Suriyeli mi bilmiyorum ama Arapça konuşuyorVideo silinmiş, suriye uyruklu mu oy kullanan, izleyen biri söylesin lütfen
Yahu sizinki yapınca barışçıl yol oluyor da başkası niye kalleş terörist oluyorbir de objektifim diyorsunuz şaka mısınız siz? Barışçıl yolla çözme çabası filan değildi, bal gibi de kürt kesimin oylarını alma çabasıydı. "Milliyetçiliği ayaklar altına aldık" demesi, andımızı ve TC ibarelerini kaldırması neyin çözümü içindi peki? Rica ediyorum insanların aklıyla dalga geçmeyin, seviyoruz adamı aşığız deyin saygı duyalım.
Onlar nasıl CHP'den vazgeçmiyorsa ben de hayatta AK parti'den vazgeçmemÖnce dağa çıkan gençlerine engel olsunlar sonra bizim eğitime sıra gelir herhalde. Belediyelerine yapilan yardımlar halktan çok başka yerlere gidiyor kandil dağina doğru. Neyse herkesin fikri kendine diyelim burada tartışmakla kimsenin fikri değişecek değil.
98 99 zamanlarıydı bnm hatırladıgım, hatta 2005 e kadarda güzeldi hersey, sonra sonra bozuldu90 lı yıllar değil mi? Ben de mahallede büyümüş, doyasıya oynamış şanslı kişilerdenim.
Anlaşılmayan bir gerçek var.Asil siz insanların akliyla oynuyorsunuz. Şu an pkk/kandil kimi destekliyor kimin arkasında? Ortak olalım ama ortak olduğumuzu aman söylemeyelim oy kaybederiz. Hdp seçmeni neredeyse tamamı millet ittifakını destekledi selehatttin demirtaşin eşi mitingde konuşmadi mi? Bir oy yeşil sol partiye bir oy kiliçdaroğluna?
2015 te bu halk hdp ile birlik olana tavrini koydu şu anda da millet ittifakına tavrini koyuyor. Bu kadar basit.
Şunu anlamak zor olmamalı.Anlaşılmayan bir gerçek var.
Kimse kimseyi desteklemiyor, bizler tek bir şeyin karşısında duruyoruz, binlerce farklı fikirle karşıyız, güç birliği değil.
‘Tek’liğe karşıyız.
Bunu bir dostluğa çevirmek manasız.
Benim de yeni açıldı, geri duruyorum seçime kadar güvende kalabileyim diyeŞunu anlamak zor olmamalı.
Hiçbir partinin fanatiği falan degiliz/m.
Eleştirmek, değişim istemek halk olarak hakkımız.
Biz halkız biz değil onlar bizden korkmalı.
Siyasete girmeyecektim şu süreçte gördüğüm çirkinliklerden oturu ama bir merhaba diyeyim dedim banim uzun sürdü baya
Hoş buldum❤Benim de yeni açıldı, geri duruyorum seçime kadar güvende kalabileyim diye
Hoşgeldin
Ben gerçekten algılayamıyorum artık, bir şeye karşı olmak kimseyi yoldaş, dost ya da paydaş yapmaz.
Siz misal, özel hayatınızı sosyal medyada naklen yayına karşısınızdır, e ben de karşıyım.
Ya da siyah rengi çok asil buluyorsunuzdur, ben de öyle, hapisteki bir cani seri katil de bulabilir.
Şimdi ne olduk biz, saf mı, ortak mı?
Onla mı yol yürüdük?
Ne yani bu, ciddi anlamda saçmalık!
Karşı olduğumuz şeye bile karışacaklar, yok artık!
Yine aylar önce özellikle deprem bölgesinden böyle bir sonuç çıkacağını beklediğimi yazmıştım.Hoş buldum❤
Evet öyle maalesef ben de anlayamıyorum. Yapılan hukuksuzlukları anlatıyorum, bakin sadece anlatıyorum, adım X particiye çıkıyor.
İstediğinize oy verin, hakkiniz, ama şu tavırlar çirkin bence.
Depremzedeler ile ilgili söylenen şeylere de ben çok kırıldım, üzüldüm. Çok tuhaf bir boyut bu çünkü.
Yine Diyarbakır %72 si millet ittifakına oy verdi. Orda burda benim memleketime beddualar yağdı. Biri Allah belanı versin Diyarbakır diye durum atti. Ne saçmalıyorsun diyemedim, yumuşak sordum yine işte şöyle böyle Allah canlarını alsın diyo.
Ne diyorsun ya sen dedim? Ben Diyarbakır'dayim. Benim tüm ailem burda sana bu hakkı kim verdi sen kimsin yani?
Depremzede oylarına şaşırdım üzüldüm ama anlamaya çalıştım yorum yapmadım, tercih, ne diyebilirim ki. Beddua edenlerin hükumetten ne farkı kalıyor diye soruyorum.
Sonuçta anlamissinizPeki neden acaba? Ben hüdapar in açiklamalarini da hdp nin de dinledim. Bir farklari yok benim için.
HDP ilgilendirmiyor beni umrumda deil onlar daga çıkanı polis asker indirir cezalandirir bir güzel cezasını verir valla. Kolkola gezdikleri yok zaten chpyle bunu bil yani anlayın bunu artık yaHdp den bahsettiğimi anlayamadınız öyle mi
Bende
Bi gececik mapusum varmış geldim hemen. Niye nasıl gittim anlamadım bileAnam çabuk dönmüşsün sanki
@neogthy sen de hoşgeldin
Tabikide doğru ama inkâr ediliyor bu kadar basit... Kemal Kılıçdaroğlunn bir yandan bu kadar oy almasına öte yandan seçimi kaybetmesine neden olan olay tam bu.. Demirtaş serbest kalacak diye oy veren HDPInstagramda yorumlarda böyle bir şey okudum CHP'ye Selo başkan çıkacağı için oy verdiklerini yazmışlar yoksa CHP ye oy vermeyiz demişler bu doğrumu
Hdp den bahsettiğimi anlayamadınız öyle mi
Bunların hesabını onları öeclise sokanlara sorun isterseniz, konunun kk ile ilgisi yok benceBen eğitim karşiti birsey söylemedim ki onlarin derdi eğitim değil. Giden yardımlari halki için eğitim için sağlik için mi harcamış acaba yoksa kandili mi beslemiş belediyeleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?