Maalesef her şeyi hem çok pahalıya alıyoruz hem de eskisi gibi sağlıklı ürünler değil hiçbiri.Varlık(imkanların yüzyılında) içinde çocuklarımızı yoklukla büyütüyor olmamız beni kahrediyor gerçekten
Gerçekten kendilerine bu kadar güldürmek hoşlarına mı gidiyor merak ediyorumEki Görüntüle 3250523
Tarafsız ve ahlaklı haberin adresi, a haber
Açıklamaları çok güzel, takdir ettim helal olsun
Ata ittifakından ilk ses gelmiştir, darısı diğerlerine
Kesinlikle, hepimizin sesi olmuş.Açıklamaları çok güzel, takdir ettim helal olsun
Allahım kabus bu, adamı yatırıp keseceksin, ancak korkar bunun gibiler.Dün ben de bir haber okudum. Annenin iki kızı var, biri 2 biri 8 yaşında.
Bir de sevgilisi var. Gece beraber kalıyorlar evde. Sabah kadın 8 yaşındakini alıp dışarı çıkıyor. Adam 2 yaşındaki kız bebeğe tecavüz ediyor. Bebek acıdan bayılınca kafasını duvara vurarak ayıltmaya çalışıyor. Tabi daha kötüleşiyor, nöbet geçiriyor diye dayısıyım diye acile götürüyor bebeği. İstismarı sağlık personeli fark ediyor. Anneyle adam tutuklanıyor. 8 yaşındaki kızı da devlet alıyor.
Ben bir şey diyemiyorum, yorumsuz.
Zemheri Hanım, bunun gibilere ne yapılsa az gibi geliyor bana. Düşünüyorum, bir bebeğe yaptığı şeyin karşılığı cezası ne olabilir diye. Bulamıyorum ya. Dünyada buna kısas olacak bir şey gelmiyor aklıma, hepsi az geliyor.Allahım kabus bu, adamı yatırıp keseceksin, ancak korkar bunun gibiler.
Başarıya doğru gidiyorlar inşallah
Dava sürecini söyleyeyim mi, o çocuk defalarca adli tıbba gidecek, muayne edilecek, defalarca aynı ifadeler alınacak, o dava yıllarca sürecek bu arada çocuk büyüyecek anne eğer davacı olursa gidip gelmekten ifade vermekten yılacak ve kalan davalara gitmeyecek, böylece dava düşecek. Kamu davası olarak da ciddiye alıp üzerine düşecek savcı bulunursa adam belki ceza alır ama yıllar sonra. İşte bu yüzden hükümet değişmeli. Hukuk sistemi tacizci tecavüzcüyü, canice hisle adam öldüreni yeteri kadar cezalandırmıyor, bu yetersizliğin hesabını sormaya çalışanlar susturuluyor. Bu da potansiyel suçluları cesaretlendiriyor. Bu tip suçlarda tutuksuz yargılanma kesinlikle kaldırılmalı her şeyden önceZemheri Hanım, bunun gibilere ne yapılsa az gibi geliyor bana. Düşünüyorum, bir bebeğe yaptığı şeyin karşılığı cezası ne olabilir diye. Bulamıyorum ya. Dünyada buna kısas olacak bir şey gelmiyor aklıma, hepsi az geliyor.
Demans iyi bir şey mi acaba diye düşünmeden edemiyorum bu videoları görünce
Anneye ayrı kızgınım zaten. Şimdi herkes her şey kadının suçu mu diyecek ama bu şartlarda birazı kadının suçu evet. Önleyici davranmadığı için. Yoksa adam sapık onda hemfikiriz.Dava sürecini söyleyeyim mi, o çocuk defalarca adli tıbba gidecek, muayne edilecek, defalarca aynı ifadeler alınacak, o dava yıllarca sürecek bu arada çocuk büyüyecek anne eğer davacı olursa gidip gelmekten ifade vermekten yılacak ve kalan davalara gitmeyecek, böylece dava düşecek. Kamu davası olarak da ciddiye alıp üzerine düşecek savcı bulunursa adam belki ceza alır ama yıllar sonra. İşte bu yüzden hükümet değişmeli. Hukuk sistemi tacizci tecavüzcüyü, canice hisle adam öldüreni yeteri kadar cezalandırmıyor, bu yetersizliğin hesabını sormaya çalışanlar susturuluyor. Bu da potansiyel suçluları cesaretlendiriyor. Bu tip suçlarda tutuksuz yargılanma kesinlikle kaldırılmalı her şeyden önce
Demans değil bence bu:) Farklı bir şeyDemans iyi bir şey mi acaba diye düşünmeden edemiyorum bu videoları görünce
Bu dedikleriniz aynen olacak örneği çok. Tabi şuan yoğun bakımda olan çocuk yaşarsaDava sürecini söyleyeyim mi, o çocuk defalarca adli tıbba gidecek, muayne edilecek, defalarca aynı ifadeler alınacak, o dava yıllarca sürecek bu arada çocuk büyüyecek anne eğer davacı olursa gidip gelmekten ifade vermekten yılacak ve kalan davalara gitmeyecek, böylece dava düşecek. Kamu davası olarak da ciddiye alıp üzerine düşecek savcı bulunursa adam belki ceza alır ama yıllar sonra. İşte bu yüzden hükümet değişmeli. Hukuk sistemi tacizci tecavüzcüyü, canice hisle adam öldüreni yeteri kadar cezalandırmıyor, bu yetersizliğin hesabını sormaya çalışanlar susturuluyor. Bu da potansiyel suçluları cesaretlendiriyor. Bu tip suçlarda tutuksuz yargılanma kesinlikle kaldırılmalı her şeyden önce
Allah söyletiyor o zaman, vicdanı beynini ele geçirmiş olmalıDemans değil bence bu:) Farklı bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?