- 30 Aralık 2009
- 4.607
- 19.662
- 733
Aynısını Erdoğan da yapsın.
Gençlik kollarının katılmasına gerek yokmuş. Yeteri kadar akpli gelmişya da yine ikili oynadılar. Programın yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum canlı yayınlanmıyor bu değilmi
Ben de alıştım, baştan garipsiyordum ama konuştukça anlıyorsun neyin ne olduğunu aslında ne istediklerini, hüdaparı beğenip destekleyen insanlara alışabilirim, doğuda onları seven çok iyi temiz insanlar da gördüm ama iktidarın parçası olmalarını kabullenemem kimse kusura bakmasın. Bu kadar güçlü bir tek adam sisteminde iktidar parçası olmaları çok büyük tehlikeEvet öyle. Hani bilmiyorum sizin oralarda belki tuhaf karsilaniyordur ama ben yadirgamiyorum sevmelerini alistim çünkü, dün daha biri işte selo çıkacak diye oy verdik dedi. Ne diyeyim ki seviyorlar ve çoğu seviyor, esim dostum arkadaşım seviyor alıştım buna. Hudapara da aynı şekilde alistim gerçi
Diyarbakirliyim ama pkkci değilim, kürdüm ama pkkli değilim bu açıklamaları yapma ihtiyacı duyuyoruzBenim ablam Mardin Kızıltepe de yaptı mecburi hizmetini. Bende yanına gitmiştim. Öğretmeni el üstünde tutuyorlar orada. Annem ve babam öğretmendi onlar da bugüne kadar hep doğu illerinde ne kadar el sütünde tutulduklarını anlatırlardı. Terör ayrı bir durum ve bizim bu durumu Kürt halkından ayırmamız lazım. Her Kürt terörist değildir.
De me nerede ne zaman?Allah kıtap demişken gecen gün kuranı guncellemlıyız mı demişti erduvan, noldu o ıs
Kızıltepe çok uçtur bir de, kamu dairelerinde bile kürt memurlar halkla kürtçe konuşur. Ama asla türksün diye dışlamazlar, saygıları değişmez.Benim ablam Mardin Kızıltepe de yaptı mecburi hizmetini. Bende yanına gitmiştim. Öğretmeni el üstünde tutuyorlar orada. Annem ve babam öğretmendi onlar da bugüne kadar hep doğu illerinde ne kadar el sütünde tutulduklarını anlatırlardı. Terör ayrı bir durum ve bizim bu durumu Kürt halkından ayırmamız lazım. Her Kürt terörist değildir.
Evet katılıyorum sanaBen de alıştım, baştan garipsiyordum ama konuştukça anlıyorsun neyin ne olduğunu aslında ne istediklerini, hüdaparı beğenip destekleyen insanlara alışabilirim, doğuda onları seven çok iyi temiz insanlar da gördüm ama iktidarın parçası olmalarını kabullenemem kimse kusura bakmasın. Bu kadar güçlü bir tek adam sisteminde iktidar parçası olmaları çok büyük tehlike
Sen nasıl duymadın kız ben direk izledim söylerken.De me nerede ne zaman?
Varlık(imkanların yüzyılında) içinde çocuklarımızı yoklukla büyütüyor olmamız beni kahrediyor gerçektenBir zamanlar insanlar 40 liraya neler yapardı, bugünlerde “lüks” kategorisine sokulan aktivitelerin halkın rutini olduğunu gösteren bir yazı dizisinin linkini atayım.
90 yıl önce İstanbul halkı hafta sonları nasıl eğleniyordu? 2. Bölüm: Anadolu Yakası
Hüseyin'in Gazinosu'nda gurup vakti, Yeni Dünya Aile Bahçesi'nde cazband... Çay-kahve 20 kuruş, içkiler hususi tarifeye tabi! "90 yıl önce İstanbul halkı hafta sonları nasıl eğleniyordu?" yazımızın ikinci bölümünde Anadolu Yakası'nın şimdi tanınmayacak hale gelen eğlence yerlerine yer verdik.www.sozcu.com.tr
Bunlar masal değil gerçekti, yazı dizisi 1930’ları anlatıyor, ben 1972 sonrasını bizzat yaşadım.
Bir gazinoya gitmek, bir restaurantta yemek yemek, dışarıda çay kahve içmek, tatile gitmek, eve kırmızı ve beyaz et almak, sebze meyve almak lüks değildi olağan bir şeydi.
Bugün kadınlar ayda 1 tane çeyrek alabiliyor belki onu da alamıyorlar artık, eskiden kadınlar kollarına haftada 1 bilezik alırdı.
