Kim savundu beSavunacagim diye saçmalıyorsunuz. Düşünün biraz, zor değil. Yapabilirsiniz
CHPnin bu seçimdeki yanlışlarını CHP seçmeni görmüyor, görse de gerçekten bir kılıf uyduruyor. Ozerklik, yerel yönetim, KHK, savunma sanayiine yaklaşımları, IMF virt zırt artık bir ton şey işte. Bunları görüp sinirlenen sadece biziz.
Halbuki ben Erdoğan'ı seven ve destekleyen biri olarak Erdoğan'ın da yanlışlarını biliyorum ve bunu ifade edebiliyorum. Aynı şeyi muhalifler için de beklerdim. Yanlışa yanlış dememek ve sürekli kılıf uydurmakla ellerine ne geçecek?
Videolar bütün bilgisayarlardan kolayca montajlanir video iyi izlenirse montaj olduğu anlaşılır. o videoların montajlanmadan önceki halleri var onları izlediniz mi izlediyseniz ikinci yapılan videolarda montaj yapılıyor çok basit bişey bunu yapmak iyi bilen biri onu yapar iyide analiz eder defalarca montaj olduğu ortaya çıktı zaten . Fakat 28 kanal olduğu için gösterilmedi. Sadece dört kanal montajsiz halini verdi zaten. izlemememis olabirsiniz gerçek videoları. Sözlerimi incitmeden kırmadan söylemeye çalışıyorum size saygı duyuyorum da izlemek anlamak gerek.Videosu var ama?
Ne alakası var Allah aşkına? Din sömürüsü dendi, ben de kitaptan bahsettim. Benim kimsenin Seyyid olmasına ihtiyacım yok birini desteklemek içinKim savundu be
Aaa ustume iyilik saglık gece gece
Soru sordum
Karalayacağım diye sapla samani karıstıran sensin ya
Hoşgeldin
Hoş buldum bu ne güzel karşılama teşekkür ederim
Ben de aynı şeyi söylüyorum. Yanlışa yanlış demek neden bu kadar zor? İşte bu yüzden tepki topluyor millet ittifakı bu kadar.Yok asla hata yanliş yok onlara göre. En azından hdp ile kolkola olmak yanlişti diyebilmelerini beklerdim. Ya dilek imamoğlunun zafer işaretini bile canhıraş savunuyorlar saka gibi. Ne dersen de saçma da olsa savunmalari var ama diğer kesimi cahillikle suçluyorlar sonraneymiş hdp masada yokmuş birlik değillermiş halkta yedi zaten bunu gösterdi işte sandıkta
İşte bu kadar....Ne alakası var Allah aşkına? Din sömürüsü dendi, ben de kitaptan bahsettim. Benim kimsenin Seyyid olmasına ihtiyacım yok birini desteklemek için
Hoş buldumHoşgeldin
Hosgeldın Baharlar gelmeye basladıHoş buldum bu ne güzel karşılama teşekkür ederim
Hoş buldumHosgeldın Baharlar gelmeye basladı
ardından cehape de gelir artık
Aaa ben yazdım sen attın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?