Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İmamoğlunun videosu atılmıştı ya buraya 3-4 dakikalık.
Onun devamını izledim.
Kadın akpartili belli konuşuyor sonra diyor ki ben 3 hafta önce aradım chp Tuzlayı müşahit olmak içim beni arayıp yer yok dediler sonra açık arkadaşım aradı onu çağırdılar diyor.
Sen niye oy vermediğin partiye müşahit olmak istedin ki
Yine bir yere çekmeye çalışmış ama olmamış yani
Az önce de İmamoğlu’nu Cezanın bir konserine iki dakika çıkarken gördüm yine.
Adam her yerde.
Şu İmamoğlu nun benzerini gördüm diye foto dolanıyor ya bolca onları mı gönderiyor ki dşye düşünmedim değil,
adam çalışıyor maşallah

Hdp den bahsettiğimi anlayamadınız öyle mi

Hdp yeni ortaya çıkan bir parti değil
Yüksek seçim kurulu onayıyla seçime giriyor
Türkiyede seçmeni olan bir parti.
Seçmeni zamanında akp oy verdi destek verdi
Şimdide kılıçdaroğlu oy veriyor.gidip onlarla muhatap olun.

Bu chp ilgilendiren bir konu değil. güvenlik sorunları akp hükumeti ile görüşmeniz lazım
Şuan iktidar onların elinde
Kütlelerin çoğu akp seçmeni?

Şuan altılı masada Hdp yok yalnız.benim gözlerimi yanlış görüyor?
Hdp chp beraber ortak bir basın açıklaması yaptı bizim haberimiz yok?

Hudapar ile ilgili ne düşünüyorsunuz merak ettim baya tedirgin gördüm sizi?sizce nasıl bir parti ideolojisi ne?çünkü burda herkes çok tedirgin.biraz bizi bilgilendirirseniz sevinirim.

Dağa çıkanlar egitimsizlikten çıkıyor yalnız. Kalemin konuşmadığı yerde silahlar konuşur. Eğitim 2. Plana atıldığı için ülke bu halde. Ve sahte diplomalar...

Ben eğitim karşiti birsey söylemedim ki onlarin derdi eğitim değil. Giden yardımlari halki için eğitim için sağlik için mi harcamış acaba yoksa kandili mi beslemiş belediyeleri?

Yahu sizinki yapınca barışçıl yol oluyor da başkası niye kalleş terörist oluyor bir de objektifim diyorsunuz şaka mısınız siz? Barışçıl yolla çözme çabası filan değildi, bal gibi de kürt kesimin oylarını alma çabasıydı. "Milliyetçiliği ayaklar altına aldık" demesi, andımızı ve TC ibarelerini kaldırması neyin çözümü içindi peki? Rica ediyorum insanların aklıyla dalga geçmeyin, seviyoruz adamı aşığız deyin saygı duyalım.

Ben de demin bir video izledim, Paris'te bir ferrarili Eyfel kulesinin önünde açmış son ses dombra çalıp akp bayrağı salliyor.
o kadar istiyroum ki bir dahaki seçimlerde Almanya'da, Fransa'da, Hollanda'da aşırı sağcılar kazansın, şunlara ülkeyi dar etsin. O zaman anlarlar belki Avrupa'nın göbeğinde yaşayıp Türkiye'de gerici sağ partiye oy atmayı.
O kadar Allah kitap inanıyorlar hesapta. Eğer varsa vatandaş olarak hakkım , kendi keyif içinde yaşayıp bizi bu zulme birakan bir kişiye bile helal etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…