- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
Yanlış yazmışım düzeltiyorum hemen.Hemşinmisiniz derken canım o nedemek bir hemşinli olarak hiç duymadım
Canım inan anlamıyorlar insanlara bişey anlattıkça gerçeği görmelerini gosterdikce ters tepiyor maalesef ters tepti 15 Mayıs'ta gördük. Anlamayana birşeyleri anlatmaya çalışmak çok zordur.Evet katılıyorum sana
Ama ben anlatmaktan vazgeçtim çünkü aldığım tepkilerin on yargıların haddi hesabı yok, işin kötü yanı anlamıyor da kimse. Kendim biliyorum okuyorum yeterli diyorum artik. Şu seçim sürecinde çok çirkin şeyler yaşadım.
Ali İhsan Yavuz ile adrese teslim geçerli oy nasıl yapılır?Eki Görüntüle 3250523
Tarafsız ve ahlaklı haberin adresi, a haber
Pakistanlıları unuttun canım. 5 sene sonra onlar da seçime girer artık.
Teşekkür ederim hoş buldumnoegthy ceza almana çok şaşırdığım bir üyesin. Niye ceza aldın. Geçmiş olsun bu arada dönmüşsün.
Dün ben de bir haber okudum. Annenin iki kızı var, biri 2 biri 8 yaşında.Bu ne kizlar ya nasıl bir ülke olduk böyle cinayet yaşı 15 e düştü o başka bir partiyi destekliyor diye bicakliyor 13 yaşındaki kardeşini okul arkadaşıyla yürüyor diye namus davası diye öldürüyor gerçekten ne günlere kaldık biz böyle bu bir ayda ne huzur kaldı nede kimsede sabır saygı . Bu gidişle ben esimide alıp yurtdışına geri donucem öyle görünüyor.
Dün ben de bir haber okudum. Annenin iki kızı var, biri 2 biri 8 yaşında.
Bir de sevgilisi var. Gece beraber kalıyorlar evde. Sabah kadın 8 yaşındakini alıp dışarı çıkıyor. Adam 2 yaşındaki kız bebeğe tecavüz ediyor. Bebek acıdan bayılınca kafasını duvara vurarak ayıltmaya çalışıyor. Tabi daha kötüleşiyor, nöbet geçiriyor diye dayısıyım diye acile götürüyor bebeği. İstismarı sağlık personeli fark ediyor. Anneyle adam tutuklanıyor. 8 yaşındaki kızı da devlet alıyor.
Ben bir şey diyemiyorum, yorumsuz.
Evet buydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?