- 23 Aralık 2012
- 7.613
- 50.618
- 748
E çok normal tiplere baksanaOhh yea
Kizzz o araba togg mu yoksam
Oh chéri chéri
Euro 30 ediğ mi
Kafa dinleriz deseneAman sende düşünecek vaktimiz olur işte nolcak.. don atlet getirecek ahbaplarınızı ayarlamayi unutmayın
Hayırlı olsun. Sıkıntı yok, hepimiz o moddayız, ben bile Sinan Oğan kitlesi için uluyabilirim.selam hanimlar bugün oyumu kullandimşöyle ki arkadaşim aradı sıra su gibi akıyor beklemedim fazla deyince sonradan neden kullanmadım yea diye pişman olmamak için gittim. 15 dk bile beklemedim sanırım, bu kez kağit küçük olunca millet seçmekte de zarfa yerleştirmektede zorlanmadı eminim
Ortam sakindi tek anormallik ortada uluyarak geçen adamdı sanırım
Hepsine katılıyorum. Ne güzel meyveler sebzeler yerdik. Hepsi sağlıklı, hormonsuz ve lezzetliydi...Poset poset alınırdı..Her yaz her türlü meyveden reçeller yapılırdı...Kavanoz kavanoz mutfağımızda olurdu...Çok özlüyorum o yılları ve çocukluğumu...Benim annem el işi yaparak para kazanırdı. Hani sen bilirsin Mune Abla, pikedir işlemedir kanaviçedir danteldir, eskiler çok önem verirdi çeyiz dizerken böyle işlere. Kuklayı boşaltır gider altın alırdı. Ne altın bilezikler yaptı, böyle kapkalın Adana burmaları alırdı hem de kadınlar, o bilezikleri bozdurup yatırım yaptı. Bir de eskiden bolluk, bereket, paranın değeri varmış babam öyle anlatırdı. En azından et, meyve, balık ulaşılabilir gıda maddeleriydi, çalışan evin eri evine bakar, çocuklarını okutur, evi geçindirirdi. Haftalık köfte, balık günlerimiz olurdu bizim örneğin. Her şey çuvalla, koliyle alınırdı. Bizim ailelerimiz patatesi soğanı çuvalla alabiliyordu. Poşet poşet bazen kasayla meyve alırdık pazardan. Yediğimiz meyve sebze hepsi sulu sulu kütür kütürdü. Ben çocukluğumda yediğim portakalları, mandalinaları, karpuzları unutamıyorum.
Her şeyin keleğine kaldık şimdi çok üzülüyorum.
Çok özledim eskileri. Akşam TV’de Yeşilcam filmleri olurdu, ailecek kilo kilo portakal yediğimiz o güzel sıcak kalabalık akşamları çok özledim. Sıcacık kendine yeten istila edilmemiş bir ülkeydik. Fatih, Aksaray, Taksim o kadar güzeldi ki. Babamla Vefa’da boza içtiğimiz, Taksim’i gezdiğimiz, Eminönü’nde balık yediğimiz, Tahtakale’nin altını üstüne getirdiğimiz günleri özlüyorum. Herkesin özlemi geçmişe, demek ki şu an hiç mutlu değilizBu yılları hatırlıyorum, küçüktüm, gözlerim doldu okurken, ne güzelmiş..
Tam olarak neresinde gülmemiz gerekiyordu? Bunun işi tam olarak ne? İnsanlara dini anlatmak mı yoksa komik olmayan espriler ve yandaşlık yapmak mı? Gerçek hoca görmek istiyorsanız hafız Mustafa Efe'yi dinleyin.
Kavun baldı, karpuz böyle bıçağı vurduğumuz gibi ayrılırdı, kumluydu ağızda nefis dağılırdı. Portakal suluydu, mandalina şekerdi. Evimizde terekte envai çeşit reçelimiz, kiler dolabında ağzına kadar bakliyatımız, çuvalla patates soğanımız vardı. Dedim ya soframız boldu bereketliydi. Ne o eski tadımız geri gelir ne o güzel günler ne de çocukluğumuz. Coşkulu sımsıkı bir millettik, Tarkan’ın Bir Oluruz Yolunda şarkısı eşliğinde tempo tuttuğumuz zamanlara dönmeyi diledim bir an. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim, biz bu ülkeye dair güzel günler görmüşüz. Z kuşağı o kadar şanssız bir nesil ki.Hepsine katılıyorum. Ne güzel meyveler sebzeler yerdik. Hepsi sağlıklı, hormonsuz ve lezzetliydi...Poset poset alınırdı..Her yaz her türlü meyveden reçeller yapılırdı...Kavanoz kavanoz mutfağımızda olurdu...Çok özlüyorum o yılları ve çocukluğumu...
