Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben de alıştım, baştan garipsiyordum ama konuştukça anlıyorsun neyin ne olduğunu aslında ne istediklerini, hüdaparı beğenip destekleyen insanlara alışabilirim, doğuda onları seven çok iyi temiz insanlar da gördüm ama iktidarın parçası olmalarını kabullenemem kimse kusura bakmasın. Bu kadar güçlü bir tek adam sisteminde iktidar parçası olmaları çok büyük tehlike

Diyarbakirliyim ama pkkci değilim, kürdüm ama pkkli değilim bu açıklamaları yapma ihtiyacı duyuyoruz

Kızıltepe çok uçtur bir de, kamu dairelerinde bile kürt memurlar halkla kürtçe konuşur. Ama asla türksün diye dışlamazlar, saygıları değişmez.

Evet katılıyorum sana
Ama ben anlatmaktan vazgeçtim çünkü aldığım tepkilerin on yargıların haddi hesabı yok, işin kötü yanı anlamıyor da kimse. Kendim biliyorum okuyorum yeterli diyorum artik. Şu seçim sürecinde çok çirkin şeyler yaşadım.

Varlık(imkanların yüzyılında) içinde çocuklarımızı yoklukla büyütüyor olmamız beni kahrediyor gerçekten

Kızıltepe çok uçtur bir de, kamu dairelerinde bile kürt memurlar halkla kürtçe konuşur. Ama asla türksün diye dışlamazlar, saygıları değişmez.
Evet Mardin Arapların, Kızıltepe daha çok Kürtlerin yaşadığı bir yer. Ablamın ev sahibi orada görev yaptığı sürece kirasına zam yapmamıştı mesela ve çok komik bir fiyata tutmuştu evini. Kürt halkı için okumuş avukat olmuş Demirtaş. Meclise Kürt halkının sorunlarını anlatabilmek için girmiş. Dağda ki teröristle biz bir değiliz halk terörist muamelesi görmek istemiyor bunu çözmenin yolu da meclisten geçiyor diyerek seçmişler Demirtaş ı. Selo Başkan dedikleri Demirtaş onlar için umudun simgesi.

Tabi ki sandığa gideceğiz ve oyumuzu vereceğiz. Pes etmek yok. Çok kirli siyaset yapan bir iktidar var. Montajlı videolar, sahte afişlerle rakibi karalıyorlar sadece. Vaatleri yok olamaz da zaten şuan iktidarda olan bir parti " beni seçerseniz diye " vaat veremez komik bir durum bu. Vaatleri sadece muhalefet partileri verebilir.

Diyarbakirliyim ama pkkci değilim, kürdüm ama pkkli değilim bu açıklamaları yapma ihtiyacı duyuyoruz
Bilen biliyor canım.ozlendin bu arada
Ben de Trabzonluyum büyük dedeler Gürcistan'dan Sarıkamış a gitmişler ne dirileri ne ölüleri gelmiş.geride kalan aileleri trabzon a yerleştirmişler.Babannem ne zaman Atatürk ten konuşulsa ağlardı.O Hızır di derdi.
Bizlere de bazıları Hemşinli misiniz diyor,bazıları laz misiniz diyor,bazıları diyorda diyor...

Son düzenleme:
Burada bazıları özerklik vereceğiz özerklik diyorlar....diye yazıyor ya hani. Bakın kim o anladığınız özerklikten yana

Ne güzel demiş Erdoğan zamanında güçlen seçime gir diye...Kürt halkıda mesajını almış meclise girmiş HDP olarak.

Son düzenleme:

Ben de özledim
Millet olarak yüzlerce firka olmuşuz resmen

Hemşinmisiniz derken canım o nedemek bir hemşinli olarak hiç duymadım

Gençlerin birinin elinde iyi bir şey olmasın istiyorlar sanki hiç genç olmadılar.

Bizim ülkemiz Marshall yardımı ile gdo lu ürünler, ömrünü tamamlamış traktörler gelince bile çok sevinecek kadar ekonomisi kötü bir ülkeydi hep. Yoklukla terbiye edildik kısacası. Vatanını en iyi seven görevini en iyi yapandır türden bir yönetici çok az geldi geçti maalesef.

Şimdi gençler özeniyorlar diye durumları iyi ilan ediliyor. Çocuklarımızın en iyisine sahip olması için onlar uğraşmak yerine eleştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…