydi. Çok çok zengin bir ülke olduğumuzu iddia etmiyorum, tanık olduklarımı iyi kötü anlatıyorum; ama kendimize yettiğimiz, çalışan insanın parasıyla iyi geçindiği alım gücünün yüksek olduğu anlatılırdı. Bolluk soframızdaydı, bizim çayımızın yanında yemişimiz, kuru meyvemiz incirimiz olurdu. Yerli malı yurdum malı her şeye sahiptik. Babam açık hava sinemalarından bahsederdi. Bilir misiniz?

AA öle demeyin şantaj montaj falan hep onlar adam açik açik ypg yi terör örgütü olarak görmediğini söylemişti ama işlerine gelmiyor işte
Evet ben de elli kere izledim o videoyu çünkü onun için söylüyorum. Biz ypg'yi terör örgütü olarak görmeyiz. Kendi bulunduğu yerde kendini savunan bir oluşumdur mu ne diyor hatta. İftira denmesine şaşırdım

Şu an milliyetçilik oynamaya başladılar o yuzden tabii ki iftira diyecekler

Bende öyle düşünüyorum açıklaması bu olacak
Bana kızanlar olacaktır ama ben saman alevi gibi görüyorum sinan oğanı
Bir umut sığınacak bir liman iyi bir alternatif gibi
Bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum

Annen ablam olacak yaşta canım
Hiç boğazımızdan kesilmedi.
Genel kültür çok yüksekti.
Gazeteler vermeden önce de evinde meydan larousse olan çok itibar görürdü.
Sınıflarda 60 kişi civarı olurduk. Öğretmen hepimize birer kitap aldirirdi. Böylelikle 1 yılda 60 kitap okumuş olurduk.
Yazlık sinemaları hayal meyal hatırlıyorum küçüktüm o zamanlar tüm mahalle gidiyordu. Fatih karagumrukteydi sanırım.

Biz ne paraları sıfırlama videoları dinledik de montaj dendi bize

Bana erdoğandan gelmenize gerek yok onu da sevmem kiliçdaroğlunu daha da sevmiyorum ve burada bu kadar aklanmaya çalişilmasini anlamıyorum kiliçdaroğlu gelmesin diye Erdoğan tarafındayım su anlik

Şu an milliyetçilik oynamaya başladılar o yuzden tabii ki iftira diyecekler
CHPnin bu seçimdeki yanlışlarını CHP seçmeni görmüyor, görse de gerçekten bir kılıf uyduruyor. Ozerklik, yerel yönetim, KHK, savunma sanayiine yaklaşımları, IMF virt zırt artık bir ton şey işte. Bunları görüp sinirlenen sadece biziz.

Halbuki ben Erdoğan'ı seven ve destekleyen biri olarak Erdoğan'ın da yanlışlarını biliyorum ve bunu ifade edebiliyorum. Aynı şeyi muhalifler için de beklerdim. Yanlışa yanlış dememek ve sürekli kılıf uydurmakla ellerine ne geçecek?

Siz olmayan şeyleri anlatacağınıza bir de bir kararla geçen haftalarda çıkanlar kimlermiş onları anlatsanıza?
Dinlediğiniz videoda mesela(hani aa çok iyi ya dediğiniz) adam ne diyor şimdi kendi listenle soktun bakalım İstanbul sözleşmesine evet diyecek mi onlar göreceğiz vs diyor.
Kadın olarak İstanbul sözleşmesinden çıkmamız sizi rahatsız etmedi mi mesela?

Sizce de eğreti durmuyor mu ama? Kılıçdaroğlunun seyyid olduğuna dair kitap gördü bu gözler
Bence ikisindede kötü duruyor
Din ve milliyetçiliği siyasete karıştırmak iğrenç birşey
İki türlüsüde duygu sömürüsüdür
Kızlar bakın hassasiyetinize oynarlar siyasiler
Sen vatan millet dersen bu üklede şehit eksik olmaz
Din iman dersen her yerde dinsiz dindarlar çoğalır
Hassasiyetiniz çalışkanlık dürüstlük insani normlar olsun
Kişiler değil sistem yönetsin
Biz kimsenin kuklası değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…