Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Instagramda yorumlarda böyle bir şey okudum CHP'ye Selo başkan çıkacağı için oy verdiklerini yazmışlar yoksa CHP ye oy vermeyiz demişler bu doğrumu
Tabiki doğru bunu Hdp hep diyor...yeni bir şey değil ki biz desteğimizi çeksek chp yok olur diyorlar ve buda doğru...
Bunu dağda ki karayılan ve diğer pkk lılar diyorlar

hdp 6 li masa bilinen destekçiler çekilse acaba diyorum chp ye kim oy verir

Hdp ye sırtını dayayan bir chp var ve Sırrı sakık bas bas bağırıyor Mustafa Kemalin itleri diye iste bunu diyen ne dediğini bilmeyenlerle beraber Chp ...sonra Atatürk'çülükten bahsediyorlar ...mahfettiler partiyi ve Atanın görüşünü...

Şöyle paylaşımlara baktım burda demirtaş ne kadar masum ne kadar kahraman herkesin umudu.. o olmazsa olmaz durumuna getiriyorlar..
Ah canım benim...
iste bu yuzden chp demirtasi ve diğerlerini çıkarma derdinde...vatan için şehit dusenlere onların ailelerine ne olursa olsun umurların da değil.. 14 mayis sonrasi açıklama yaptı ya biz mehmetcigi şehit edenlerle masaya oturmadık diye ...deprem bölgesine neler neler dediler ...

Ne dedikleri belli ne söyledikleri ne yaptıkları bunu yazdım iftira yapıyorsun dediler mikser dediler
Ya dönün bi aynaya bakın bi öz eleştiri yapın yapamazlar çünkü doğrular acitircunku hdp olmadan bir şey yapamaz...

Amaç farkli oyun farklı planlar farklı

Bunu söylüyorum hep ayni şey aynı şey etrafın da dönüyorsun diyorlar sevmiyorlar hahha umrumda mi değil...herkes fikrini söylemekte özgür diyorlar ya özgürlükten bahsediyorlar ya ama hoşlarına gitmeyince yazinin uzun olduğu bile dert olur nokta virgül bile sorun olur..

Bugün yunanistan da secim var ...haberlerde gördüm bundan kimin haberi var kim ne kadar önemsiyor hangi Avrupa ülkesi bir şey yazdı...ama Avrupa abd dağdakiler herkes karışıyor bizim iç işlerimize ve seçime Tv kanalları geliyor oy sayarken Avrupa dan birileri geliyor canlı yayınlar yapılıyor ..neden çünkü Türkiye önemli bunun için her türlü planı yapıyorlar..
ha bizimkiler ne anlıyor çok bilmişlermiş ya ...

bakın herkes bizimle ..
avrupa bile destek veriyor diye alkış yapıyorlar...yazik

artik şunu diyorlar bunu burda da okudum ...Recep düzgün yürümüyor hasta ölürse oğlu geçer damadı geçer diye ...hatta erken secim olur diye bunun planı yapılyor ve bu çok ama çok iğrenç bir şey birinin ölmesini beklemek bunu istemek ...bunu düşünmek ve söylemek

Sanki her hasta ölüyor sanki kendileri dünya ya kazık çakicak.. hadi onun ölmesini beklerken siz öldünüz ...
Bu kadar hirsa gerek yok secim olur biter markette kasa da yada kira öderken sıkıntıyı bizler çekeriz ..

Eskiden de tecavüz istismar yaşanıyordu, yaşanmıyor dersem yalan olur ama cezalar bence daha caydırıcıydı, şöyle ki bir çocuk istismara uğradığında çocuğun rızası var denmiyordu, sosyal medya tepkisine gerek kalmıyordu, istismarcı direkt tutuklanıp yargılanıyor ve hapis cezası alıyordu, cezaevinde de korkudan 3,5 atıyordu zira böyle sapıklara cezaevinde yatan diğer mahkumlar gerekli muameleyi misliyle yapıyorlar.

Eskiden yargının nasıl ceza verdiğini bizzat bildiğim ve sitede defalarca yazdığım bir tecavüze yeltenme vakası vardı.
Bir anne olarak utandığım, bazı hemcinslerimden tiksindiğim bir olay, 11 yaşındaki kız çocuğuna 40’lı yaşlardaki evli çocuklu, komşum demeye utandığım bir sapık tecavüz etmeye kalkışmış, tutuklandı yargılandı ve hapis yattı, tiksindiğim nokta bu insanlarla komşu olmamdı ve sapığın annesinin 11 yaşındaki çocuk için kuyruk sallamasaydı sözüydü, böyle kadınlar da var aramızda.

11 yaşındaki çocuğun cilve yaptığını, kuyruk salladığını söyleyebilecek zihniyeti olan kadınlar var, o yüzden ben mecliste kadın düşmanı, kadını birey görmeyen, hatta insan bile görmeyen, kendi belirledikleri kalıpların dışındaki kadınları aşağılık birer varlık gibi gören, tecavüze uğramışsa ya giydiği kıyafettendir ya rızası vardır diyen insanları görmekten rahatsızım.

Anaerkil bir toplumdan ataerkil bir topluma geçtik, bizde de çok kabahat var vaktiyle hakkımız olan her şeyden kendi isteğimizle vazgeçtik, ok atıp devlet yöneten kadından eve kapatılan kadın haline döndük.

Muhalif başörtülü kadınlara böyle ahlâksızca saldırıyorlar:
Böyle rezillik görmedim, savundugu kişilerin kimlerle ortak oldugunu bılmıyorlar, anca saldırıyorlar, burda bile karşıt görüşlü olduklarımız var, böyle ahlaksızca saldırmıyorlar, asıl o... Onlar

Bebek ölmüş bugün saat 10'da. Lanet olsun ya.

İnanılmaz bir küfür, hakaret furyası var bu muhafazakâr muhalif kadınlara. Sayısız belaltı küfür, namusa kadar hakaret, ana avrat dümdüz gidiyorlar. Başörtü ve din de tekellerinde sanıyorlar, yazık.

Ben emeklilere zam haberine bunu müjde diye vermeye utanmıyor musunuz, emekli maaşları açlık sınırı altında yazdım, belâ okudum. Geldi AK troll dediğimiz tipler, bana ne olmuş sugar daddy’nin maaşından mı şikayet ediyorsun o…, olsun ekstra işe çıkarsın, daha neler neler yazdılar. Bunlar böyle, ciğerlerini biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…