Hizbullahı sokmuşuz gibi tepki vermen üzdüSizin gülememeniz normal tabi anlayabiliyorum. Sizin yerinizde olsam bende gülemezdimkılıçdaroğlu sağolsun kimleri meclise soktunuz üzücü tabi
Gündemi takip edemedim çok işim vardı kızlar. Son durum ne Sinan oğan biriyle anlaşma yaptı mı ?
Aslında çok ta bolluk yoktu.Çok özledim eskileri. Akşam TV’de Yeşilcam filmleri olurdu, ailecek kilo kilo portakal yediğimiz o güzel sıcak kalabalık akşamları çok özledim. Sıcacık kendine yeten istila edilmemiş bir ülkeydik. Fatih, Aksaray, Taksim o kadar güzeldi ki. Babamla Vefa’da boza içtiğimiz, Taksim’i gezdiğimiz, Eminönü’nde balık yediğimiz, Tahtakale’nin altını üstüne getirdiğimiz günleri özlüyorum. Herkesin özlemi geçmişe, demek ki şu an hiç mutlu değiliz
Sokağa rahatça çıkar, deli gibi kumlarla oynardık, ip oyunumuz vardı mahalle cocuklarıyla toplanmak için heyecanlanırdık, hani 50 krş olurdu bazen cebimde, dört kişiye çikolata alamasam 2 alır bölüşürdük, hiç unutmam ilk bayram harçlığım 5 tlydi, o zamanın değerli parası dondurma, cips, cikolata, meyve suyu, biskuvi, abartısız ikişer üçer tane alıp sonra bahceye sofrabezi serip mahalleden arkadasları cagırmıştım piknik yapcaz hersey benden diye, gözümde canlandı be..Çok özledim eskileri. Akşam TV’de Yeşilcam filmleri olurdu, ailecek kilo kilo portakal yediğimiz o güzel sıcak kalabalık akşamları çok özledim. Sıcacık kendine yeten istila edilmemiş bir ülkeydik. Fatih, Aksaray, Taksim o kadar güzeldi ki. Babamla Vefa’da boza içtiğimiz, Taksim’i gezdiğimiz, Eminönü’nde balık yediğimiz, Tahtakale’nin altını üstüne getirdiğimiz günleri özlüyorum. Herkesin özlemi geçmişe, demek ki şu an hiç mutlu değiliz
Tamam işte bende onu merak ediyorum biriyle anlaştı mı diyeSinan oğan biriyle anlaşma yapsa ne olacak. Onun seçmeni Sinan ne derse o diyecek bir seçmen değil ki. CHP ye kizgin olan CHP seçmeni Sinan oğana verdi. Bu kesim asla Erdoğana oy vermez. Ayni sekilde Erdoğana kızgın olan Ak parti seçmeni de Sinan oğana verdi. Bu kesim de asla CHP ye oy vermez. Bu iki kesim yarıyarıya ortalama. Sinan oğanın bir tarafı desteklemesi yüzde iki buçuk kadar bir oy artışına sebep olur seçmen o ne derse o dese bile. Yani sadece aslında AKP li ya da CHP li olan Sinan oğan anlaşma yapti diye oy verir.
Kılıçdaroğlu nahif, iyi niyetli, dürüst bir adam; sağcıların köylü kurnazlığına, sinsiliğine, ufak ucuz hesaplarına, sol gösterip sağ vurmasına, Ali Cengiz oyunlarına aklı ermez onun. Tabii sizin gurur duyacağınız şeyler ancak bunlar olur.Sizin gülememeniz normal tabi anlayabiliyorum. Sizin yerinizde olsam bende gülemezdimkılıçdaroğlu sağolsun kimleri meclise soktunuz üzücü tabi
Henüz yokmuş anlaştığı.Tamam işte bende onu merak ediyorum biriyle anlaştı mı diye
Hizbullahı sokmuşuz gibi tepki vermen üzdüBilale anlatır gibi anlatayım: yeşil sol chp listelerinden değil, kendi listesinden girdi seçime ama aynı şeyi hüdapar için söyleyemeyeceğim. Meclise girmelerinin kaynağı da davulla zurnayla indirip gelin siyasetinizi mecliste yapın diyenlerdir. 'Anlamadım babacım' deme bak çok güzel anlattım.
Sır gibi saklıyoGündemi takip edemedim çok işim vardı kızlar. Son durum ne Sinan oğan biriyle anlaşma yaptı mı ?
Kİmseyle anlaşmayacakTamam işte bende onu merak ediyorum biriyle anlaştı mı diye
ekmek 5 kıyma 350 olmuş ne anlatıyorsun sen acabaTam hak vereceğim aponun heykelini dikeceğiz diyen adami, kandile sırtımızı dayadik diyen adami hapisten çıkaracağız diyen kılıçdaroğlu aklima geliyor tekrar bir gülme geliyor. Evet haklisiniz anliyorum. Hdp ile kolkola olmak yaramadı birde milliyetçiliği deniyorsunuz o da olmadi başka birsey denersiniz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?