Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Hayırlı olsun. Sıkıntı yok, hepimiz o moddayız, ben bile Sinan Oğan kitlesi için uluyabilirim.

Hepsine katılıyorum. Ne güzel meyveler sebzeler yerdik. Hepsi sağlıklı, hormonsuz ve lezzetliydi...Poset poset alınırdı..Her yaz her türlü meyveden reçeller yapılırdı...Kavanoz kavanoz mutfağımızda olurdu...Çok özlüyorum o yılları ve çocukluğumu...

Bu yılları hatırlıyorum, küçüktüm, gözlerim doldu okurken, ne güzelmiş..
Çok özledim eskileri. Akşam TV’de Yeşilcam filmleri olurdu, ailecek kilo kilo portakal yediğimiz o güzel sıcak kalabalık akşamları çok özledim. Sıcacık kendine yeten istila edilmemiş bir ülkeydik. Fatih, Aksaray, Taksim o kadar güzeldi ki. Babamla Vefa’da boza içtiğimiz, Taksim’i gezdiğimiz, Eminönü’nde balık yediğimiz, Tahtakale’nin altını üstüne getirdiğimiz günleri özlüyorum. Herkesin özlemi geçmişe, demek ki şu an hiç mutlu değiliz

Gündemi takip edemedim çok işim vardı kızlar. Son durum ne Sinan oğan biriyle anlaşma yaptı mı ?

Tam olarak neresinde gülmemiz gerekiyordu? Bunun işi tam olarak ne? İnsanlara dini anlatmak mı yoksa komik olmayan espriler ve yandaşlık yapmak mı? Gerçek hoca görmek istiyorsanız hafız Mustafa Efe'yi dinleyin.

Sizin gülememeniz normal tabi anlayabiliyorum. Sizin yerinizde olsam bende gülemezdim kılıçdaroğlu sağolsun kimleri meclise soktunuz üzücü tabi

Kavun baldı, karpuz böyle bıçağı vurduğumuz gibi ayrılırdı, kumluydu ağızda nefis dağılırdı. Portakal suluydu, mandalina şekerdi. Evimizde terekte envai çeşit reçelimiz, kiler dolabında ağzına kadar bakliyatımız, çuvalla patates soğanımız vardı. Dedim ya soframız boldu bereketliydi. Ne o eski tadımız geri gelir ne o güzel günler ne de çocukluğumuz. Coşkulu sımsıkı bir millettik, Tarkan’ın Bir Oluruz Yolunda şarkısı eşliğinde tempo tuttuğumuz zamanlara dönmeyi diledim bir an. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim, biz bu ülkeye dair güzel günler görmüşüz. Z kuşağı o kadar şanssız bir nesil ki.

Sizin gülememeniz normal tabi anlayabiliyorum. Sizin yerinizde olsam bende gülemezdim kılıçdaroğlu sağolsun kimleri meclise soktunuz üzücü tabi
Hizbullahı sokmuşuz gibi tepki vermen üzdü Bilale anlatır gibi anlatayım: yeşil sol chp listelerinden değil, kendi listesinden girdi seçime ama aynı şeyi hüdapar için söyleyemeyeceğim. Meclise girmelerinin kaynağı da davulla zurnayla indirip gelin siyasetinizi mecliste yapın diyenlerdir. 'Anlamadım babacım' deme bak çok güzel anlattım.

Gündemi takip edemedim çok işim vardı kızlar. Son durum ne Sinan oğan biriyle anlaşma yaptı mı ?

Sinan oğan biriyle anlaşma yapsa ne olacak. Onun seçmeni Sinan ne derse o diyecek bir seçmen değil ki. CHP ye kizgin olan CHP seçmeni Sinan oğana verdi. Bu kesim asla Erdoğana oy vermez. Ayni sekilde Erdoğana kızgın olan Ak parti seçmeni de Sinan oğana verdi. Bu kesim de asla CHP ye oy vermez. Bu iki kesim yarıyarıya ortalama. Sinan oğanın bir tarafı desteklemesi yüzde iki buçuk kadar bir oy artışına sebep olur seçmen o ne derse o dese bile. Yani sadece aslında AKP li ya da CHP li olan Sinan oğan anlaşma yapti diye oy verir.

Aslında çok ta bolluk yoktu.
Herşey seneye de giyersin diye alınırdı.
Öyle sık eşya değişmezdi.
Ayakkabılar hep tamire giderdi. Ayni yil ikinci bir ayakkabı alınmazdi bizden bir buyuk komsu cocugu varsa onun kiyafetlerini giyerdik cok dikkatli kullanirdik cunku bizden de baskasi giyecek ama yemeden içmeden ve sosyallikten vazgeçilmezdi.
Aksaray da bir Migros vardı.simdi o da yıkılmış.onun yerinde gazino vardı.butun ünlüleri orada görürdüm.tiyatro sinema hiç kaçırmadık.
Yazları sarayburnu na giderdik.
Tatil için eskihisara giderdik.
Kışları vefaya ya da samatya da muhallebiciye giderdik.
90 larin ortasında itibaren bozulmaya başladı.

Sokağa rahatça çıkar, deli gibi kumlarla oynardık, ip oyunumuz vardı mahalle cocuklarıyla toplanmak için heyecanlanırdık, hani 50 krş olurdu bazen cebimde, dört kişiye çikolata alamasam 2 alır bölüşürdük, hiç unutmam ilk bayram harçlığım 5 tlydi, o zamanın değerli parası dondurma, cips, cikolata, meyve suyu, biskuvi, abartısız ikişer üçer tane alıp sonra bahceye sofrabezi serip mahalleden arkadasları cagırmıştım piknik yapcaz hersey benden diye, gözümde canlandı be..
Şimdi yegenlerim tablet basında büyüyor, park onları heyecanlandırmıyor

Tamam işte bende onu merak ediyorum biriyle anlaştı mı diye

Kılıçdaroğlu nahif, iyi niyetli, dürüst bir adam; sağcıların köylü kurnazlığına, sinsiliğine, ufak ucuz hesaplarına, sol gösterip sağ vurmasına, Ali Cengiz oyunlarına aklı ermez onun. Tabii sizin gurur duyacağınız şeyler ancak bunlar olur.

Tam hak vereceğim aponun heykelini dikeceğiz diyen adami, kandile sırtımızı dayadik diyen adami hapisten çıkaracağız diyen kılıçdaroğlu aklima geliyor tekrar bir gülme geliyor. Evet haklisiniz anliyorum. Hdp ile kolkola olmak yaramadı birde milliyetçiliği deniyorsunuz o da olmadi başka birsey denersiniz artık

ekmek 5 kıyma 350 olmuş ne anlatıyorsun sen acaba ülke gerçeklerini unutmak için eğlenmemiz lazım biraz, hadi gidip Cübbeli Ahmet videoları aç da gül gül öl.

Can kizlar yine başlandı iftiralara sokaklara sahte afişler asilıyor yine YPG terör örgütü değildir altında Kemal Kılıçdaroğlu'nun resmi. her sokaklara asiliyor ve buna insanlar inanıyor şaka gibi ya hala inanılıyor arkadaşlar inanan varya afişleri tasliyor insanlar inanamiyorum bu kadarını hipnoz olur insanlar çok üzülüyorum ya bu nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…