Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Dönmene sevindim, iyi mi ailen, seçim sakin geçmiştir inşallah

Selahattin Demirtaş serbest kalacak demedi tekrar adil şekilde yargılanacak dedi yargı karar verecek dedi canım tekrar tekrar izle hatta seçim konuşmalarının herşeyi ortada tekrar tekrar izleyin içinden cımbızla çekilip laflar alınıp servis edildiği için konuşmasında Selahattin Demirtaş serbest kalacak demiyor adil şekilde yargılanacak diyor iserbest kalmakla adil yargılanmak apayri bisey bişey adil yargılanmak serbest bırakılmak deildir bir daha altını cizeyim.ayrica ister akparti kazanır ister CHP kazanır valla illaki biri kazanicak biri . huzur istiyorum bu ülkede ben yabancı kokenliyim türkiyede doğmuş yurtdışında yaşamış biri olarak kavga kaos nefret dili istemiyorum sadece bu kadar.

Instagramda yorumlarda böyle bir şey okudum CHP'ye Selo başkan çıkacağı için oy verdiklerini yazmışlar yoksa CHP ye oy vermeyiz demişler bu doğrumu
Adamı türkiye mahkemelerinde bile kanıtlanmış suçu yokken yıllarca içerde tutulursa yandaşları da o ne derse onu yapar. Akp çıkarsaydı ona oy verirlerdi. Bunun bizimle değil doğrudan akp ile ilgisi var

Financial Times'ın Türk ekonomisine yönelik tahminleri korkuttu.
Analizde "Kredi değerlendirme kuruluşları uyarıyor: Erdoğan’ın “sürdürülemez” para politikaları Türk Lirası'nı daha da geriye götürebilir. Türk ekonomisinin yumuşak karnı cari açık 40 milyar dolara çıkabilir. Kapatmak için destek gerekebilir" denildi.

Bugün çocuğunuza alamadığınız bez mama. Yarın yiyecek ekmeği bulamaz hale gelebiliriz. Yine de paşa gönlünüz bilir. Herkes hak ettiği gibj yönetilir.

Habur kapılarında ki davullu zurnalı karşılaşmaları ne güzel unutmuşsunuz siz öyle

Ne demek “bizim eğitim”?! Bahsettiğiniz yer Nahcivan, Gürcistan, İran, Irak değil. Türkiye Cumhuriyeti’nin doğusu. Milli eğitim, bizim olduğu kadar onların da.

Ne demek “bizim eğitim”?! Bahsettiğiniz yer Nahcivan, Gürcistan, İran, Irak değil. Türkiye Cumhuriyeti’nin doğusu. Milli eğitim, bizim olduğu kadar onların da.

Öğretmenler ne zaman ki öldürülme korkusu olmadan doğuda görev alir o zaman size katılabilirim.

Yok yine kabul etmeyecekler de biliyorum yine de sormak istedim

Canım bu arada ay aklıma gelmişken yazayım ben de nicki değiştirdim önceki adım karabiber 01

Sizin fikrinizi belgeli ispatlı ve yirmi yıldır yasadıgınız Gercekler degıstırmıyorken bizim fikrimizi sizin dayanaksız laflarınız kısacası zanlarınız mı degıstirecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…