Evlerde Türk kahvelerinin yanında naneli, muzlu çilekli likörler ve çikolata ikram edilir, şimdiki gibi ağzınızda berbat bir margarin tadı bırakmazdı doğru dürüst hakiki çikolata yerdik, her şeyin en doğalını uygun fiyatlarla yemiş, gezmiş tozmuş bir nesiliz biz, şimdiki çocuklar hiçbir şeyin doğalını yiyemediği gibi ateş pahasına yiyorlar.
Videoyu şu an açmadı ama islamın değil kuranın güncellenmesi gerek diyordu yanlış hatırlamıyorsan. Kuranın değil tefsirlerin güncellenmesi gerekiyor. Bu başka bir şey
Evet Mardin Arapların, Kızıltepe daha çok Kürtlerin yaşadığı bir yer. Ablamın ev sahibi orada görev yaptığı sürece kirasına zam yapmamıştı mesela ve çok komik bir fiyata tutmuştu evini. Kürt halkı için okumuş avukat olmuş Demirtaş. Meclise Kürt halkının sorunlarını anlatabilmek için girmiş. Dağda ki teröristle biz bir değiliz halk terörist muamelesi görmek istemiyor bunu çözmenin yolu da meclisten geçiyor diyerek seçmişler Demirtaş ı. Selo Başkan dedikleri Demirtaş onlar için umudun simgesi.Kızıltepe çok uçtur bir de, kamu dairelerinde bile kürt memurlar halkla kürtçe konuşur. Ama asla türksün diye dışlamazlar, saygıları değişmez.
Tabi ki sandığa gideceğiz ve oyumuzu vereceğiz. Pes etmek yok. Çok kirli siyaset yapan bir iktidar var. Montajlı videolar, sahte afişlerle rakibi karalıyorlar sadece. Vaatleri yok olamaz da zaten şuan iktidarda olan bir parti " beni seçerseniz diye " vaat veremez komik bir durum bu. Vaatleri sadece muhalefet partileri verebilir.Güzel bir arkadaşım eski İBB 2.tur seçimlerine yazdığım yorumu begenmiş ve önüme geldi.(arasam bulamazdı , tşk ederim @Sapiosexsual)
2.turu kim kazanır demiş editör. Kimi Binali, kimisi ne yazıkki Binali, kimiside yaşasın Binali, kimisi gönlüm Ekrem başkan ama yine hile yapacaklar galiba Binali demişler!
2. Turu kim kazındı! Ekrem başkan hemde 800.000 yazıyla sekizyüzbin oy farkla!
Hadi kendinize gelin, silkelenin, sandığa gidin oy verin koyvermeyin.
Anket - Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?
Peki sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ? Yorumlarınızı da rica edelim ...www.kadinlarkulubu.com
Bilen biliyor canım.ozlendin bu aradaDiyarbakirliyim ama pkkci değilim, kürdüm ama pkkli değilim bu açıklamaları yapma ihtiyacı duyuyoruz
Pakistanlıları unuttun canım. 5 sene sonra onlar da seçime girer artık.Durun daha hdpyi kabullenemezken afgan ve suriyeli mültecilerin partiler var gelecekte. Alışmaya bakın.
Bilen biliyor canım.ozlendin bu arada
Ben de Trabzonluyum büyük dedeler Gürcistan'dan Sarıkamış a gitmişler ne dirileri ne ölüleri gelmiş.geride kalan aileleri trabzon a yerleştirmişler.Babannem ne zaman Atatürk ten konuşulsa ağlardı.O Hızır di derdi.
Bizlere de bazıları Hemşinsin misiniz diyor,bazıları laz misiniz diyor,bazıları diyorda diyor...
Hemşinmisiniz derken canım o nedemek bir hemşinli olarak hiç duymadımBilen biliyor canım.ozlendin bu arada
Ben de Trabzonluyum büyük dedeler Gürcistan'dan Sarıkamış a gitmişler ne dirileri ne ölüleri gelmiş.geride kalan aileleri trabzon a yerleştirmişler.Babannem ne zaman Atatürk ten konuşulsa ağlardı.O Hızır di derdi.
Bizlere de bazıları Hemşinsin misiniz diyor,bazıları laz misiniz diyor,bazıları diyorda diyor...
Gençlerin birinin elinde iyi bir şey olmasın istiyorlar sanki hiç genç olmadılar.Starbucks'la bir alıp vermediği var olsa gerek, sanane kardeşim kahvemi istediğim yerde içerim, içenin canı ordaki kahveden çekiyor sana mı soracak, hadsiz ya.
Yok starbucks'a gidiyor demekki zengin,
Yok telefonu gayet iyi demekki zengin..
Geçen bir koz ekonomiden şikayet ediyodu elinde dondurma vardı tahmın edın ne oldu?
Biri geldi dondurma yiyebiliyorsun dedi
Bu zihniyetlerle aynı havayı soluduğuma mı yanayım, yoksa oksijen israfı olduklarına mı
Duymadım görmedim ya!Sen nasıl duymadın kız ben direk izledim söylerken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?