Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Allah söyletiyor o zaman, vicdanı beynini ele geçirmiş olmalı bir film geldi aklıma çocuk avukat olan babasının yalan söyleyememesi için dua ediyor, allah da duasını kabulmediyordu, bu da onun gibi
Zamanında dediklerinin tam tersini yaptığı için ülkücüler ayrılıp başka partiler kurdular.

Allahım kabus bu, adamı yatırıp keseceksin, ancak korkar bunun gibiler.
Yoooo böyleleri hemen ölmemeli, bildiğim çok güzel yöntemler var ama şiddete girdiğinden dillendirmeyeceğim, öleyim diye dua edecek hale getireceksin aylarca sürecek böyle, ahlaksız sapıklar
Bu olayda mesajınıza kesinlikle hak veriyorum, evli ya da bekar çocuklu kadınlar tabii ki paranoyak bir şekilde herkesten şüphe ederek yaşamasınlar ama çevrelerindeki akraba dahil erkeklere dikkat etmek zorunda.
Az mı duyuyoruz öz amca, öz dayı, öz dede, öz baba ve abi tarafından istismara uğrayan çocukları

Bu sapıklar ne kundaktaki bebeğe ne 90 yaşındaki yaşlı teyzeye acımıyorlar, ahlak yok çünkü lakin ben kendimize de kızıyorum, Özgecan katledildiğinde adına şarkıcı denilen bir takım kişiler kalktı hadsizce sözler sarf etti, kadını döven, sövenleri alkışlıyoruz, para kazandırıyoruz, hemcinsleri de bunları örnek alıyor bunları destekliyor, düzen ataerkil düzen olduğundan bir kadın öldürüldüğünde cani katil bana küfretti, erkekliğime söz söyledi diye savunma yapınca erkeklik gururu denip indirim alıyor, kimsenin kitabında kadınlık gururu diye bir şey yok çünkü.

İlk mesajlarımdaydı galiba, meclisteki kadın vekilin yetersizliğinden bahsetmiştim, partilerin kadın kolları var ama laf olsun beri gelsin diye, ne zaman ki kadın vekiller ve bakanlar çoğalır meclisin yarısı kadın olur o zaman belki biraz değerimiz olur.

Ne zaman bir tecavüz, istismar, pedofili, cinayet vakasında sosyal medyada tepkiye bile fırsat kalmadan, hak ettiği gibi cezaya çarptırılır o zaman bir değerimiz olur.

Eskiden hırsız uğursuz sapık girecek korkusu olmadan evlerimizin anahtarı kapı üstünde bırakılırdı, şimdi evin içindeyken bile kapıyı defalarca kilitliyoruz, ne zaman anahtarlar yine kapı üzerinde bırakılır işte o zaman bir şeyler değişti diyebiliriz.

Dalga geçtik ama Sarıgül kadar halkla iyi iletişim kurabilen biri yok bence
Ay bir ara herkesle tokalaşıp öpüşüyordu ya. Herkes pozitif bir enerjisi var, Mustafa beyle tokalaşmaya geldik diyordu sokak ropörtajlarında.
Ve evet, beğenin beğenmeyin ama adam çaba gösteriyor mu? Evet. Kalkıp dağ bayır geziyor, emek var inkar edemeyiz.

Evet çok emek harcıyor. Sabah erkenden kalkıp çorbacılara, kahvelere gidip esnafları tek tek dolaşmış. Montajlı video ve sahte afişlerin gerçek olmadığını anlatmış. Helal olsun diyorum Erzincan da Chp nin oylarını arttırdı ve meclise girdi.

Mune Hanım, maalesef ortamımız iyi bir halde değil. Sapık çok yani. Şimdi ortamda temkinli davranmak zorundayız.
Benim bebeğim olsa ben de kimseye güvenmem. Bebeğimin başına böyle bir kabus geleceğine varsın ben paranoyak olayım. Hiç önemli değil.
Eskiden belki durum daha farklıydı. Ben orta çocukluk yıllarımı 2000lerde yaşadım o sebeple çok öncesini tecrübe etmedim. Ama şimdiki durum belli. Yolda yürümen bile yetebiliyor bir manyağın radarına girebilmen için.
Durum buyken bile bile lades deyip de elin herifiyle bebeğini yalnız bırakamazsın, kusura bakma.

Meclise girmesi başarısının delili işte.
Kaç yaşında adam yani. 66 yaşındaymış, şimdi baktım. Torunundan görmüş Tiktok'u da. Kullanmayı falan öğrenip girişmiş bir şekilde. Medeni cesaretinden dolayı tebriği hak ediyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…