Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

Yok asla hata yanliş yok onlara göre. En azından hdp ile kolkola olmak yanlişti diyebilmelerini beklerdim. Ya dilek imamoğlunun zafer işaretini bile canhıraş savunuyorlar saka gibi. Ne dersen de saçma da olsa savunmalari var ama diğer kesimi cahillikle suçluyorlar sonra neymiş hdp masada yokmuş birlik değillermiş halkta yedi zaten bunu gösterdi işte sandıkta

Videosu var ama?
Videolar bütün bilgisayarlardan kolayca montajlanir video iyi izlenirse montaj olduğu anlaşılır. o videoların montajlanmadan önceki halleri var onları izlediniz mi izlediyseniz ikinci yapılan videolarda montaj yapılıyor çok basit bişey bunu yapmak iyi bilen biri onu yapar iyide analiz eder defalarca montaj olduğu ortaya çıktı zaten . Fakat 28 kanal olduğu için gösterilmedi. Sadece dört kanal montajsiz halini verdi zaten. izlemememis olabirsiniz gerçek videoları. Sözlerimi incitmeden kırmadan söylemeye çalışıyorum size saygı duyuyorum da izlemek anlamak gerek.

Kim savundu be
Aaa ustume iyilik saglık gece gece
Soru sordum
Karalayacağım diye sapla samani karıstıran sensin ya
Ne alakası var Allah aşkına? Din sömürüsü dendi, ben de kitaptan bahsettim. Benim kimsenin Seyyid olmasına ihtiyacım yok birini desteklemek için

Ben de aynı şeyi söylüyorum. Yanlışa yanlış demek neden bu kadar zor? İşte bu yüzden tepki topluyor millet ittifakı bu kadar.

HDP diyorsun, hemen diyor ki Hudapar. Ne alaka şimdi? Ben sana Erdoğan mı demişim, ak parti mı demişim. Çılgınca bir savunma mekanizması. Yanlışlarını göremedikleri müddet 85 milyonu kucaklamalari imkansız. Anca seçim vaadi olur malesef.

Can gürses ne paylasmıs ya
Öcalanı cıkarmak için erdogan in ne ugraslar verdıgıne dair belgeler mi paylasmıs nolmus anlayan baksın Bi ben fotoda atamıyorum tvıtterımda yok bebem var

Baska yerden ekran goruntulu bısey ler okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…