Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

Peki neden acaba? Ben hüdapar in açiklamalarini da hdp nin de dinledim. Bir farklari yok benim için.

Ağızlara küfürlere bakar mısınız? Ahlâk ve insanlık dersi veriyorlardı. İçerik olarak küfürlü, spoiler şeklinde koyuyorum.
Şu beşli çeteden mehmet cengizde milletin anasını ....
Bu millete müstehak diyecemde
İçinde bizde varız

Hdp neden kiliçdaroğlunu destekliyor sadece onu merak ediyorum
Yooo desteklemiyor
Oyle gosterıyor kendisini
Cunku oyle gostermesi secmeni kızdırır
Ya Tayyibe atar ya da CHP ye hıc atmaz
Boylece Tayyip ya öne gecer ya cok fark yememıs olur
Ben boyle bakıyorum

Hdp neden kiliçdaroğlunu destekliyor sadece onu merak ediyorum
Ekonomik çöküşten, eğitimin yozlaştırılmasından, mülteci çöplüğüne dönmemizden, sistematik eş dost akraba memurlaşmasından, kendinden olmayan belediyelere yardım etmeyisinden olabilr mi? Çünkü hdp secmeni de bu ülkede yaşıyor ya hani onları da etkiliyor bu durum.

Son düzenleme:
Ağızlara küfürlere bakar mısınız? Ahlâk ve insanlık dersi veriyorlardı. İçerik olarak küfürlü, spoiler şeklinde koyuyorum.
Bunu nasıl genelleyebiliyorsunuz? Allah aşkına yapmayın İktidarı destekleyenlere, hatta deprem bölgesindeklere edilen küfürlerin haddi hesabı da yok. Ee? Hani hepimizi kucaklayacaktiniz?

Aslan, ceylan, sırtlan ve zebra yan yana koşuyorsa orman yanıyor demektir. Orman yanıyor, o yüzden destekliyorlar; bu kadar basit.

Bunu nasıl genelleyebiliyorsunuz? Allah aşkına yapmayın İktidarı destekleyenlere, hatta deprem bölgesindeklere edilen küfürlerin haddi hesabı da yok. Ee? Hani hepimizi kucaklayacaktiniz?
Evet deprem oldugunda da "devlet gec geldı" diyenlere küfür eden "geberin" diyen AKPlileri de unutmayın.

Çamur at izi kalsın, ben oğuzhanın soruları konukla paylaştığından emin değilim. Öyle olsa ince o kadar köpürmezdi. Güvenmek istiyorum açık milrofona. Ayrıca onu da geçiyorum, sıracakları soruları gençlerinneline tutuşturan ve cevapları pronterdan okuyan bir adam varken bunların tepkileri çok komik ve yansıtıcı kalıyor. Herkesi kendileri gibi sanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…