- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.885
- 598
Allah kıtap demişken gecen gün kuranı guncellemlıyız mı demişti erduvan, noldu o ısBen de demin bir video izledim, Paris'te bir ferrarili Eyfel kulesinin önünde açmış son ses dombra çalıp akp bayrağı salliyor.
o kadar istiyroum ki bir dahaki seçimlerde Almanya'da, Fransa'da, Hollanda'da aşırı sağcılar kazansın, şunlara ülkeyi dar etsin. O zaman anlarlar belki Avrupa'nın göbeğinde yaşayıp Türkiye'de gerici sağ partiye oy atmayı.
O kadar Allah kitap inanıyorlar hesapta. Eğer varsa vatandaş olarak hakkım , kendi keyif içinde yaşayıp bizi bu zulme birakan bir kişiye bile helal etmiyorum
Nereli olursa olsun benim ulkem için oy kullanma hakkı olamaz, olmasınSuriyeli mi bilmiyorum ama Arapça konuşuyor
Yok canlı değil.
Gençlik kollarının katılmasına gerek yokmuş. Yeteri kadar akpli gelmişya da yine ikili oynadılar. Programın yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum canlı yayınlanmıyor bu değilmi
Profilindeki yazıyı degıstir bariOnlar nasıl CHP'den vazgeçmiyorsa ben de hayatta AK parti'den vazgeçmem
Bu kişi görevden alınmış bence yetmez direk yargılanmalı... Bu ve bunun gibiler biliyorum çok var ve o kadar nefret ediyorum ki bu tiplerden anlatamam... Parti gözüyle bakmıyorum çünkü dediğim gibi heryerde var malesef bunun adı görevi kötüye kullanmaktır ve çalıştığı kurumda zarar görüyor...
Size Hz.Muhammed ‘in sabrını örnek gösterip fakirliğinizle avunun,cenneti hak edenler isyan etmeyenlerdir diyenler ardınızdan nasıl dalga geçiyor buyrun izleyin.
Teşekkür ederim, iyi herkes sakindi buralarDönmene sevindim, iyi mi ailen, seçim sakin geçmiştir inşallah
Öğretmenlerin öldürülme korkusu yaşamadığı çok yer var doğuda, öyle oturduğunuz yerden gördüğünüz gibi değil. 80ler 90lar yaşanmıyor oradaÖğretmenler ne zaman ki öldürülme korkusu olmadan doğuda görev alir o zaman size katılabilirim.
Benim öğretmenlerim gelirdi evlerimize, köyde gezerlerdi hiçbir zaman da öldürülme korkuları yasamadilar. Diyarbakır'dayim malum.Öğretmenlerin öldürülme korkusu yaşamadığı çok yer var doğuda, öyle oturduğunuz yerden gördüğünüz gibi değil. 80ler 90lar yaşanmıyor orada
Öğretmenlerin öldürülme korkusu yaşamadığı çok yer var doğuda, öyle oturduğunuz yerden gördüğünüz gibi değil. 80ler 90lar yaşanmıyor orada
Hepsi demiyor zemheri. Çok yer var sadece yazmış.Aybike öğretmen ne zaman şehit edilmişti?
Hepsi demiyor zemheri. Çok yer var sadece yazmış.
Biliyorum, daha yillar önce Diyarbakır halkı bile sokakta gezemiyordu. Dileğim gelecek kişi terörü gerçekten bitirir.Doğu da yaşamadım ama yaşayan görev yapan kardeşlerim akrabalarım arkadaşlarım oldu. Az çok bende biliyorum. Hepsini anne babasi ağlayarak yolladi gönül rahatlığıyla değil. Tabiii ki heryer ayni değil ama bir gerçekte var ortada.
Bunlar görünmüyor maalesef yada insanlar görmezlikten geliyor
Size Hz.Muhammed ‘in sabrını örnek gösterip fakirliğinizle avunun,cenneti hak edenler isyan etmeyenlerdir diyenler ardınızdan nasıl dalga geçiyor buyrun izleyin.
Agzina sağlik valla.Öğretmenlerin öldürülme korkusu yaşamadığı çok yer var doğuda, öyle oturduğunuz yerden gördüğünüz gibi değil. 80ler 90lar yaşanmıyor orada
Hoş geldin bacımŞunu anlamak zor olmamalı.
Hiçbir partinin fanatiği falan degiliz/m.
Eleştirmek, değişim istemek halk olarak hakkımız.
Biz halkız biz değil onlar bizden korkmalı.
Siyasete girmeyecektim şu süreçte gördüğüm çirkinliklerden oturu ama bir merhaba diyeyim dedim banim uzun sürdü baya
Hoş buldummmmHoş geldin bacım
Hoş geldin bacımBenim de yeni açıldı, geri duruyorum seçime kadar güvende kalabileyim diye
Hoşgeldin
Ben gerçekten algılayamıyorum artık, bir şeye karşı olmak kimseyi yoldaş, dost ya da paydaş yapmaz.
Siz misal, özel hayatınızı sosyal medyada naklen yayına karşısınızdır, e ben de karşıyım.
Ya da siyah rengi çok asil buluyorsunuzdur, ben de öyle, hapisteki bir cani seri katil de bulabilir.
Şimdi ne olduk biz, saf mı, ortak mı?
Onla mı yol yürüdük?
Ne yani bu, ciddi anlamda saçmalık!
Karşı olduğumuz şeye bile karışacaklar, yok artık!
Benim anlatmak istediğim buydu. Karşımızdaki adama karşı çirkef olunmalı, ellerinden geleni ardlarına koymamalılar. Kılıçdaroğlu gibi nahif, sakin sakin konuşarak olmaz, taşa gülle geliyoruzla keşke olsaydı; ama olmaz.Onların yaptığını yapmak lazım, kesinlikle katılıyorum
Instagramda yorumlarda böyle bir şey okudum CHP'ye Selo başkan çıkacağı için oy verdiklerini yazmışlar yoksa CHP ye oy vermeyiz demişler bu doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?