Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Şu habere baksanıza, a haber muhabiri Almanya'da oy kullanma sırasında canlı yayindayken ne oluyor;

Oy veren adam bir kelime bile Türkçe anlamıyor ve konusamiyor. Ama Türk vatandaşı
Çerez dağıtır gibi dağıttılar vatandaşlığı. Kimlerin ülkede söz hakkı var. Şaka gibi ya

Asil siz insanların akliyla oynuyorsunuz. Şu an pkk/kandil kimi destekliyor kimin arkasında? Ortak olalım ama ortak olduğumuzu aman söylemeyelim oy kaybederiz. Hdp seçmeni neredeyse tamamı millet ittifakını destekledi selehatttin demirtaşin eşi mitingde konuşmadi mi? Bir oy yeşil sol partiye bir oy kiliçdaroğluna?

2015 te bu halk hdp ile birlik olana tavrini koydu şu anda da millet ittifakına tavrini koyuyor. Bu kadar basit.

Onlar nasıl CHP'den vazgeçmiyorsa ben de hayatta AK parti'den vazgeçmem

Anlaşılmayan bir gerçek var.
Kimse kimseyi desteklemiyor, bizler tek bir şeyin karşısında duruyoruz, binlerce farklı fikirle karşıyız, güç birliği değil.
‘Tek’liğe karşıyız.
Bunu bir dostluğa çevirmek manasız.

Şunu anlamak zor olmamalı.
Hiçbir partinin fanatiği falan degiliz/m.
Eleştirmek, değişim istemek halk olarak hakkımız.
Biz halkız biz değil onlar bizden korkmalı.
Siyasete girmeyecektim şu süreçte gördüğüm çirkinliklerden oturu ama bir merhaba diyeyim dedim banim uzun sürdü baya

Benim de yeni açıldı, geri duruyorum seçime kadar güvende kalabileyim diye
Hoşgeldin

Ben gerçekten algılayamıyorum artık, bir şeye karşı olmak kimseyi yoldaş, dost ya da paydaş yapmaz.

Siz misal, özel hayatınızı sosyal medyada naklen yayına karşısınızdır, e ben de karşıyım.
Ya da siyah rengi çok asil buluyorsunuzdur, ben de öyle, hapisteki bir cani seri katil de bulabilir.
Şimdi ne olduk biz, saf mı, ortak mı?
Onla mı yol yürüdük?
Ne yani bu, ciddi anlamda saçmalık!
Karşı olduğumuz şeye bile karışacaklar, yok artık!

Hoş buldum❤

Evet öyle maalesef ben de anlayamıyorum. Yapılan hukuksuzlukları anlatıyorum, bakin sadece anlatıyorum, adım X particiye çıkıyor.

İstediğinize oy verin, hakkiniz, ama şu tavırlar çirkin bence.
Depremzedeler ile ilgili söylenen şeylere de ben çok kırıldım, üzüldüm. Çok tuhaf bir boyut bu çünkü.

Yine Diyarbakır %72 si millet ittifakına oy verdi. Orda burda benim memleketime beddualar yağdı. Biri Allah belanı versin Diyarbakır diye durum atti. Ne saçmalıyorsun diyemedim, yumuşak sordum yine işte şöyle böyle Allah canlarını alsın diyo.
Ne diyorsun ya sen dedim? Ben Diyarbakır'dayim. Benim tüm ailem burda sana bu hakkı kim verdi sen kimsin yani?

Depremzede oylarına şaşırdım üzüldüm ama anlamaya çalıştım yorum yapmadım, tercih, ne diyebilirim ki. Beddua edenlerin hükumetten ne farkı kalıyor diye soruyorum.

Yine aylar önce özellikle deprem bölgesinden böyle bir sonuç çıkacağını beklediğimi yazmıştım.
Yahu falcı gibi bende ahahah ne desem hep yazdım diyorum, şuraya kazandık da yazayım bari de yine demiştim derim totem olsun

Hatta iktidarın bu seçimi kazanmasının tek yolu olduğunu da söylemiştim, böyle bir felaket onların lehineydi.
Canlarıyla uğraşan insanların başka bir kaosa sürüklenmeme, kendilerini en azından şuanki stabil durumda tutma ve geleceğe yönelik planların bertaraf olmamasıyla alakalıydı.
Yaşamadım, bilemem ama psikoloji zaten bunu söylüyor.
Çoklu değişkenler içerisinde sabit duran daima kıymetlidir ya da bu şartlarda en azından sabit kalması için emek verilir.
Şaşırtıcı bulunmasına ben şaşırıyorum buradan da bizim ülkemizin özellikle insanı anlama, psikoloji ve empati konularında çok çok eksik olduğunu görüyorum.

Instagramda yorumlarda böyle bir şey okudum CHP'ye Selo başkan çıkacağı için oy verdiklerini yazmışlar yoksa CHP ye oy vermeyiz demişler bu doğrumu

Eklentiler

• IMG_20230521_033721.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20230521_033634.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2023-05-21-03-35-24-075_com.instagram.android.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 40
Hdp den bahsettiğimi anlayamadınız öyle mi
HDP ilgilendirmiyor beni umrumda deil onlar daga çıkanı polis asker indirir cezalandirir bir güzel cezasını verir valla. Kolkola gezdikleri yok zaten chpyle bunu bil yani anlayın bunu artık ya

Instagramda yorumlarda böyle bir şey okudum CHP'ye Selo başkan çıkacağı için oy verdiklerini yazmışlar yoksa CHP ye oy vermeyiz demişler bu doğrumu
Tabikide doğru ama inkâr ediliyor bu kadar basit... Kemal Kılıçdaroğlunn bir yandan bu kadar oy almasına öte yandan seçimi kaybetmesine neden olan olay tam bu.. Demirtaş serbest kalacak diye oy veren HDP
Yine Demirtaş serbest kalacak diye oy vermeyen ,elini vicdanına koyan Türkiye halkı...

Hdp den bahsettiğimi anlayamadınız öyle mi

Ben eğitim karşiti birsey söylemedim ki onlarin derdi eğitim değil. Giden yardımlari halki için eğitim için sağlik için mi harcamış acaba yoksa kandili mi beslemiş belediyeleri?
Bunların hesabını onları öeclise sokanlara sorun isterseniz, konunun kk ile ilgisi yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…