Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Varlık(imkanların yüzyılında) içinde çocuklarımızı yoklukla büyütüyor olmamız beni kahrediyor gerçekten
Maalesef her şeyi hem çok pahalıya alıyoruz hem de eskisi gibi sağlıklı ürünler değil hiçbiri.
Bazı ülkelerde yasaklanan katkı maddeleri var bizim hazır gıdalarımızda, bunların içinde çocuklarınıza aldığınız atıştırmalıklar, içecekler de var.

Rusya‘ya gönderdiğimiz sebze meyveler kaç defa reddedildi çünkü üstlerinde yoğun biçimde pestisit ve nitrat kalıntıları bulundu.
İç piyasaya sürülen sebze meyvede de var demek oluyor bu.
Garibanlıktan bazı şeylere mecbur ve maruz kalmak başka, ki alım gücünüz olmasa dahi sağlıklı beslenmek insani bir haktır, paranız olsa da sağlıklı gıdaya ulaşmanız hiç kolay değil.

Hükümetler toplum sağlığını korumakla mükelleftir, halka sağlıklı ve ucuz gıda sağlamak görevleridir çünkü devletleri devlet yapan halktır, sağlıksız gıdalar yüzünden anne karnındaki bebeler bile daha doğmadan bir sürü hastalıkla mücadele etmek zorunda kalıyor, ülkemizde diyabetli çocuk sayısı, kanserli bebek sayısı arttı, obezite aldı başını gidiyor, biz hastahaneleri ticarethane hastaları müşteri olarak gördüğümüz sürece de sağlıklı kalmaya değil, hastalıklar sonrasına yatırım yapmaya devam ederiz maalesef.

Açıklamaları çok güzel, takdir ettim helal olsun
Kesinlikle, hepimizin sesi olmuş.
Bu seçim normal bir oylama değil, demokrasi ve hak için mücadeledir.
Neye inanırsan inan, ne düşünürsen düşün farketmeksizin demokrasi için ses çıkarmaktır.

Allahım kabus bu, adamı yatırıp keseceksin, ancak korkar bunun gibiler.

Allahım kabus bu, adamı yatırıp keseceksin, ancak korkar bunun gibiler.
Zemheri Hanım, bunun gibilere ne yapılsa az gibi geliyor bana. Düşünüyorum, bir bebeğe yaptığı şeyin karşılığı cezası ne olabilir diye. Bulamıyorum ya. Dünyada buna kısas olacak bir şey gelmiyor aklıma, hepsi az geliyor.

Dava sürecini söyleyeyim mi, o çocuk defalarca adli tıbba gidecek, muayne edilecek, defalarca aynı ifadeler alınacak, o dava yıllarca sürecek bu arada çocuk büyüyecek anne eğer davacı olursa gidip gelmekten ifade vermekten yılacak ve kalan davalara gitmeyecek, böylece dava düşecek. Kamu davası olarak da ciddiye alıp üzerine düşecek savcı bulunursa adam belki ceza alır ama yıllar sonra. İşte bu yüzden hükümet değişmeli. Hukuk sistemi tacizci tecavüzcüyü, canice hisle adam öldüreni yeteri kadar cezalandırmıyor, bu yetersizliğin hesabını sormaya çalışanlar susturuluyor. Bu da potansiyel suçluları cesaretlendiriyor. Bu tip suçlarda tutuksuz yargılanma kesinlikle kaldırılmalı her şeyden önce

Anneye ayrı kızgınım zaten. Şimdi herkes her şey kadının suçu mu diyecek ama bu şartlarda birazı kadının suçu evet. Önleyici davranmadığı için. Yoksa adam sapık onda hemfikiriz.
Bu ortamda yaşıyorsak temkinli olmayı da bileceğiz. Elin herifi ile bebeğini yalnız bırakmayacaksın.
Bakın arkadaşlar, benim çocuğum yok. Ama çocuklu bekar anne çok sitemizde. Belki onlar daha güzel ifade ederler.
Benim çocuğum olsa hayatıma alacağım erkeklere şu ankinden 10 kat daha fazla şüpheci yaklaşırdım.

Bu dedikleriniz aynen olacak örneği çok. Tabi şuan yoğun bakımda olan çocuk yaşarsa

Demans değil bence bu:) Farklı bir şey
Allah söyletiyor o zaman, vicdanı beynini ele geçirmiş olmalı bir film geldi aklıma çocuk avukat olan babasının yalan söyleyememesi için dua ediyor, allah da duasını kabulmediyordu, bu da onun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…