Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Canım inan anlamıyorlar insanlara bişey anlattıkça gerçeği görmelerini gosterdikce ters tepiyor maalesef ters tepti 15 Mayıs'ta gördük. Anlamayana birşeyleri anlatmaya çalışmak çok zordur.

Bu ne kizlar ya nasıl bir ülke olduk böyle cinayet yaşı 15 e düştü o başka bir partiyi destekliyor diye bicakliyor 13 yaşındaki kardeşini okul arkadaşıyla yürüyor diye namus davası diye öldürüyor gerçekten ne günlere kaldık biz böyle bu bir ayda ne huzur kaldı nede kimsede sabır saygı . Bu gidişle ben esimide alıp yurtdışına geri donucem öyle görünüyor.

Dün ben de bir haber okudum. Annenin iki kızı var, biri 2 biri 8 yaşında.
Bir de sevgilisi var. Gece beraber kalıyorlar evde. Sabah kadın 8 yaşındakini alıp dışarı çıkıyor. Adam 2 yaşındaki kız bebeğe tecavüz ediyor. Bebek acıdan bayılınca kafasını duvara vurarak ayıltmaya çalışıyor. Tabi daha kötüleşiyor, nöbet geçiriyor diye dayısıyım diye acile götürüyor bebeği. İstismarı sağlık personeli fark ediyor. Anneyle adam tutuklanıyor. 8 yaşındaki kızı da devlet alıyor.
Ben bir şey diyemiyorum, yorumsuz.

Yer yerinden oynaması gerekirken sadece kızıp üzülüyoruz ve elimizden hiçbir şey gelmiyor Çoğu kişi duymuyor bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…